Hocam Emrah Büyüyünce İyi Paraya Uçar :D Aman Hocam Reggiana'ya Puan Kaybedersek Şampiyonluk Ve Direk Çıkma Hayalleri SUYA DÜŞER :zuhaha
Printable View
Hocam Emrah Büyüyünce İyi Paraya Uçar :D Aman Hocam Reggiana'ya Puan Kaybedersek Şampiyonluk Ve Direk Çıkma Hayalleri SUYA DÜŞER :zuhaha
Yalnız tabloda enteresan da bir durum var. 4. Ascoli ile 3. Reggiana arasında 6 puan fark oluşmuş durumda. Sezon bitimine 5 hafta kaldı. Eğer o fark 10 puan olursa ilk 3 direk çıkıyor.
Rakibine hayvanlık ederek direk kırmızı gören Matteo Solini'ye 2 hafta maaş kesim cezası verdik. Gidecem dediği zamanlarda göndermedik diye mi etti ne bileyim...
2 maçlık seri işi çözer bence
2 saatte ba$tan sonra kariyeri okudum, çok zevkli geçmi$ artık bu sezon sonu serie a'yı bekliyoruz.
2 saatte nasıl okudun :D
Solini efendi 3 maç ceza aldı! Şeytan diyor kov gitsin! Uyuz herif yüzünden en zor maçlarda savunmada hazır olmayan oyuncular forma giyecek. Bu arada yönetimin 2 yıllık kontrat teklifine evet dedik. Tüm camiaya hayırlı olsun.... Catanzaro ile 2 yıl daha buradayız.
Hocam , Takımda Vailatti Ve Emrah Tek Geçerim :D
Yönetimle de atıştık yeni imzalar atılır atılmaz :D Serhat Biber için Dortmund 1,4 milyon € istiyor(oyuncu şu an bende kiralık) . Yönetime dedim alın bunu diye ama reddediyorlar. Neyse ,sezon sonu param olursa alayım bu oğlanı. Ön liberoda çok iyi uyum sağladı takıma
Frosione deplasmanına çıkıyoruz. bana şans dileyin. Bu 2 deplamandan 4 puan çıkarsak yeter bize. Brescia deplasmanı vardı sanırım haftaya.
ilk 11'den 4 eksikle çıktık bakalım sahaya....
Başarılar Hocam , Bir Kendi Maçlarıma Bir Senin Kariyere :D Ne Yaoacağımı Şaşardım.
en iyi savunma hücumdur :D
Süper :D
____
Yalnız varya Rotondo'yu alnından öpmek lazım.Son haftaların tümünde de skoru onun sayesinde buluyoruz. Adamda soğukkanlılık nefis demekki. Yani bu kadar stresli maçlarda bu kadar iyi oynamak kolay değil. Vailatti bile söndü son haftalarda.
Şansa Kalmaz bu sene
Hocam vallahi ellerine saglik rakiplerin puan kaybetmesi ayri iyi olmus :)
Abi yalniz bu adam istikrar abidesi.
yalnız iş play off'a kalırsa yine hüsran yaşarsak yıkılırız :n:
Brescia deplasmanına çıkıyoruz.
Lider değilmiyiz hocam?
Brescia'yi yenmek onemli hocam seninleyiz..