İstanbul'a dönmeden önce buraya mesaj atim dedim kısmetse yarın 7:30'da İstanbuldayım. :)
Printable View
İstanbul'a dönmeden önce buraya mesaj atim dedim kısmetse yarın 7:30'da İstanbuldayım. :)
Yahu baktımda çoğu slm iyi akşamlar mesajların, geçelim bunları söyleyin bakalım napıyonuz?..:D
Heach... Video seyrediyorum.. Sen? :)
Haklısın işte öyle yazıyoruz biri konu açsada konuşsak diye sen açtın bari başlayalım bildiğin gibi devam ediyor dersahane+arkadaş+ev+test şeklinde yaşam devam ediyor. :) Haftaya bu okul+arkadaş+dershane+ev+test+okul ödevi olacak. Ya siz...Quote:
Originally Posted by sekopej
zuhahahahahah:DQuote:
Originally Posted by Aegnor Míriel
aman mert abla olmada :n: :DQuote:
Originally Posted by LaKe
iyi iyi hayat devam ediyor yani, ben de yarın badana işine giriyom galiba, söyle bi evi renklendirelim dedim...
Kolay gelsin Serkan işin zor olacaktır. Bende kaçtım beyler yarın yemek de var uyku toplamam lazım enerji şart herneyse iyi geceler...
hadi iyi geceler batuhan...
iyi geceler senin iş daha zor be Batuhan. Ben 2 günde hallederim de sen öss için baya çalışman lazım...
şuna bak ya bilip bilmeden öyle rastladığı bir videoyu koyuyolar ve ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar diyolar..araştırın biraz her şeye inanıylıyor bu memlekette durum içler acısı
Tam çıkacaktım arkadaşlar arkadaş msn de tuttu beni ben gene iyi geceler diyorum herkese... demekki arkadan ne yazdıklarınızı gördüm. :)
valla bende mutfakta ederim sağurumu hiç yani dimi atıl
@Elem_Kelem: Güzel yemek varsa geliom :n:
yok bu gece ben atıllardayım :)
Ben hiç yatmayacağım için sahurada kalkmıycam :)
@Ahmet @Tansel : Buyrun gelin her şey var. :):) Aygün sende gel hatta yönetici abilerde gelsinler sitecek bizim evde sahur yapalım da kaç kişi gelceniz yav? :n:
ben zaten şu an yoldayım :)
Ben Sahurda Çok yerim.Ertesi günü düşünerekten ;;)
Şşşt olum kalabalık gelceniz az yeyin bakem ;):D
en az 15 çeşit yeter bnm için:D
Bu konulara girmeyelim, olay bitmiştir büyütmeyelim :p Daveti iptal ediyorum nerden bulcam ben 15 çeşidi :D:D
Yusuf Yusuf ? :zuhaha
Yes. Oh mannnn :zuhaha
15 çeşit neki ya :D
Evet davet iptal. SONUÇLAR:
Ahmet: Daha ayağa kalkamadı.
Tansel: Samsun'a geldi ancak benim reddimle sokakta kaldı :zuhaha
Evet bütün forum saat 3'te sizdeyiz :zuhaha
gerekirse evi basarım
İyi geceler guşluk ahalisi:D
Dağılın leyn. Adresi vermiyorum sokakta kalın!! :n:
Oto İleti: Yola Çıktım Geliyorum :n:
gece 2de bir gürültüyle uyanabilirsin(t)
Off bitti gitti. Sokmuyorum işte eve dağılın lan ben Malkoçoğlu!!! :zuhaha
Ben mahalleden arkadaşlarıda toplayıp gelcem :n:
Battın Battın :D
Varmı bu gece sahura kadar FM 2007 oynayacak psikopat? :)
"Ben" :D
Ahmet Ö.M ile msn'ini göndersene MSN'de kapışalım!! Şaka şaka:D:D Ama msn kısmı gerçek yani msn'i istediğim :n:
ah fm 2007 oynayabilsem bende oynarım ama oynayamıyorum :(
Merhaba ,
Nasilsiniz bakalim ?
Evet davet iptal ahmet'lerin evine gidiyoruz hücummm. :D