Alaves'in solunda oynayan AML JANDRO
ve FREE alabileceğiniz FREEKICK manyaaa TSIARTAS (32)
Printable View
Alaves'in solunda oynayan AML JANDRO
ve FREE alabileceğiniz FREEKICK manyaaa TSIARTAS (32)
Arkadaşlar 2.Ligde Alibeyköy'ü çalıştırıyorum. 2 sezondur kılpayı süper lige çıkamıyorum her taktiği denedim olmuyor çok atıyor ama çok gol yiyorum tüm oyuncularım süper oynuyor ama defansta çok kötüyüm. Bana gelecek vaadeden dl,dr ve dc lazım. 2010 yılındayım
arkadaşlar biraz yardımcı olun lütfen. bi önceki sayfada ajax'a DL,DR,AMC arıyorum demiştim ama nerdeyse hiç yorum gelmedi. sizce kimleri almalıyım. 19-23 yaş arası ve ucuz olsun. toplam 11 milyon euro bütçem var. bide takıma forvet gerekir mi demiştim ama onada yorum gelmedi. biraz yardımcı olursanız sevinirim.
beyler benim kadroma forvet lazım
85 m $ para var yabancı da olur kontejyan açık
işte ss kadrodan
http://img165.imageshack.us/img165/3803/kaadroao5.jpg
uğur boralın yerine forvet lazım yardım edicek varmı
bu arada ligde 8 inci sırada filan sanmayın lig bittide ondan öle gözüküor :D
Kerlon-Cesar Delgado-Fernando Torres-Fernando Genro-Zlatan Ibrahimovic-Adriano-Tomas Jun ... Yanlız hile yapmışsın mutlaka. Kadrondaki appiah hariç bütün pahalı oyuncular duruyor ve 2007 yılındasın 85 mil $ kazanman mümkün değil legal yollarla :/
real madride tuncayı 55 m ye sattım
yapabilmek için bunları çok uraştım hemen öle hile diyip geçemezsin
ayrıca pek oynamayı bilmiyorsun galiba
zaten her yıl 20 m + fazladan para verior kulüp bütçe olarak
championlar liginde kazandığım paralar ı ekledim üstüne bu para oluştu 55 m ye de tuncayı satınca oldu
serveti filan galatasaray 10 m yesatımştım ayrıca apiiahıda porstomutda 20 m $ a sattım
nasıl o kadar pahalıya sattın dersen antramanlarını çok iyi ayarladım ve güçleri arttı güçleri artıncada iyi para ettiler anladınmı ?
tuncaya 55 m mümkün diil vermezler cacau ve cavenaghiyi alabilirsin
Quote:
Originally Posted by caglar0016
şu oyunu anlayan birileri gelsede şuraya msj yazsa
tuncay 55 m etmez he ? :D yeni başladın galiba
bari ss koyimde inanın
http://img55.imageshack.us/img55/7866/tuncay2zt6.jpg
alın oldumu şimdi bilip bilmeden insanları suçlamayın
1.ben bu oyunu taaa cm 00/01 serisinden beri oynuyorum. 2.tuncay iyi oyuncu ama bıraak 55'i 30milyona satamazsın şahsen ben bu güne kadar en fazla 24 m ye sattım ve hangi ligleri seçtiini nerden bilcez hilesiz tuncayı okadar paraya satamzsın.
Quote:
Originally Posted by caglar0016
hile yapmadım sanada sölim sende o fiyata sat
antremanın ayarlıyorsun 2 .inci sezon bitiyor ve tuncayın gücü full oluyor nerdeyse
sonra teklifler geliyor anladınmı ? herşey antrenmana ve oyun içi oynadığı oyuna bağlı sana yalan borcum yok istiyosan inanma
nasıl olsa oyunu bilenler bana inanır bi topice bakmanı önderirim orda adam tuncayı 65 m $ a satmış topicleri araştır hadi sana ii forumlar
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=18871
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=18989
kardeş farkındaysan o arkadaş 70 m ytl ye satmış sen 55 m $ diosun senin dediin bu para yaklaşık 100 m ytl oluo anlatabildimmi 55 m ytl olsa ok bişi demicem ama 55 m$ ne yaa 3 büyükleri toplasan bu para etmez
kardeş resimde gömedinmi alalaal niye yalan sölim sattım işte adamın gücü baya full olmuştu dedim ya
ii kardeş tartışmayalım haklısın ama inanmadım diim cacau veya cavenaghiyi almanı öneririm.
tevez fred ve torresi tek gecerim almayi dene
evet torresi alcaktım ama 90 m istiyor :D
fredi aldım
fb'nin yeni tranferi deivid de souza'yı deneyen warmı nasıl?
özelliklerini beğenmedim ama hiç denemedim
ozellikleri o kadar kötü degil be!
ya hemen nasıl hile diobiliyosunuz kardeş fredi almakla ii yapmışsın
fena değil ayrıca oldukça iyi!!
kaça gelir bu adam
Quote:
Originally Posted by VahdeTrabzon
Bu cümleyi sadece arif olan mı anlar ? ;) bence de kötü.
deneyen yokmu hiç
Ben hile yaptın demedim inanamıyorum öyle olduğuna dedim legal yollarla. Ayrıda sen benim oyunu bilip bilmediğime forum mesajlarıyla nasıl kanaat getiriyorsun ? Yaşınızı ve seviyenizi bu kadar belli etmeyin lütfen.Tuncay'ı 55m a satman da imkansız gibi birşey.Ayrıca benim oyun bilgim ile ilgili yorum yapman için oyuncu alırken insanlara danışmayacak seviyeye gelmiş olman gerek...
kardeş ugur boralı neden oynatıyon ki forvette?
defoe bojinov vucinic
yerine adam arıyoyaQuote:
Originally Posted by crazy_engin88
Ben şimdi için rahatlasın diye takımın kontrolünü aldım . 3 maç oynadım. Oyuncu vasat. Kolay gelsin.
Bu adam güzel geçmişide parlak...
ucuz ve kaliteli turk futbolcuları yazarmısınız daha yenıyım ve tam bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım kolay gelsın..
ya arkadaşım bende senin bu tucayı o kadar paraya sattığına inanamadım ben ki oyuncu alıp satmayı çok seven biriyim bunun piyasasını da biliriz heralde az çok kulliyen yalan tuncay o paraya satılmaz ne yani grosso ya 10$ veriyosun tuncay 55 ediyoo yani 1 tuncay----5.5 grosso sana inandırıcı geliyo mu hiç