Hocam bu gece erken kaçma. Beklemedeyim ben. :) Goni döndügünde alıcaz maçları eminim ben. :D
Printable View
Hocam bu gece erken kaçma. Beklemedeyim ben. :) Goni döndügünde alıcaz maçları eminim ben. :D
baya güçlü kadro sürdüler sahaya. hani yedeklerle çıkıyorlardı len mehmet? her takım normal 112ini sürüyor valla hiç acımadan :D hangi birine önlem alıcam ben bunların? :n: Giriyorum maça...
baya güçlü kadro sürdüler sahaya. hani yedeklerle çıkıyorlardı len mehmet? her takım normal 11'ini sürüyor valla hiç acımadan :D hangi birine önlem alıcam ben bunların? :n: Giriyorum maça...
5'ten fazla yememen başarı olacaktır hocam :)
:schaf::schaf::schaf::schaf::schaf::schaf::schaf:: schaf::schaf::schaf::schaf:
http://i.imgur.com/jWU4r.jpg
Walcott insan değil! Onu durduramadım bir türlü. Savunma arkasına bir kaçışı var,pire gibi :D Neyseki şansımızın da yardımıyla 1 puan da Arsenal'den kaptık :n: Ama cidden iyi savunma yaptım. Maç Arsenal lehine 1-2 iken sırf fark açılmasın diye 5 li savunmaya döndüm :D
[youtube="VSbSrmGsiuw"]hobaaaaa[/youtube]
:schaf:..:schaf:..:schaf:..:schaf:..:schaf:.. :schaf:..:schaf:..:schaf:..:schaf:
müzik eşliğinde atlayalım :D
Müthiş bir skor.
Korner şov mu yapıyorsun napıyorsun Hocam :D
Valla bu maçta korner dışında pozisyonum yoktu ama Valencia maçında 3 tane gol pozisyonumuz vardı ama goller kornerlerden geldi :D
Bir de bu tarz büyük takımlara karşı gol atmaktan ziyade fazla yememeye çalışıyorum. Duran toplardan ve kontralardan tehlike yaratmaya gayret ediyorum
İçerde PSG'yi yenersek grup 3.lüğü için deplasmanlarda zorlarız :p
Hocam utanmadan gruptan çık bari bi de :D
"İmparator " :D
Arsenal deplasmanına 1 hafta falan kaldı.
Lig maçına 11 oyuncuyu da Malta'lı sürüyorum sahaya :) Yerli Birkirkara bakalım neler yapacak... Çünkü Arsenal maçıyla lig maçı arasında çok az gün var.
Gruptan çıkıverelim gari. Aldığın beraberlikler çok iyi. 3. olup Uefa'ya gidebilirsek çok iyi olur.
Yerli malı Birkirkara tad vermedi...
http://i.imgur.com/uwHoI.jpg
Arsenal deplasmanından sonra yatacagım :)
Beraberlik iyi hocam. 2. olacaksın gibi bir his var içimde. Hadi bakalım . :D
Acısını Fena Çıkarmış Arsenal :n:
Olan Gomi'ye Oldu Uzunsa Sakatlığı Bir Bardak Su İç Üstüne :D
5 yine de fena deil :):):)
Wilshere... :p
5 ve üzeri puan alırsın demiştim 2 puan cepte :) hadi hocam bir galibiyet iddaayı tutturacak :)
arsenal ne yapmış öyle yaa