kerlon çok ii
Printable View
kerlon çok ii
Burak yılmaz kerlon vs vs vs
sergio agüero,kerlon,matias fernandez(ama forvet antremanı vermen gerekir)
pazzini
kerLon
aLmeida
kisLiy
anatoLi todorov
kerlon, vitti yada daha iyi diyosan i**uinta
Kardeş Delgado:'yu kesnin dene derim . 1.5 gol ortalamasıyla oynamıştı bende ...
Şanpiyon değil Şampiyon Cinbom değil Cimbom . Aceleyle yazmana gerek yok ...
fred--cafercan aksu---kerlon----sosa jose----lupoli arturo---diego belmar
bu verdiğim oyuncuların hepsi geliştiğinde bitiriciliği 20 olan ve 18-20 yaş oyunculardır
arkadaşLar Cafu yu defansın sağında, maLdiniyi defansın soLunda oynatıyorum yanLız bu adamLar bayaa bi yaşLandı sizce kimLeri aLmalıyım yerLerine 16.70MN war transfer bütçem olarak
Abi sağa rafinha,carlos magno...
Abi sola fabio santos...
Sola Deschacht Sağa Vanden BORRE
sağa magno veya uğur uçar sola gonzalo pineda
şimdiye kadar forumda hiç rastlamadığım bir oyuncuyu sizlerle paylaşmak isterim..nac breda takımında oynuyo olması lazım...sol bek ve ihtiyaç duyuldugunda sol açık için çok ideal bir oyuncu. Mike Zonneveld..İlk sezon hemen alırsanız vasat oynuyor ama ilginçtir ilk sezonu takımında tamamlar ve siz biraz daha pahalıya sezon sonu filan transfer ederseniz coşuyor..benden bu kadar..:D
Evet zonneveld iyidir de burada niye sölüyon,oyuncu önerme başlığına yazsana kardeş...
evt zonneveld benimde sol bekim ve çok ii bi oyuncu kesinlikle alın derim benQuote:
Originally Posted by ekoow
Fabio Santos,Rafinha
sag;
vanden borre
ugur ucar
moLınero
soL;
deschacht
antonıo Lopez
orhan ak
dr:edilson
:dl:fabio santos bence süper oynarlar
DL için Fabio Santos
DR için Van Den Borre
ugur uçar-mehmet sedef
DR: vanden borre , uğur uçar , halim kurtuluş d olabilir
DL: fabio santos , fabio santos ve bir daha fabio santos!!!
valla tam adını veremeyeceğim oyunu bırakalı baya oldu 2007 i bekliyorum :D ama haidour hollanda vatandsaşı aramadan türk oyuncuları aratırsanız bulursunuz ama salihodza aramayla filan bulunmuyo bi ra aklıma gelirse tam ismini yazarım size söz :)
Oyuncuyu bende bulamadım. 23 A ve 19 A da oyuncu göremiyorum.
bnde bulamadım
:mad: :mad: yerli kerlon var ve biz bulamıyoz
Bende Bulamadım :(
ya arkadaşlar salihodzada kilitlenip kalmayın söz bi haftaya kalmaz adını vereceğim ama anouur haidor (yanlış olabilir) hollanda vatandaşı ve ikinci vatandaşlığı Türk müthiş bi sağ kanat gepegenç daha arama dan uyruğu Türk yapın yer kısmınıda yurt dışı yapın kolayca bulursunuz hollanda vatandaşı bi çocuk süper hemde :)
Dormushali Saidhodzha 'dan bahsediosun heralde ama ben bi kerlon'luğunu göremedim neyse bulamayan arkadaşlara bilgi adam bulgaristanın Botev(Plovdiv) takımında oynuo Türk / Bulgar vatandaşı Bende Türk Milli takımını tercih edip U19'da oynamış...
Quote:
Originally Posted by atlantis_fb
kerlonl,uğunu görmen için enin fatih terimliğini göstermen lazım daha genç ve tecrübesiz 2 sene verin ve oyuncuya çok dikkat edin ve seyredin ( bu arada ben yerli kerlon yazdım ama kerlondan nefret ederim varsa yoksa Tevez :D)
ahada buldum bulmaz olaydım kerlonun yanından gecemez bu adam kerlondan nefret ettigin belli kime benzettiginden
ben niye bulanıyorum yaww