Cihan benim durum nolcak :n:
Printable View
Cihan benim durum nolcak :n:
Gençler ben büyük olasılıkla katılamayacağım. İyi eğlenceler sizlere.
Benim iş yaş arkadaşlar takılın siz. :D Ben biraz daha büyüyüp geliyim en iyisi.
Madem piyangodan çıkanlar var Halısahaya çevirin derim.Bileti ertelettim ama erteleme günü belli olmadı daha Cuma yer varsa Cuma yoksa öyle devam eder.
Balıkesire gitmem gerek para hazırlamışlar onu alıcam dönebilirsem geliyorum.
Avcılar - Beylikdüzü. Aygünle Özgür yakın bana.
Özgür alamaz sende alamazsın. Antrenmanım var çünkü.
6:40 gibi biter. Biriniz zamandan kıyıp antrenmanıma gelse aslında. Özellikle Ceko Özgürden hayır yok.
Özgürü geciktermeyin diyoz la :D
Özgürü karıştırma erken gidicek o.
Beylikdüzü'nden otobüsle metrobüs normalde 10 dakka sürer ama öyle bir trafik oluyor ki o saatlerde yarım saati aşar. Metrobüsle Mecidiyeköy 48 dakka ordanda otobüs yarım saat sürse otobüsü beklemesi falan derken yaklaşık 1 saat 45 dakka falan eder 6.40ta yola çıksa 8.25'te Beşiktaş iskelede olur 5-10 dakkada bizi bulsa desek. O zamana biz dağılırız :zuhaha:zuhaha Cenker almasına alırımda hem saat geç hemde yarın evde değilim ben.
Cenker gidip alabiliceksen ayarla (Gerçi ben senin geleceğinide sanmyorumda neyse :D). Aksi halde leventin bir telefon bulması lazım birisinden. Yoksa olmaz çünkü.
Ben gelmiyorum gidin siz. Olmaz böyle belli.
Ceko gel de bi görelim nur cemalini :zuhaha
Daha adamın yüzünü bilen yok ki :D Arkadaşını gönderse yeriz yani :D
Hayal kırıklığına uğrarım diye istemiyorum fotonu :uzgun:
Ceko napıyoruz şimdi ?
Ben teşhis ederim Ceko'yu Cihan :zuhaha
Sen Beylikdüzü'ne gelsen süper olcakta .
Hep bir ağızdan bunu duymak güzel.Çokta susmam ama dediğim gibi işte asosyallik diyelim biz buna :)