Vayy, ilk yarıyı lider tamamlamışım! :) 1 puan fark var arada sadece; ama olsun. Liderlik güzel şey. :icon_biggrin: İnşallah, sezon sonunda da o liderliği bırakmam.
Printable View
Vayy, ilk yarıyı lider tamamlamışım! :) 1 puan fark var arada sadece; ama olsun. Liderlik güzel şey. :icon_biggrin: İnşallah, sezon sonunda da o liderliği bırakmam.
İlk Haftalarda Biraz Dengesiz Olsak da Belli Bir İstikrar ile Devreyi 7.Sırada Tamamladık :)
8'de 1 gidiyorum sanırım. :D
9'da 5 ile kapattım bu haftayı.
Ortalama Bir Dereceyle 9'da 5 Kapattık Bizde
9'da 1 gibi rezil bir tabloyla tamamladım bu haftayı. Bu arada, 15. haftaya ait Kasımpaşa-Beşiktaş maçının değerlendirmesi yapılırken 1 doğru tahmin sayılmıştı. O maçla ve puanlamayla ilgili bir düzenleme yapılacak mı acaba?
Zannetmiyorum :)
Bu Arada İlk Defa Kaçırdım Bu Haftayı Çok Kötü Oldu Umarım Sonraki Haftalarda Bunu Telafi Edebilirim
Geçen hafta gibi bu haftada son maçın skorunu girmeyi unuttum :D
İlginç sonuçlara rağmen, 9'da 5... İdare eder!
4/8 şu an ancak Elazığ galibiyetini bilen bir tek ben varım :n::n:
Sadece Fb ve Gs'yi bildim düsüsüm devam ediyor şampiyonluk yarınlara kaldı. :D
Bu işler belli olmaz beyler bi hafta 9/9 yapın nasıl çıkarsınız en tepelere. :D
Hemen altımdaki arkadaşların da kötü performansları sayesinde liderliği devam ettiriyorum; ancak bu performansla yakındır o 1.liği kaptırmak. Bakalım şansım nereye kadar devam edecek.
Trabzonspor-Fenerbahçe maçının yarıda kalması nedeniyle bu haftanın sonuçlarını yayınlamıyorum arkadaşlar. Büyük ihtimalle hükmen 2 kararı gelecektir. Ama 5. haftadaki Beşiktaş-Galatasaray maçı için de yazdığım gibi TFF'nin sağı solu belli olmaz. Kesin TFF kararına göre yayınlamak istiyorum. Bilginize.
Bence İddaa Gibi O Maçı Herkesin Tahmininde 1 Puan Olarak Gösterelim Etkisiz Olsun Ya da 8 Maç Üzerinden Değerlendirilsin
Şu ana kadar 4'te 0, harika gidiyorum. Böyle devam!!!
Bu Hafta Herkes Dökülmüş :n:
Biraz Daha Çabalarsak Liderliği Ele Alabiliriz Az Kaldı Ama Bu Haftayı Unutamayacağım Rezil Rüsva Bir Haftaydı
Bu hafta da 0 çeekicem sanırım. Şu an 5'te 0.
Bugünki sonuçların ardından 8'de 3 oldu. En azından puan alabileceğim bu hafta.
Çok Heyecanlı Gidiyor Yahu :D
Adaşım Aynı Zamanda Renkdaşımla Böyle Bir Çekişme Olması Süper Duygu :)
Arkadaslar secimlerden sonra ani gelisen bir yolculugum oldu. O yuzden sonuclarin aciklanmasi gecikecek. ozur dilerim.
Bu haftanın sonuçlarında son maçta Gaziantepspor-Fenerbahçe yazıyor, gözden kaçmış herhalde...
Evet o hücreyi değiştirmeyi unutmuşum. Eskişehirspor - Gençlerbirliği olacaktı. Sonuç kısmı doğru ama :)
Bu arada bu hafta ne kadar kullanıcı adı değişikliği olmuş yahu?