kesin olmamakla birlikte umudily de gelecek benimle. saat fark etmez.
Printable View
kesin olmamakla birlikte umudily de gelecek benimle. saat fark etmez.
Tatilde 20 gün kaldım İstanbul'da , denk gelmedi o günlere , gelmeye çalışacağım yine de Edirne'den.
Vay be adam Edirne'den gelmeye çalışıyor millet İstanbulda'yken gelmiyor :D Yazıklar olsun size :D
Aygün senin dersanen kaçta ?
Dershane tatil olmadığı sürece ben yokum malesef, listeden çıkar istersen beni Şemsi abi.
Ben de dersane mağdurlarındanım malesef.Yazın yaptığımız buluşma gayet zevkliydi.Artık önümüzdeki buluşmalara bakıcaz.Size iyi eğlenceler. :)
Dershane nedir yahu liseli misiniz? :zuhaha
Niye eziyosun ki şimdi :uzgun:
saat olarak ne diyorsunuz ? saat 7 de Fenerbahçe nin maçı var :) o maçı izlesem iyi olur ama olmazsa da artık yapacak birşey yok :)
3 de buluşucaz sanırım.
Son olarak nedir beyler? Buluşma yeri ve saati belli midir?
2 de Beşiktaş iskelesinde.
Anadoludan gelecek olan var mı beraber geçebiliriz karşıya.
Şemsi iyi olur aslında. ama yok başka bir şey yapalım derseniz hayır demem. saat, yer bana uygundur.
Evet arkadaşlar,buluşma öncesi son durum budur.
18 Şubat Cumartesi,14.00,Beşiktaş İskelesi
--------------------------------------------------------
1-Genç Kartal
2-Nedvedmania
3-Ralf
4-Benbenim
5-Nocna Mora
6-El Barto (5'ten sonra aramıza katılacak bir aksilik olmazsa)
7-futureless (kesin değil)
Tarabya tarafından gelecek varsa birlikte gidebiliriz. Levent maslak flan o civarlarda da olur. Yol üzerinde buluşuruz.
Şemsi'yle görüştüğümüz gibi gelebilirsem Ataşehir'den geleceğim , Kadıköy'den geçecek ekibe katılırım.
Ben direk buluşma yerine geleceğim. Sabah karşıya kahvaltıya gidiyormuşuz. Sonra arabayla Beşiktaşa gelirim.
Gidin bi minivan tutun Angaraya gelin ben ağırlayayım sizi burada :)
Bulusma guzel geciyor. Su anda Fenerbahce macini seyrediyoruz tophane'de. Taylan gardasimla yan yana oturmus maci yorumluyoruz. :)
Ve taylanın tahminleri tutmuyor :D
Acıdım Taylan'a :(
Eve ilk gelen benim galiba. Çok keyifli bir buluşma oldu. Fotoları Cihan yükler herhalde birazdan.
ben de geldim. gayet güzel bir buluşmaydı. herkese teşekkürler :)
Çok güzel, zevkli bir buluşma oldu. 6 kişiydik. Ben, Şemsi, Benbenim, Taylan, Görkem (Ralf) ve Emre Abi. Özetlemek gerekirse önce Şemsi, Görkem ve Muhammet yemek yediler. Ben ve Taylan 1 saat geçikmeli gittik. Bizde Beşiktaşa gelince buluşup PS kafeye geçtik. 5'li pes attık. Pes kısmı baya zevkli geçti :D Ardından Emre abiyle buluşup Burger King'de yemek yedik. Ordan da Tophane'ye maç izlemeye geçtik.
Gelenlerin ayaklarına sağlık.
Fotoları ekliyorum birazdan.