Sebastian Giovinco İtalya U-21'in Azerbaycan'ı 5-0 yendiği maçta 4 asist yaptı.
Printable View
Sebastian Giovinco İtalya U-21'in Azerbaycan'ı 5-0 yendiği maçta 4 asist yaptı.
Ben o elemanı acayip tuttum yahu.. Yeni Zola mı geliyor ne..
dün interli materazzi ve brezilyalı maicon kendi kalelerine gol atmıştı.
daha komik birşey duymak istermisiniz.materazzi geçen sezon kendi kalesine 30 metreden çakmıştı.:D
huyundanmıdır,suyundanmıdır bilmiyorum ama bu takıma gelen nedeni açıklanamaz bir şekilde acayipleşiyor.
örnek ismi lazım değil isveç milli takımından kovulduktan sonra İsveç milli takımı ardarda galibiyetler serisi yakaldı.İspanya'yı 2-0 net bir skorla geçmeyi başardı.
kayda değer örnekler
adriano 1 yıldır gol atamaması nedeniyle brezilya'ya kafa dinlemeyi gönderildi.evinde kadınlarla yaptığı sapkın partinin görüntüleri tüm basına yansıdı.
yıllar önce kallon vardı hatırlarsanız,şimdi yok.
Onun doping testleri pozitif çıkınca yani doping yaptığı kanıtlanınca bu takımın kendi taraftarı tribünde şöyle bir pankart açtı.''sonunda bizde de pozitif birşey oldu''
İnşallah Pato muhteşem performansı ile Milan forvet hattının uzun süre değişmez ismi olacak..
en sonuncusu çok güzelmiş bizdede pozitif bişeyler oldu:D :D :D
Daha çok genç 1 2 sene ondan pek verim alamayabilir bence Ama ileriki yıllarda Milan'da çok büyük başarılara imzasını atar
bence bu çocuk süper oynayacak milanda kaka ile ikisi taşıyacak milanı
Bencede Milan'ı taşıyacak isim.Başarılı olacağına kesinlikle inanıyorum.
Barcelona’nın savunma oyuncusu Gianluca Zambrotta’nın ara transfer döneminde Milan’a gideceği iddia edildi.
30 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon Juventus’dan ayrılarak İspanya’nın yolunu tutmuştu. Zambrotta’nın eşinin İspanya’ya alışamadığı ve İtalya’ya geri dönmek istediği belirtildi.
Barça’da dikiş tutturamayan Zambrotta’nın da Milan’ın teklifine yeşil ışık yaktığı iddia edildi.
Kariyerine forvet olarak başlayan, bir süre orta alanda görev alıp en sonunda savunmaya geçen Zambrotta, şu anda millî takım kampında bulunuyor.
Ufak bir sakatlık atlatan Zambrotta’nın oynamaya hazır olduğu belirtildi. İlk kez 1999’da Norveç karşısında milli formayı giyen İtalyan oyuncu, 68 kez milli oldu.
Yıldız oyuncu 2000 ve 2004 Avrupa Şampiyonası’nda ve 2002 ve 2006 Dünya Kupası’nda forma giydi.
Başlık yanlış olmuş, Zambrotta Milan'da hiç oynamadı ki tekrar "dönsün". :)
Aldığım sitede böyle yazıyordu valla:D
Neyse başlık Zambrotta İtalya'ya mı dönüyor?
şeklinde değiştirilebilir:p
La Gazzetta dello sport’un haberine göre Milanlı yıldız oyuncu kulübüyle yıllık yaklaşık 9 milyon Avroya sözleşme yeniliyor.
Real Madrid’in kadrosuna katmak için büyük çabalar sarf ettiği Brezilyalı oyuncuya Barcelona ve Chelsea de tâlip.
Öte yandan 2012’ye kadar geçerli olması beklenen anlaşmanın transfer söylentilerini bitirmesi bekleniyor.
Yıllık ücreti 2.4 milyon pound artan Kaka, 30 yaşına kadar bu ücreti alacak.
2 Aralık’ta Altın Top ödülünü kazanması beklenen Kaka'nın sözleşmesindeki detaylar bu tarihten sonra açıklanacak.
Otoriteler tarafından ödülün favorisi gösterilen 25 yaşındaki oyuncu için Milan’ın hazırlıklara başladığı da iddia edildi.
omzunda sektirerek top sürebilen bir adam.Gerisini siz düşünün artık:)
yaa nerden nereye. şimdi de serie a şampiyonlarına futbol öğretir olduk
:n: ne oldum değil ne olacam demeli işte Seri A da en son benim doğdum sene şampiyon olmuş takımı sahasında top oynatmayarak yeniyor Fenerbahçe işte futbolu sevdiren bu olsa gerek...
Böyle bir şeyin olabileceğine mi inanıyorsunuz?
Komik olmayın Allah aşkına..
Yayın haklarından takımlara düşen para dağılımı.
Juventus 2 yıl önce olduğu gibi hala en fazla paya sahip.
1. Juventus 10,61
2. Inter 9,82
3. Milan 8,61
4. Roma 7,97
5. Napoli 6,49
6. Lazio 6,07
7. Fiorentina 4,77
8. Sampdoria 4,52
9. Palermo 4,46
10. Udinese 4,21
11. Torino 3,84
12. Atalanta 3,77
13. Parma 3,65
14. Cagliari 3,34
15. Reggina 3,23
16. Genoa 3,14
17. Catania 3,06
18. Livorno 2,97
19. Empoli 2,78
20. Siena 2,68
Manchester City’nin Yunan golcüsü Georgios Samaras, Lazio’dan bir teklif gelirse bunu geri çevirmeyeceğini belirtti.
Sven Goran-Eriksson’ın takımın başına geçmesiyle gözden düşen oyuncu, bu sezon sadece 3 maçta forma giydi.
İngiltere’de mutlu olmadığı bilinen genç oyuncu, İtalya’ya gitmek istediğini ifade etti. Corrriere dello Sport’a konuşan Samaras, "Lazio’dan kulübüme gelen bir teklif var mı bilmiyorum. İngiltere’de iyi olduğumu söyleyebilirim ama Lazio’nun benle ilgilenmesi gurur verici. Lazio büyük bir takım ve Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ediyor. Avrupa’nın en iyi takımlarından birinde oynamak beni gururlandırır,"dedi.
Hocasının da gitmek isterse engel olmayacağını ifade eden 22 yaşındaki oyuncu, “Manchester’da kendimi takımın bir parçası gibi hissediyorum. Hoca bana şans vereceğini söyledi ama bunun için beklemem lazım. Ayrıca ayrılmak istersem buna engel olmayacağını da söyledi,”şeklinde konuştu.
Samaras City'de şans bulamıyor Lazio onun için iyi gelebilir
Her 2tataf içinde çok güzel olur bence
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde 27 Kasım Salı günü deplasmanda zorlu bir maça çıkacağı Inter'de, Arjantin'in Bolivya ile yaptığı maçta sakatlanan orta saha oyuncusu Esteban Cambiasso'nun sahalardan yaklaşık 10 gün uzak kalacağı açıklandı.
Inter'in orta sahadaki çalışkan ismi Esteban Cambiasso, kaval kemiğinin kırılmamasıyla derin bir nefes aldı.
Cambiasso, Arjantin'in Bolivya ile yaptığı Dünya Kupası Elemeleri maçında rakip takım oyuncusu Ronald Gutierrez ile çarpışmış ve Buenos Aires'de bir hastaneye kaldırılmıştı.
Sakatlığı ile ilgili açıklama yapan Cambiasso, "Başta biraz korkmuştum fakat şanslıyım ki ciddi bir durum yok. Sadece kaval kemiğime sert bir darbe geldi" dedi.
Inter'ın Atalanta ile yapacağı maçta forma giyemeyecek olan Cambiasso'nun yaklaşık 10 gün sahalardan uzak kalacağı, Fenerbahçe ile yapılacak Şampiyonlar Ligi maçına yetiştirilmeye çalışılacağı belirtildi.
Bizim maçta yetiştirilse bile antremansız olur , İyi oldu ..
Çek Cumhuriyet’nin yükselen yıldızı olarak gösterilen Martin Fenin’in menajeri, Juventus’un genç oyuncuyu transfer etmek için girişimlere başladığını söyledi.
FK Teplice’de forma giyen 20 yaşındaki futbolcu yaz ayında Kanada’da yapılan FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda büyük sükse yapmış, biri finalde olmak üzere 3 gol kaydetmişti.
Tuttosport’un geçen haftaki haberine göre Juventus’lu yıldız Pavel Nedved, oyuncuyu kulübüne tavsiye eden isim oldu.
Oyuncunun menajeri Pavel Zika yaptığı açıklamada, “Şu anda pazarlıkların başındayız. Kasım ayı sonunda Torino’ya giderek Juventus yöneticileriyle yüz yüze görüşeceğiz. Fenin sezon sonuna kadar Teplice’de kalabilir ya da Ocak ayında başka bir İtalyan takımına kiralık olarak verilebilir,” d iye konuştu.
Fenin’in bonservis bedelinin 6 milyon avro civarında olduğu ve Teplice'nin bu oyuncuyu Ocak ayında elinden çıkarmak istediği belirtiliyor.
İki kez A milli takımda da forma giyen oyuncunun Arsenal ve Liverpool tarafından da takip edildiği öne sürülmüştü.
Arjantin ekibi Boca Juniors’ın başkanı Mauricio Macri, AC Milan’ın yıldızları Ever Banega için yaptığı 14 milyon avroluk teklifi kabul etmediklerini söyledi.
Arjantin futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en büyük yeteneklerinden biri olarak kabul edilen 19 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz yaz Kanada’da yapılan FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası’nda gösterdiği performansla dikkat çekmişti. Profesyonel anlamda futbol oynamaya Şubat ayında başlayan Banega, taraftarlarca çok seviliyor.
Boca başkanı Macri, İtalna devi Milan'ın oyuncu için kapılarını çaldığını doğrulayarak, “Milan Ever Banega için 14 milyon avro önerdi ancak biz bu fiyatın iki katını istiyoruz,” diye konuştu.
Gelecek ay Milanlı yöneticiler Banega’yı Kıtalararası Kupa’da kendilerine karşı izleme fırsatı bulacak. Niekim Japonya’da düzenlenecek turnuvanın finali için en büyük iki aday olarak Milan ve Boca gösteriliyor. Geçen sene bu turnuvayı Barcelona’yı 1-0’la geçen Brezilya takımı Internacional kazanmıştı.
Sıradaki FM wonderkid'i kim acaba. :)
O olmazsa topu kim yiyecek?
Çok para istemişler.
Sanmam coşkun abi okadar etmez ..
Juventus İtalya'da bu scout işini en iyi yapan klüp..meyvelerini toplarlar yakında..