9'da 3 yapmışım :(:(:(
Printable View
9'da 3 yapmışım :(:(:(
Şu hepsine 1 oynayamama kuralı kaldırılmalı
Bu haftaya 3'te 3 ile başladım. Gerisi de iyi gelir umarım.
7'de 6 oldu. Bu sezonun kendi adıma en iyi puanını alacağım sanırım.
7'de 2 woww :n:
7'de 3 ile kötü gidiyorum şu an. Yarın 2'de 2 yapmak lazım; yoksa liderken, bir anda epey gerilere düşeceğim.
7 de 3 yarın 2 de 2 yapar liderliği korurum
7de 5 yapmışım yanlış hesaplamadıysam
6'da 4 yapmışım Fener son dakika da atmayaydı 6'da 5 iyi puan kaldırırdım ama şu son 2 haftadan sonra ilaç oldu bu gidişat yarın ki 2 tahminim de gelirse güzel olacak.
8'de 6 yaptık bugün 2'de 2 yaparak.Eskişehir'i kaçırmasaydım haftanın lideri olabilirdim şuan ne olur bilemem ama kazançlı bir hafta olacak benim için. :)
9/2 cok kotuyuz :D
Şöyle bir baktımda Di Canio 7 tahmin bilmiş 6 tahmin bilen de 1-2 kişi var lider olabilme ihtimalim var BJK ve Antep maçlarından gelecek puan önemli.
9'da 3. Beşiktaş gibi, ben de 4 haftadır toparlayamadım kendimi. İlk 10'da kalırsam iyi bu hafta! :s7: :icon_confused:
Stancu'nun 85. dakikadaki golüyle 5'te 5 yapamadım. 5'te 4 gidiyorum şimdilik..
Şuan için 5'te 4 gidiyoruz. :)Quote:
Fenerbahçe - Gaziantepspor 1,
Sivasspor - Erciyesspor 1
Karabükspor - Antalyaspor 1
Elazığspor - Gençlerbirliği 2
Akhisar Bld. - Beşiktaş 0
Fener ve Sivas'a herkes oynamış yoksa bende oynayacaktım 2'sinden birisi 0 olursa puanı kırarız diye 2'sine de 0 girdim olmadı. :( 5'de 1 ile başladık Akhisar'da yemeseydi iyi olacaktı kalan 4 tahminim gelirse güzel olacak hele Trabzon yenerse bayağı bi puan gelir.
Bu haftaya da bomba gibi girdim. Sanırım 5'te 4. AKhisar Bld. kazansaydı 5'te 5 olacaktı.
Çoğunluk 5/4 yapmış. Ben 5/5 ile girdim. Kesin kalan 4 maç yatar 5/9 ile biter :n:
5'de 2 ile Kötü Başladık Yine :( Aslında Dün 2'de 2 Yaptık Bugün Oynanan 3 Maçta Bizi Ters Köşeye Yatıran Maçlar Oldu :uzgun:
8/8 devam ediyorum. Kasımpaşa'ya kaldık.
9/9 yaptım bu hafta yanılmıyorsam kendim bile şaşırdım :n:
Biraz toparlayabildim nihayet! 9'da 6...
Gapadık dükanı gardaş. furkan58 pörfek yaptı ya la.
Epey yüksek puan var bu hafta.
Durdum durdu oyuna damgayı vurdum heralde :n:
Bu hafta maçlar kolaydı heralde herkes baya bilmiş.
10. haftayı 9'da 6 ile tamamladım. Bugünkü maçlar baya bozdu. Maç başlığında Gençlerbirliği'ne oy atmıştım ancak 0 vermişim tahminde. 1 verdim diye aklımda kalmıştı. Antalya ise evinde Kayseri'ye takıldı. Yinede fena sayılmaz.
Bu Hafta Fena Değildik.
Genel Olarak Değerlendirirsek;
Akhisar - Rize, Beşiktaş - Karabük ve Gençlerbirliği - Eskişehir Maçları Tahminlerimi Yakan Maçlar Oldu
9'da 5 fena değil.
Düne kadar 6'da 5 ile gidiyordum ama dünkü 3 maçta yattı. 9'da 5..
İsteyen katılabiliyor mu?