1 sayfa Hakan Şükür tartışılmış :)
Konunun özüne, yani transfer haberlerine dönelim arkadaşlar.
Printable View
1 sayfa Hakan Şükür tartışılmış :)
Konunun özüne, yani transfer haberlerine dönelim arkadaşlar.
Bu arada resmi siteye girilemiyor galiba, yeni transfer için hazırlık mı var yoksa :zuhaha
Adnan Polat, henüz takıma dönmeyen Lincoln´ün, bundan böyle Galatasaray forması giymeyeceğini söyledi.http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...INCOLN4233.jpg
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, henüz takıma dönmeyen Brezilyalı futbolcu Lincoln’ün, bundan böyle Galatasaray forması giymeyeceğini söyledi. Polat, henüz ülkesinden dönmeyen ve takımın Hollanda’daki hazırlık kampına da katılmayan Brezilyalı oyuncuyla ilgili, “Lincoln dönse de artık Galatasaray forması giymeyecek. Bundan böyle Florya’dan içeri giremez” dedi.
Transfer geliyor galiba. :zuhaha
oh be lincolnden kurtulduk
kurtulalım artık şu 10 numaralardan :D siz Lincoln'ü şutlayın, biz de Delgado'yu rahat bi nefes alalım :D
Keita'ya hangi mantıkla 9 numara veriliyor anlayamıyorum..
Kendi istemiştir belki ayrıca Forma numarısı büyütülecek bir konu değil zaten :)
keitaya 7 yada 11 iyi giderdi ama bu önemli bi konu değil önemli olan keitanın gelmesi
neden verilmesin ki? 9 numara illa golcü olacak diye bir kural yok sonuçta. kaleci isterse 10 numara giyer, forvet isterse 1 numara giyer ki emsalleri de var. numaralara takılmak, tabulaştırmak çok doğru değil diye düşünüyorum. belli kişiler ve formalar efsane olabilir, birbileriyle örtüşebilir ama burada belirleyisi olan forma numarası değil kişidir. Metin Oktay ve Hagi birer efsanedir Galatasaray için, oyunculukları nedeniyle ancak 10 numaranın bir sihri yok sonuçta giyen kişi mükemmel futbolcu olacak diye bir şey yok. mesela ben 10 numara giyip maça çıksam herhalde madara olurum :D
9'u kendi istemiştir fred gelmeden öncede 9 giyiyormuş..
yo renkdaşım, cevap vermene gerek yok. konu daha fazla uzamamalı dediğin gibi, ama kimseyi gerizekalı yerine koymaya gerek yok. ;)
------------------------------------
takıma bir defans takviyesi yerinde olur fakat olmazsa da dünyanın sonu değil. aslanlar gibi çıkar toplarını oynar oyuncularımız.
Keita kendi istemiştir belki özel bi anlamıda vardır :D:D
Yorum bile yapmak istemiyorum :D
4-4-3 mü :n: :zuhaha
Gazetelerden nefret ediyorum yazık Türk Gazetelerine :n:
Normal değil derken? :zuhaha yoksa Galatasaray gerçekten 4-4-3 mü oynayacak?
Evet arkadaşlar şu anda Türkiye Futbol Federasyonu açıkladı ;
Artık Türk takımları 12 kişi ile mücadele edecek :n: :n:
Gazetelerin boşuna günahını almışız (Vatan Gazetesi Fan ) :zuhaha
Kaleciyide defans oyuncusu olaak saymıştır, 3-4-3'ü 4-4-3 yapmıştır.
Muhtemelen Arda'yı 2 kişiden saymışlardır.
Scarface Haldun Üstünel helal olsun valla onun gibi bir adam görmedim :D
Melih Şabanoğlu bu gece saat 3 de bir transferin gelecegini söylemiş.
Daha önce de bazı duyumlar vermişti birkacı haric cogu tutmamıştı, kendisi de bunlara üzülüp inandırıcılığını yitirmişti; ama Keita'yı 1gün önceden isim vermeden bilmişti. İlk defa bu kadar net konuştuğunu gördüm.
Quote:
"Yeni transferimiz bu geceyarısı saat 03.00’te açıklanacak. Şu an yolda kendisi. Sevgilerimle. Melih"
Vallaha inansammı inanmasammı bilemedim :D Alarmi kurucam valla gece 3 e. Ama Eğer transfer felan olmazsa hakkımı helal etmem :D
Alarm'a gerek yok .. Sabah 5. kadar burdayiz:)
Bende bekliyecem Ntv sporda olsun burda olsun bakalım gelecek mi ?
Eğer gelmesse bu adam bi daha konuşmasın lütfen :n:
Bende inandım , çünkü bir insan bu kadarını sallayamaz herhalde...
Kim bu adam yahu ? Tanımıyorum ben :)
Nedendir bilmem,bugün birkaç kere Pc'yi kapatıp açtım.Sitelere her girdiğimde G.Saray yeni transfer yaptı kesin dedim kendi kendime bugün...:)
İçime doğdu galiba.Ben öyle koftiden birşey hissetmem,transfer var kesin...:)
3 e kadar ayaktayız :D
Kewell kampa katıldı onun için Neill olabilir ama Neill haberleri cıktıgı için aklıma Newcastle'nin sag beki Habib Beye'yi aldık gibi geliyor hadi hayırlısı...
Gelen bence Miguel olabilir.Valencia ile Arda görüşmeleri oldu dendi ya belkide bunu saptırmak içindi
Açıkcası pek inanmıyorum; ama bu kadar da net hiç yazmamıştı daha önce. Eger kolpa cıkarsa tefe koyarlar adamı :p