Bizede tatil olm, napcan evde yeter sana FM asosyal :n:
Printable View
Bizede tatil olm, napcan evde yeter sana FM asosyal :n:
Şemsi hadi sen bağlarsın bu işi :icon_biggrin:
Siz isteyin yeter ki,ayarlarız bir şeyler.:icon_biggrin:
Ben şu an Antalya'dayım. Pazartesi sabahı geliyorum. Bu haftasonu değil diğer haftasonu toplaşabiliriz mesela. Ya da uygun zamanları söyleyelim ona göre...
Önümüzdeki değil bir sonraki haftasonu olabilir.19 Kasım Cumartesi benim için uygun tarih.Pazarları çalışıyorum.
Ben Pazara kadar burdayım sonra yoğum.
Buluşma var dediler ektik.
Bizim neyimiz eksik,biz de buluşalım.:)
Ben yoğum :D
Bizim finaller 12 Ocak'ta sona eriyor.30'una kadar okul tatil.Bu süre aralığında en çok hangi tarih uygunsa,o zaman bir buluşma yapalım diyorum.Baya zaman oldu buluşma yapmayalı.
4-9 arası yokum İzmirdeyim onlara katılcam :) 9 undan sonra olur :)
satmakla ne alakası var :D bu durumda hangi tarafı satmış oluyorum :)
ben bir ordayım bir burdayım :) ve İzmirliyim :)
34,5'sun yani :D
Iyy Aygünn
Saraymı miras kaldı ne oldu :icon_biggrin::icon_biggrin:
Adam Çin'e gidip vurgun yapıp dönmüş :D
20 ocakta yarıyıl tatiline giriyorum , sonrasında İstanbul'dayım.Birşeyler olursa gelirim.
Bizimkiler ben İstanbul'da kazanınca gelmek istediler aslında ama o zaman ben istememiştim.Abimle beraber kaldık ilk 6 ay,o 1 sene önce buraya çalışmaya gelmişti.Sonrasında babam İran'da iş yapmaya gidince annem ve kardeşim Antalya'da yalnız kaldılar.Öyle olunca da bu sefer gelmelerine bir şey diyemedim.İlk başta istemiyordum ama şimdi memnunum gelmelerine.Yemek,bulaşık,çamaşır,fatura gibi dertlerim yok çünkü.:icon_smile: Geçim açısından da,böyle olması daha iyi oldu tabii.Diğer türlü 2 ayrı ev olacaktı çünkü.Bizim durum biraz farklı yani.
5-6 şubat civarı İstanbulda olacağım inşallah.