Öyle ne yazikki.Internet olmasa zaman gecmiyecek vallahi :DHavalar bozuk,disari cikamiyoruz.Evde Pc varda zaman geciyor...
Printable View
Öyle ne yazikki.Internet olmasa zaman gecmiyecek vallahi :DHavalar bozuk,disari cikamiyoruz.Evde Pc varda zaman geciyor...
selam tsi milleti
neyse sana iyi sabahlamalar ben yemek yemeye gidiyorum ondan sonrada yatıcam görüşürüz...
Birazdan kalkacam.Malum okul moduna geçiş yaptı(rıldı)k.Bi uğriyim dedim.
Ben varım diye muhabbet etmek istemeyen arkadaş(lar) var.Ben uzaklaşayım Kafe'dende o arkadaş(lar) muhabbet etsin.
eyvallah Serhatcıım sağolasın sanada iyi sahurlar, ben daha buralardayımda takılan kimse yok maalesef..
Aygün varsa ben yokum.:D Yoksa bahsi geçen arkadaş(lar) benmiyim.:D
Buralar canlandımı :D
O biliyo kendini Şemsi..Memo yaptın mı istediğimi ?
ee şey hmm kem küm :D kardeşim pc'nin başında o tuvalete gitti :D hemen kaptım kalksın deyus yaparım ;;)
Yapmıycaksan söyle Memo.Başkasına yaptırırım.
kim yav ben miyim aygün
Bakiyorum herkesde bir alinganlik son gunlerde. Yok beni istemiyorsunuz bu forumda yok benim varligimdan rahatsiz olanlar var burada. Varsa vardir, ugramaz o zaman buralara. Buranin sahibi kimse degildir, kimse buradan kimseyi kovamaz.
İsteyerek gidiyoruz.Kovulmadık.İstenmiyor diyerek çocuk işleriyle uğraşmam..Sadece beni görüp msj yazmadığını biliyorum.
Tamam şimdi yapıyorum
Yeniden selamlar.A.Yaka'da reklam vardı (artık yok:D) bir kafeye uğrayayım dedim.
Aygün hayırdır kim senden rahatsız olan?
Yok yok.Kapandı o olay. ;)
Peki sen bilirsin ısrar etmiyorum:D
Çekinme Aygün yabancı yok.
Kapandı bitti olay.Fazla diycek birşey yok.
Yalandan yere polemik üretip tartışmakta üstünüze yok ha..
Yalan ? Her neyse bitsin konu.
Selam Cafe halkı,iyi akşamlar... Nasılsınız?
Burak Msn'e gel :)
Merhaba burak.
Aygün hiç giremiyorum valla.Daha yeni bitti ödevler birazdan çıkıcam zaten.Uzun zamandır giremiyorum msn e.Kaç kişi var onu bile unuttum :D
Tamam Burak.
Cümletten S.A arkadaşlar...:)
A.s hoşgeldin.Bende kaçayım artık.Yarın malum okul :s:
Bende yatıcam 5-10 Dk sonra :(
Off okul of..
Ve yatıyorum.
öncelikle herkese selamlar burdan sevgili,saygılı yöneticilerimize sesleniyorum ayın üyesi bölümüne adaylarımı yazdım 30 dk oldu hala onaylanmadı yaw saygılar:D
slm arkadaşlar
bu arada bu ayın üyesi yarışması nie yazın yoktuda tam çoğu kişiyle kavgalıyken var:mad::D
büyük ihtimalle fıratcan abi olcak bence çokta hakediyor:):)
selam berkay yahu 2 buçuk saat oldu yöneticilerimiz hala onaylamadınız ayın üyes, bölümündeki cevabımı:D
slm lar guşlukcular ama kimse yokki:D
ben varım la naber:D
ne dion la:D
iyi senden?:p
Msn'e gir:p
kimseler varmidur daa?