:D lan ne alakasi var? Sevgili muhitimiz istanbulun gozbebegi semtimiz en merkezi ve orta yerde ne yapalim :p
Printable View
Aynen niye taksim'de bulusmuyorsunuz?
Hatta direkt nevizade ? :D
Şaka bi yana da c.tesi istanbulda olucam gelebilirim. Hem tanışmış oluruz
Kazan'da falan mı takılıyorsunuz yoksa o universitenin onunde cay bahceleri var orda mı:D
Standartlarimizi var :d once acsak burger, sonra ps kafe. Sonrada zaman kalirsa bi yerde oturuyoruz
Bir ara beni de arayin, telefon baglantisi yapalim.
Bana ozelden numarani at sen yevrum
Beyler ben gelmeyi düşünüyorum ama fazla duramayacağım malum Galatasaray'ın maçı var peder beyle izlemek için beşiktaştan en geç 5te çıkmam gerekecek :)
Gidiş dönüş uçak biletimi ayarlarsanız ben de gelirim. :)
@Sevgin
Öyle bir durum olabileceği hiç aklıma gelmemişti.:D
@Raşit
Babanla GS maçlarını seyretme gibi bir geleneğiniz mi var aga? Yoksa biz de seyrederiz muhtemelen maçı.Kalıp bizle de seyredebilirsin.:)
@davidvilla
Semtimiz erkek semti,aşık eder herkesi...:D Şaka bir yana Görkem'in dediği gibi buluşunca yaptığımız aktivitiler belli,bunları yaptığımız yerler de belli.Öyle gelenekselleşti Beşiktaş'ta buluşma olayı.Gelebilirsen buluşmaya,güzel olur.Hem tanışmış oluruz,hem de baya keyifli oluyor buluşmalarımız.:)
@Emre abi
Abi sen artık evli bir adamsın.Öyle günübirlik İstanbul'lar falan hikaye bunlar.:D
Gelin kardeşim buyrun. :) Haftasonu erciyes-galatasaray maçı var. maç biletleri de benden. :)
Son durum ne ?
Yapacağız yapacağız.:) En az 5,en fazla 10 katılım olacak gibi gözüküyor.Son dönüşleri alayım,gelecekler listesini yayınlarım buradan.:)
Ben de geleyim. PS varsa eğleniriz. Notebook getirebilirim isterseniz.
Benim gelmem zor gözüküyor ancak yine yarın bir duruma bakacağım.
Semsi bende ikilem yasiyorum. Agir bi sinav var bizim ona calismam lazim. Emin degilim gelsem mi..
Saat 13'te Beşiktaş'ta iskelenin orada buluşacağız.Telefon numaraları var hepinizin.Haberleşiriz buluşmaya yakın.
Gelecekler şöyle bu arada:
1-Ben
2-Özgür
3-Raşit
4-Cengiz abi
5-Anıl (büyük ihtimal gelecek)
6-Oğuzhan abi (büyük ihtimal gelecek)
7-Görkem (belki gelebilir)
8-Taylan (belki gelebilir)
9-Eralp (belki gelebilir)
10-Anıl abi (belki gelebilir) (ancar)
11-Cenker (büyük ihtimal gelmeyecek)
Oha kalabalığa bak :eek: 3G ile bende gelicem :uzgun:
Geç gelebilirim haberiniz ola yeni yattım :)
Beyler hani kimse yok :(
Fotoğrafları bekliyoruz :D
Foto isteriz!
PES 13'ün bug'ını öğrenmek isteyen varsa bize ulaşsın :n::n:
Buluşmanın özetini geçmek gerekirse; Raşit,Özgür ve ben 1 gibi Beşiktaş'ta buluştuk.Yemek yedik önce.Sonra çay bahçesinde oturduk.4'e kadar takıldıktan sonra Cengiz abi katıldı aramıza ve Playstation oynamaya gittik.Yarım saat sonra Taylan katıldı aramıza.2 saat kadar oynadıktan sonra Raşit ayrıldı aramızdan,biz dörtlü devam ettik Galatasaray maçına kadar playstation oynamaya.En son Oğuzhan abi katıldı aramıza ve bir yere gidip maçı seyrettik.Maçtan sonra dağıldık ama ben,Cengiz abi ve Oğuzhan abi Kadıköy'e kadar beraber döndük muhabbet ederek.En son Oğuzhan abiyle biraz daha takıldım ben Kadıköy'de,oradan sonra buluşma resmi olarak sonlanmış oldu.:)
Playstation bölümü her zamanki gibi çok eğlenceliydi ama geç gittiğimiz için doyamadık malesef bu sefer.Hatta Galatasaray maçına yetişeceğiz diye son oynadığımız maçın ikinci yarısını oynayamadık.Galatasaray maçı her ne kadar Galatasaray'lı olmayanlar için güzel sonuçlanmasa da maç esnasında yapılan muhabbetler çok keyifliydi.Keza Kadıköy'e dönerken ve Kadıköy'de Oğuzhan abinin servisinin kalkmasını bekleyene kadar yaptığımız muhabbetlerden de büyük keyif aldım.Kısacası her buluşmada olduğu gibi bu buluşma da çok eğlenceliydi kendi adıma.Gelen herkesin ayağına sağlık.:)
Fotoları Cengiz abi paylaşır bir ara.:)
Fotolar geliyor, upload ediyorum :)
İstanbul buluşmaları çok keyifli geçiyor valla.Ankara olarak buluştuk mu haberim bile yok :D Pes13'de City ile karşımda duracak adam yoktur onu da söylemeden geçmeyim.Fotoğrafları bekliyoruz :D
Taylanı neden terlettiniz olum bu kadar
Önde pres yapıp sahayı iyi parsellemeye ve hızlı hücuma dayalı modern futbolu gördüğünüzde sadece eyyamcı hakemlerinize sığındınız.. Parayla hakem satın aldınız.. Ama yine de vazgeçmedik savaştık kazandık :D
Abi makinede mi bir olay var bilmiyorum herkesin tipler bir acayip, kayık çıkmış :D
O degil de ben semsinin istikhaki olan icecegi icmeyi unuttum sabah geldi aklıma :eek:
@spy94
Blanc'da kalalim abi blanc iyiydi :D
@abooo
Foruma geri donduk dostluk bitti savasa devam :D
@nocna
Zeka küpü, şarkının adi: p.o.d. - youth of the nation.
@genc kartal
Hala ibricic atcak diye beklemiyosun di mi? :D
Hepinizle tanismak cok guzeldi ama yetmedi daha konuşacak cok sey var
Cok keyifliydi gerçekten buluşma. Maç sırasındaki muhabbetler özellikle baya iyiydi :D Hollanda - Meksika hikayesi favorim. ;) Fotoğraflarda herkes bi kayık ama ben PS atarken inanılmaz terledim ya. Çok zevkli ve stresli maçlardı. Şanlı Man City direnişinde 94. dakikada gelen gol unutulmazlar arasında.. :D
Sarkı baya iyiymis bu arada abim.