Evet Fen Bilimleri 3. şubeye gidiyorum eğer oraya giden varsa msn eklesin tanışalım. ;)Quote:
Originally Posted by bursa_mc
Printable View
Evet Fen Bilimleri 3. şubeye gidiyorum eğer oraya giden varsa msn eklesin tanışalım. ;)Quote:
Originally Posted by bursa_mc
Batuhan hoşgeldin :D :D
Selamlar..
Kura çekimine son 2 saat 31 dakika...
Arkadaşlar ilk face pack çalışmam tamamlandı
JUVENTUS 2006-2007 face pack
imzamda linke tıklamanız yeterli
30 futbolcu var
Dakikasına dedim ben.:D
Nostalji Forma paketi çıktı.. Sıcak sıcak..:D
tbr. del pieroo
Yettim nerde? Yapanin eline gurban...
beyler hakkınızı helal edin uzun bir yolculuğa çıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın :)
aaa bu saat olmuş guşluğu açan yok. nerdesiniz arkadaşlar hadi ama ayıp ayıp...:D:D
valla ben burdayım ya siz :)
burdayız canım burdayız .. ne bu şiddet bu celal ..
evet beyler bugün kimdeniz ben bi şalgam alırım birisi ısmarlarsa :D
oo sefa kardeşim gelmiş söyle yavrum ordan sefa abine 1 şalgam sefacım adanan 1mi olsun 1,5 mu :D
İyi geceler beyler bu gece nedense gözlerime erkenden uyku geldi misafirde vardı Arka Sokaklarıda yarım yamalak izledim yatsam mı yatmasam mı onun kararını veremedim şimdi aklıma geldi yarın tatil yatmayacağım. :)
yatma yahu bu saatte yatılır mı? daha gece yeni başlıyo...:D:D
eyvallah kardeşim ..
1,5 oluyo tek lavaşa oluyo tosunum (garsona sesleniyorum) :D
hala vela halef selef kem küm aeaeae bebababenesterovicginobilismile
tamam serkan batu abilerinede sor bakıyım tosun(bende garsona sesleniyorum :D ) bi istekleri varmı
Evet yavaş yavaş akıyoruz kuşluğa bakalım bu gece neler olacak. Zaten çok az girebiliyorum kuşluğa...Quote:
Originally Posted by sekopej
Ben Adana'dan vazgeçmem 1.5 olsun benimki. Yanınada Rakı ve Şalgam alayım. :)
ortaya bi karışık gönder ne olursa olsun bu saatte gider...:D
tercüme ediyorum :DQuote:
Originally Posted by dabadiba
mozambikçe de "bana da bi adana dürüm yanında da ayran olsun tosunum diyo" :D
banada 1,5 urfa yapıyosun bu saatte acı yemiyim yanınada büyük ayran açık olsun hadi koş tosunum bakıyım :D nart susrukoyada paket yapıp evemi yollasaydık :D
Evet öss dershane baya zorlayacak seni ama çalışman gerek.Quote:
Originally Posted by batuhan1907
Ben bu gece şu FB hikayemin 3. sezonunu yazayım diyom. Uzun süre mesaj atmazsam anlayın ki onu yazmaya başladım....:D:D
selamın aleyküm beyler
oo sefa 2 gün görünmedik siparişi başkasınamı veriyon artık :D biz onlineda sipariş alıyoruz
a.selam kardeşim ya msnden göndercektim siparişi :D kızlar rahat bırakmıyo bende girmiyom msn e ortalık sakinleşince giricem sende dabadiba nick li arkadaşa benden bi adana bi de ayran gönder ama bi sorun var türkçe bilmiyo mozambikçe konuşuyo inş anlarsın :DQuote:
Originally Posted by Oghuse
sali vadi vana madi faa kalemsa totirama ayranovski dürümovski gesin mideme doyucamovskiQuote:
Originally Posted by SefaReis66
bu tosun nerde kaldı ya acıktık :(
abi karnım aç dürümler gelsinde doyıyım diyo heralde :D