Aslan Şemsi sonunda doğru yolu bulmuşsun :D
Printable View
Aslan Şemsi sonunda doğru yolu bulmuşsun :D
vay be logo yakışmış doğru yolu bulmuşsun şemsi:)
Şemo sadece TSİ'de olmaz, MSN'de de ol bari :S Orası öyle burası böyle olmuyor..
:D
Üstüme gelmeyin bu kadar yav.Zaten karizma sıfırlandı.Daha bunun okuluda var.Oradada rezil edecekler beni.:( Bir hafta okula gitmemeyi bile düşünüyorum.:D
Semsi kafeye,3lü cektir bizlere :n:
Şimdi bunlar ss alıp avatar da yaparlar seni :D
Simdi degil Sarper,su 1 hafta gecsin ondan sonra avatar olarak kullanacagim Semsiyi :n:
Sen söylemesen belki hatırlamayacaklardı Sarper.:D
Yok valla,ssleri coktan aldim :D
Semsi hazir avatar,imza kullanmisken Galatasaray hakkinda.Bir de Galatasarayli olsan ha ? :D
Ruhum izin vermiyor moruk.
Ayrıca ben objektif yorum yapıyorum.Ondan Beşiktaşlı olduğum pek anlaşmılmaz mesajlarımdan.Belki nikimden anlarlar.:D
Yavaasss.Nereye objektif yorumlar yapiyorsun yahu :D Her tarafin fanatik senin :D Ayrica Besiktas hakkinda bir konu varsa orada Besiktasli oldugunu belli eden yorumlar yapiyorsun :) Ayrica nickinden,profilinden cok rahat anlasilir Bjkli oldugun :D Ama bunlar gecici,sen 1 hafta sonra Allahin izniyle Galatasarayli olacan :n:
Herkes en sonunda doğru yolu bulacak...
GALATASARAY
Doğuştan Beşiktaş'lıyım.Hiç bir etki altında kalmadan Beşiktaş'ı seçtim.(Baba,abi,dayı,amca,dede baskısı vb.)Bundan dolayı kolay kolay değiştirmem takımımı.
yeni bilgisayaraımdan pardon laptopumdan sevgilerleeeeee :D
aaa gece olmuş evet arkadaşlar yeni laptopumdan sesleniyorum nasılsınız bakalım :n:
şemsi avatarın mükemmel :p
Bizde baskı yoktur...
şemsi varya bütün tsi ye madara oldum:D
Allah tan başıma öle bişey gelmedi:p
ama Cska maçı için istediğiniz kişiyle iddaya girerim;;)
Vay Şemsi avatar kardeşi olmuşuz.:n: İmzada çok yakışmış.Bir de nick değişse Tam Galatasaraylı olcan :n:
Yok.Gelip geçici bir şey zaten.Nik değiştirmeye falan gerek yok.
Evet Şemsi Koyu Bjk lidir:) Abi diordm yasına bakmammısım:D
selam kuşlar :D
nasılsınız bakem?
Pek guş yok artık buralarda. Sami ile maçlara devam edecez, sahura kadar oturayım mı yoksa 1-2 saatte olsun yatayım mı karar veremedim, onu düşünüyom :)
Senin yaş kaç? Birde ismin ne?
bence sabah işin yoksa bekle sahura kadar,samiyide boş geçme,demle bi tanem :D:D:D
bende uğrayamıyorum bu aralr pek ama yarın gece sahura kadar burdayım inşallah.
iş güç berbat oldum okullar açılalı,yeni bir işyeri açmayı düşünüyorum bir yandan.ortalık toz duman yani :D
bende yatıyorum.kalanlara iyi geceler.
Olsun abi işlerin rast gitsin de foruma girmeyiver:)
Yarın tatil akşama kadar boşum ama uyku da bastırdı şimdilik uyucak gibiyim bakalım...
Şemsi abi sen Gs' li miydin :eek:
Oğuz Baran ile derbiden dolayı iddiaya girdik.Ondan böyleyim.
:zuhaha:zuhaha Şemsi abi Beşiktaş sevgisinin yaptıklarına bak :D.
Benim bir arkadaş Fb yüzünden saçını kestirdi kel oldu :D
Daha bunun okuluda var.3 arkadaşla iddiaya girmiştim.Gs forması ile okulda tur atacam.:D
Şemsi abi ne ettin sen :eek:
Sana sarı-kırmızı çok yakışıyo :D
İyi geceler..
Şemsi bunda sonra kimseyle iddia ya girmez heralde... :)
Zaten İbrahim abi pek girmezdim iddiaya.Ama okuldan arkadaşlar bizi küçümseyince kafam attı.Sonra battı balık yan gider dedim Baran ile iddiaya girdim.Sonuç ortada.
KAldır olm şu msjlardaki başlığı.Hasta etme insanı :D
Bundan sonra bir hafta mesajlarımda bunu göreceksiniz.Siz imzama koymama izin vermezseniz bende başka yollar bulurum.;;) :D
Konuyla ilgisiz başlık diye butona basarım uyarı alırsın :n:
Şemsi seni Aygün ile karıştırıyorum hep :d
Herkese merhaba. Juve kazanırsa iddaa'dan 20 ytl alacam. Bütün baba kuponlar yattı. Kala kala 20 ytlye kaldık. Olsun bunada şükür.