selamın aleyküm beyler bizim guşluğun kuyusunumu kazıyorsunuz ayıptır :D
Printable View
selamın aleyküm beyler bizim guşluğun kuyusunumu kazıyorsunuz ayıptır :D
Valla ben hackten hiç anlamam.
Quote:
Originally Posted by Oghuse
AA Sendemi guşluktansın :D Sana imzalama bedeli 30 rep, haftalık 60 rep veriyoruz. Gel CAFE li ol :p
heee o zaman hürmeti kandıralım :DQuote:
Originally Posted by LaKe
abi benim 2 tane msnem calınmıştı zamanında o yüzden bilgi sahibiyim arkadaşın buzdolabını açsın ve soguk bi su içsin ben başka bi care bilmiyorum :DQuote:
Originally Posted by stuns_cenk
Burak abiyi kandıramayız bence. Adama haftalık 300 rep dedim gene kabul etmedi :D :D :D
bana 1 rep verin oda yeter :Dbak yoksa guşluğa giderim ha şimdiden :D
e beni kandırın dicem ama ben zaten cafeliyim guşlukta bakarsanız 1 mesajım yok:D:D
Cihan tamam :p Seni 1 repe alıyoruz :D :D :D Hayırlı olsun :p Forvet mevkiindesin :D Sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşmeyi imzalarız :DQuote:
Originally Posted by Nedvedmania
valla güzel teklif ama ben guşluğu bırakamam ben zaten genelde geceleri takılıyorum cafe işi bizi bozar . cafe çok alafranga
Sen bizim köklü futbolcularımızdansın :p Ne kandırması :DQuote:
Originally Posted by FenerBahceLi
yok ben basketbolcunuzum :D:D
O ne biçim laf öyle :D :D Valla benim gibi SUGAR DADDY bi başkanı geri çevirdiğin için ileride çok üzülcen :n: :n:Quote:
Originally Posted by Oghuse
abi geceleri aktif olan üye lazım bize sen erkenden gidiyon :DQuote:
Originally Posted by Nedvedmania
hani replerQuote:
Originally Posted by LaKe
önce repler sonra cafe
bak bi sayfa burda bi sayfa gece kuşları sayfasında ona göre her an hazırım:D
bu arada beyler ben transfer oluyorum lake nekop sölemek istedim.
Cafeden BİR BOMBA DAHA
TSI Cafe bombaları ard arda patlatmaya devam ediyor. Nekop,Senderson,FenerbahçeLi den sonra şimdide TSI Cafe Nedvedmania yı renklerine bağladı. Bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra 2 yıllık ve 50 rep değerindeki sözleşmeye imza atan Nedvedmania resmen TSI Cafeli oldu. Başkan LaKe devamının geleceğini söyledi.
başkan sana ultimaton yolluyorum bana sormadan transfer yapma boşunamı kaptan olduk :D
Olm sen kaptansın nie sana soruyum. :D :D
beyler benim transferim söz konusu diyorum:D:D haftaya çarşamba fln sözleşme imzalıcam:D:D gerçekten
Olm sen hangi sözleşmeden bahsediyosun :D Bi kere sen cafelisin nereye :p Gidiceksen 200 rep getirmek zorundasın yoksa fena olur :p
yok ölümüne cafe. ben zaten turksportal liginde cafeden başka takımda oynamam. kefen giyerim guşluk forması giymem.
Ama gerçek hayatta 3 yıllık sözleşme imzalıcam basketbolcu olarak. bizim burdaki Zile Belediye Spor la. ama özel bi madde olcak. üniversiteyi kazanması durumunda sözleşme geçersiz sayılır die. yani artık profesyonel basketbolcu oluyorum:D:D ilsansım çıkacak yakında:D
abi kısa bi yemek molası erdim burası hemen sessizleşmiş böylece kafedeki degerim bi daha ortaya cıktı hadi hareketlenin başkan bizi diskoya götür :D
lake ile nedvedmania arasında geçen konuşmalar nedvedmanianın aklını karıştırdı
konuşmanın özeti şu
nedvedmania: hani olum repler yok.Repleri vermessen imzalam
lake:şimcik şöyle oluyor ııııııı bizim şeyde , şey var ya işte şeyde şey olmuş
nedvedmania gevelemeden konuş len!!! (:D)
lake : ya bizim bankada sorun var 1 hafta sonra yapılıcak rep aktarımı
biiiiiiiiiiip bip bip bip biiiiip biip bip bip biiiiip(telefon kapandıkdan sonra çıkan ses oluyo bu :D)
ve nedvedmianın kararı ne olucak assonraaa
abi seni deniyek performansı görek imza ondan sonra hemen repi istedigine göre bi problem var ayrıca bizim başkanda rep dolu cıkartır verir hic geciktirme yapmaz...(başkan bak 2 haftadır maaşı alamıyom evde cocuk coluk acız :D)
bu arada bizim repler gecikti başkan. ona göre ha.
Vay anasını:D
sevgilşi seyirciler futbolcular isyan ediyo ,idmanlara çıkmıyo,maçlara çıkmıyo
sebep para sıkıntısı
ben guşluğa gidiyom yeter ertık ne bu çektiğimiz
varmı benle gelen
beyler benden söylemesi bu başkan varya bana 31 sayfadır rep falan vermiyor oysa imza attırırken ne vaatler ne vaatler her sayfa başı zam yapcam diyordu efsane olcan diyordu ilk bi kac sayfa zam yaptı ondan sonra rep yüzü görmedim her hafta ararım çöküyoruz ne parası diyor gecenlerde yeni bi başlık açmış hangi reple açtın deyince kredi falan diyo bizede krediyle para ver deyince tamam yarın paran hazır diyor ama nerde acız ac lütfen buradan yetkililere sesleniyorum serhata rep kampanyası başlatısın 2 saysadır bogazımdan tek rep geçmedi(bu aradayken ibrahim tatlısesin ben insan degilmiyim calıyor :D) bu başkana inanmayın ohhh bee artık kulübten atılıp tazminat alıcam :D
Foruma dalmışım açmayı unutmuşum. Günaydın arkadaşlar.
hayır arkadaşlar hep destek tam destek.:D ben rep sizde oynarım zaten basketten yeterince rep alıyorum:D
abi rep atıldığı zaman nasıl anlıyoruz yada rep ne işe yarıyor nasıl rep atıldığını biliyorum ama ne işe yarıyor