Eksik dosya vardır, Steamden dosyaları doğrulamayı dene.
Printable View
Yeni moda taç çizgisi civarından yediğim goller. Rakip oyuncu orta mı yapıyor aşırtma şut mu çekiyor bilmiyorum ama 3 tane böyle doğrudan kaleye giden toptan gol yedim. Öyle koca sezon boyunca da değil, toplasan 10-15 maçta (2 farklı kariyer). Sezonu bitirsem en az 10 gol olacaktı herhalde. E şimdi biz taktiksel olarak buna ne gibi bir önlem alabiliriz? Kalecim Victor Valdes'ti ilk kariyerde, şimdi Artur Boruc. İkisi de aynı golü yediler.
Başarıyla giden Cardiff kariyerimde güncellemeden sonra öyle bir düşüşe geçti ki takım en sonunda kovuldum, güzelim kariyer hiç oldu. Şimdi yeni bir kariyer açtım bakalım ne olacak.
Daha önceki versiyonlarda sakatlık sorunu yaşamamıştım ama bu sefer bu konuda çok iyi yapılanmama yani iyi doktorlar tercih edip antrenman ağırlığı ve tipine dikkat etmeme rağmen çok ciddi sıkıntılar yaşamaya başladım. Yeni kariyerimdeki ilk 3 hazırlık maçımda da sakat verdim. Üstelik hep en az 3-4 haftalık sakatlıklar.
Bide baldemir'in dediği gibi oyuncular taktik komutları iplemiyor sanki. Çok yavaş tempo da desem çok hızlı tempo da desem aynı tempoda oynuyor takım.
Beyler ne yapınca beni yani menajerleri milli takıma gel antrenör ol diye çağırıyorlardı ?
Yanlış yazmışım özür dilerim menajer olarak diyecektim :)
Bu sakatlık olayı son güncellemeyle gerçekten başa bela haline geldi, bir oyuncu sakatlanır yerine diğerini alırsın, o da sakatlanır mı yahu? Böyle bi aptallık olmaz olamaz olmamalı.. Transfer yaparken her pozisyona 4 alternatif mi belirleyecegiz bu nedir ya ? Hakkaten can sıkıcı bir durum..
Beni brondby'den kovduran 14.2.0 yamasında kimin emeği geçtiyse allah belasını versin.
155 TANE geri bildirim yaptım forum olsun , twitter olsun. Böyle berbat bişey olamaz ya.
benim sorum fmrte ile ilgili PA ile PR arasındaki fark nedir
17 mb lik bir şey indi bende güncelleme mi geldi yine??
Oyuncu özelliklerinde değişme var mı?
Yok arkadaş ne yapsan 5 para etmiyor oyun. Sen her maç rakibi eziyorsun ama senin suyunu çıkaran rakip oluyor. Senin zilyon tane kaçırdığın golün dönüşü kornerden ordan burdan karambolden kendi kalene gol olarak dönüyor. Bir dahaki güncellemeye kadar oynanmaz bu oyun malesef. Akıl sağlığı açısından.
Şu kornerden gol yeme olayının önüne geçebilen var mı ? Bıktım her maç kornerden gol yemekten.
Oyunda üç dört maç yaptım tek gördüğüm hata korner çizgisinden kullanılan taç üst direkte patladı onun dışında maç motoru çok iyi oldu diyebilirim. Kaleciler artık gerçek performanslarını gösterebiliyorlar. Her geleni içeri almıyorlar.
Yeni güncellemeyle beraber 2 maçta bir muhakkak kendi kalesine gol atar oldu oyuncularım, bunu yaşayan başkaları var mı
yeni güncelleme kötü oldu sanki eskisine dönüş yapsınlar.
kornerden gol yemiyorum sadece göbekte oynayan oyunculara adam tut diyin diğerlerin ceza sahası çizgisine dizin
oosl oyuncuyu da dışarı tarafa dizebilirsiniz ya da defansif ortasahanız kafacı ise orada daha iyi iş yapacaktır.
http://u1312.hizliresim.com/1j/r/vtpyl.png
sakatlıklar içinse külübünüze fizyoterapisi 20 olan doktorlar arayın büyük ölçüde azaltıyor
bana da kornerden etkili bir taktik lazım 18 korner kullanıp gol atamıyorum
Arkadaş bu nedir ya. Her maç en az bir değişiklik hakkımı sakatlığa kullanıyorum. Hayır forvet sakatlanıyor, e yerine girende sakatlanıyor. :D
Bu arada hocam fizyoterapist ile alakası yok, güncellemeden önce oyunun başından beri sakatlık yaşamıyordum doğru düzgün, şimdi her maç teker teker gidiyor oyuncular. Yakında ikinci takım ile çıkıcam maçlara.
Her maç ortalama 2 sakat veriyoruz. Devre arasına girdim takımda 9 sakat var yahu olur mu böle bir şey
kaleciler iyice kötülestirilmis.. her mac gol yermi bir takim arkadas.. yenilen gollerin hepside kaleci hatasi
Galatasaray ile yeni bir oyuna başladım bu yama geldiğinde. Avrupa birliği eklentisini kullanıyorum, bu nedenle de yabancı problemim yok, 4 tane fizyoterapist aldım motivasyon ve fizyoterapi 17+ olan. 2 kondüsyon antrenörümün ikisi de 5 yıldız. Antrenörlerin her biri en az 4 yıldız ve üzeri. İlk hazırlık maçı, tüm oyuncular 95+ kondüsyona sahip. Maç sonu 5 sakat, en kısası 10 gün kiralık gelen Gaitan, en uzunu 6 ay Didier Drogba. Sakatlık olayında bir saçmalama söz konusu gerçekten.
14.2 yazıyor bi sorun yok dimi bende de öyle yazıyor 14.2.0 yok 14.2 yazıyor hata yok heralde ?
Tabikide yok. Ufak değişiklikler gelirse 14.2.x sayısı değişir. Büyük bir update geleceği takdirde bu sürüm tekrar 14.3.0 ya da 14.3 olarak nitelendirilecektir. Bir sıkıntı yok yani :)