kontrol panleline bas orda tüm repler yazar
Printable View
kontrol panleline bas orda tüm repler yazar
Günaydınlar... :)
beyler susun kuşlugun adamı olan serkan geldi sırları acıga cıkarmayın şuan buraya bakıyor...
ne demiştik çok zengin bi kulübüz harika bi destek ile çok daha ileriye gidecegiz :D
Quote:
Originally Posted by FenerBahceLi
TEbrikler sevindim. Ama nasılsa basketbolcu oldum diye eğitimini aksatma derim....;;)
Bu arada FORZA GUŞLUK, Sabahlar Olmasın.....:D:D:D:D
Siz guşluğu geçemezseniz ne kampanyalar yaparsanız yapın, şu anda sizi ezmiş bulunmaktayız....:n: :n:
Saygılar.....:p :p :D:D
Gunaydın Oğuzhan,Özkan Abi ve Ersin:)
mesajla başarı olmaz ayrıca şu sözümüde unutmayın...
''Üyeler kuşluga gider, adamlar CAFEde kalır.''
:D :D :D :D :D
2 dakka gittik neler olmuş. :D Serkan abi guşluğada bakıyoruz. Günlerdir 1 sayfayı geçemiyosunuz :D :D :D En yakın zamanda size göstercez :D
Bu arada merak etmeyin. Replerinizi yarın bankadan çekcem :D
Merhaba Beyler...
selamlar olsun
Eywallah Serkan abi saolasın dileklerin için teşekkür ederim. Merak etme aksatmıcam. zaten ailem onu şart koştu:D çook çalışmam lazım çok. ikisi bi arada zor olcak ama üstesinden gelebileceğime inanıyorum:D zaten okul saat 11,30 da bitiyo bi sorun olmaz inş.Quote:
Originally Posted by sekopej
en büyük başkan bizim başkan :D
Sen sus dönek:D Sen değilmiydin zamanında Forza Guşluk diyen:DQuote:
Originally Posted by nekop
Şimdi bana doğru yolu buldum edebiyatı yapma yemezler...
Mert biz siz biraz sevinin diye guşluğu çoştırmuyoz hem dün gece gayet güzeldi. Tekrar şunu söylüyorum ki siz asla Guşluk gibi olamazsınız.....:D:D:D
:cool: :cool: :cool: Sağol serhat. +1 rep zam yapıyorum sana. Ama bana önceden dediklerin için -2 rep maaşından kesiyorum :D :D Bi daha olmasın :pQuote:
Originally Posted by nekop
En Büyük Cafe Başka Büyük Yok:D:D
wayh be mert başkan şu repleri börelimde istediğin kadar kes söz. ama önce bi avans rep yolla yaw.
suss suss sen yağ ceke ceke kendini oranın bi parcası yaptın :DQuote:
Originally Posted by sekopej
Tamam repler yolda. 2 saate paneline ulaşır :pQuote:
ii bakalım bekliyorum ben onlarla kendime krampon tozluk vs. vs alcam:D
İradeli kullan repini :D Öyle olur olmaz şeylere harcama. :p
Hadi o zaman oraya uç. :DQuote:
yok yaw sen merak etme benim bakacak bi ailem war:D
abi benim maaş nerde hala yatmamış hesabıma :D
beyler bişi sorcam genel olarak. evi orta ve doğu karadenizde olan varmı? yani orda oturan bildiğiniz.
Arkadaşlar burası ciddiyetsiz bir mekan değil. Belli başlı kuralları ver. Guşluk 0.00 da açılıyor. şimdi gidin zamanında gelin...:D:D
okullar açılınca bura sinek avlar walla benden sölmesi.:D guşluğu kapayın 0.00 da açın. bu son msj olsun cvp atmayın.
bizim giresunda bi ev var ama yazın gidiyoz valla yoksa buradayım hayrola :D
yaw bizim grupta karadeniz takımları çoğunlukta trabzon ordu samsun vs.vs oralara deplasmana gelince görüşürüz fln dicektm:D
oglum yenicez sizi avni akeri dar edicez size :D
A.s. :n: Bugün, 11:21 :D :(
yahu kendimize gelelim kafe batıyo:(:(:( bir el atalım ve canlandırlaım gelin birleşelim:)