Ben isterim şahsen:)
Gelsinde geçsin, hodri meydan :D
Printable View
Ben isterim şahsen:)
Gelsinde geçsin, hodri meydan :D
arkadaşlar avatar ım nasıl :D
aşkımın yani yoshy min resmini koydum
Arkadaşlar benim bi fikrim var..
Turksportal Logo yarışması yapalım.1.olan Logo Sitede 1 Yıl Boyuncu Dursun.Her Yıl Bu Logo Değişsin.
Nasıl Fikir?
olm onu öneri ve eleştiriler bölümüne aç güzel bir düşünce;;)
Önce Size sorayım dedin...
açıl guşluk açıl
merhaba.....
bence güzel bir fikir;;)
merhaba aykut:D:D
iyi geceler
Kafe'ye yazdığımı burayada yazayım;
Arkadaşlar benim bi fikrim var..
Turksportal Logo yarışması yapalım.1.olan Logo Sitede 1 Yıl Boyuncu Dursun.Her Yıl Bu Logo Değişsin.
Nasıl Fikir?
Nasıl yani? Ben tam olarak anlamadım
hep siz açıonuz burayı yav:D
Turksportal Logo Yarışması Düzenleyelim.1.Olan Logo TuRKSportal'ın AnaSayfasında 1 Yıl Dursun.1 YIl sonra 2.Turksporta Logo yarışması yapalım.Öyle Öyle Gitsin yani...
Daha açık bir şekilde anlatır mısın Aykut.
Mesela 1. olan logo nereye konacak?
herhalde üstte bi link varya onun yanındaki Tsi logosunu diyor
evt oğuz abi güzel uydu;;)
Haydi beyler artık Kuşluğa..
güzel oldu ama hem 1. olması hem de geleneksel olması cümle düşüklüğüne neden oldu. geleneksel bişeyse yıllardır devam ediyo olması lazım. :D O yüzden eğer böyle bişey düzenlenirse ilk 2-3 sene normal yazdırılıp daha sonra geleneksel kelimesi eklenebilir.
oo kimler gelmiş :):)
bu arada çağrı abi işin zor ya TKL ye almadıkların senden nefret edio
Allah kolaylık versin
bende geldim beyler herkese selam
Kendileri bilir Berkaycım. İsteyen herkes benden nefret edebilir nefret ettiklerini de bana söyleyebilirler. Ben insanların fikirlerine saygı duyarım.
İnsanlar TKL'ye alınmadıkları için nefret edeceklerse geçeceksin bir kalem. Takmayacaksın hiç! Biz sadece insanlar keyif alsın diye belli kurallar çerçevesinde arkadaşlarımla insanlar aldık. Elbette herkes giremeyecekti bu gruba. Ama bu her zaman giremeyecekleri anlamına gelmiyor ki. En başta da söylediğim gibi bu sürekli olacak bir organizasyon. İnsanlar düşünmeden etmeden nefret edeceklerse varsın etsinler. Kendileri bilir.
Bu TKL bu kadar önemli mi?:D
çağrı abi bizim halı saha maçı konusunu enstantanelere koydum bi bak istersen yazdığım msj lara:D:D
son sayfada heleki bi msj ım varki:D:D
Tekrar selam guşluk... Moralim sıfırlandı yine. :(
hadi ben kaçar...by by...
Güle güle..
Turnuva maçımda berabere kaldım ss'lerime bakarsan ve yorumumu okursan neden olduğunu anlarsın. :(
Yeniden selamlar..
Hoşgeldin Mert!!Nasılsın?
bu aralarda emma moda oldu:D:D
Bedenen iyi ama moralim bozuk...
hoşgeldin mert o avatar ne öyle:)
dur efe elini kana bulama:D:D