Görkem Abi antremanlı mı gittin tavlaya amcam faktörüyle. :n:
Printable View
Görkem Abi antremanlı mı gittin tavlaya amcam faktörüyle. :n:
O zaman da sıcak basar :icon_biggrin: Senin gelmen hava şartları ile doğrudan alakalı bizde.
Büyük ihtimalle okul sebebiyle seneye Çin'deyim.Okullar kapanmadan önce buluşsak güzel olur bence.Ne dersiniz? :)
çindemisin nabacan ordaya yeterince kalabalık zaten :D
Sen gelme zaten.:icon_smile:
@Salvio
Okuyom ben yuaa.:icon_biggrin:
Haziran 9-10 civarına filan denk getirin geleyim bende :n:
1 Haziran'da dönem bitiyor , İstanbul'a dönüyorum. O tarihten sonra olursa kesin gelirim . Ayrıca bizim Galatasaray derbisi zamanına gelirse yine gelirim maç için gelicem çünkü .Sanırım 13 Mayıs falan .
Fb-Gs maçında bende istanbulayım. Yani 12-13'ünde.
12-13'ü gibi yapabiliriz o zaman.
Hadi liste oluşturalım o zaman
1- Nedvedmania
2- GeNç KaRTaL
3- futureless
4-
Cumartesi olur ise geçen sefer ki ben de katılabilirim uygun olur ise.
Bence de Cumartesi olsun. Çünkü Pazar günü hem Anneler Günü hem de abimin gelin adayıyla tanışacağım :D
Cumartesi olabilir evet.Yok mu artıran? :)
burada olursam gelirim ben de. sınav sonuçlarına bağlı.
Bende gelirdim ama 12-13'ü Sakarya'da olacağım ne yazık ki. Diğer hafta sonu yapmayı teklif etsem...?
Dikkat edin de kavga falan cikmasin, forumun son zamanlardaki hali malum :p
Diğer katılabilecek olanlar da görüş bildirsinler.Duruma göre karar veririz Görkem.
Yok abi,ilişikiler açısından reel yaşamla forum arasında çok net fark var.Forumda hoşlaşmadığın birisiyle samimi olabilirsin buluşmalarda.
Ben geçen buluşmada Şemsi'yi ilk gördüğümde sanki her gün görüşüyormuşum gibi hissettim çok tuhaftı :icon_biggrin:
Belki ben de gelebilirim o haftasonu.
Bana hafta fark etmez cumartesi olur ve müsait olursam akşam üzeri katılırım her türlü. :)
Listeye ekleyin beni de cumartesi günü için. Çok geç saat olmadığı sürece her yer uyar bana ;)
Gençler son durum ne oldu şimdi? Bu hafta mı yapıyoruz yoksa gelecek hafta mı? Ben bu hafta gelemiyorum, eğer diğer gelenler için farketmezse haftaya yapalım. Ama müsait olamayanlar varsa siz yapın buluşmayı ben başka bir sefere gelirim artık :]
Ben sadece bu hafta sonu İstanbuldayım.