arkadaşlar ben kendime uğur yıldırım ı aldım.adam çok kötü oynuyor yaw.ama oyuncu olarak nihat ı şiddetle öneririm.
Printable View
arkadaşlar ben kendime uğur yıldırım ı aldım.adam çok kötü oynuyor yaw.ama oyuncu olarak nihat ı şiddetle öneririm.
makinwa,suri uçar,ahmet kuru,andres d'alessandro,fred,deschact ,kompany fonseca, serkan kirintili
gladstone süper bir defans 2 milyon euro ya alabilirsiniz
en iyi forvet fernando torres
bende size kendi 11 imi sayayım
polat keser - hamit altıntop - kompany - servet - maxwell
c.ronaldo - pirlo - nuri şahin - tuncay
kerlon - f. torres
tabi bu kadroyu 5 senede kurdum fakat iyi oldu ilk sene hamit - halil altıntop -polat keser i aldım ikinci sene maxvell i nuri şahin i sezer öztürk ü mehmet polat ı
free aldım kerlon u torres ve kompany yi aldım ücüncü sene pirlo free aldım sonra kaka sonra c. ronaldo free baya iyi düzen bu başarılı takım olunca herkes geliyor
ha unutmadan bu kadro her sene bütün kupaları alıyor aklınıza gelen hangi kupa varsa tabi iyi bir alt yapı iyi bir yedek takım olacak ben şu an 2011 deyim
kim çıkarsa 4-5 atıyor takım
Mesaj Birleştirilmiştir
ben zalayeta diyorum başka bişey demiyorum.alın sizde görün nasıl oynadığını.
arkadaslar bakmayan lar varsa muhakkak transfer lıstenıze ekleyın inanılmaz bir oyuncu takımı gercek anlamda sırtlıyo bu ıkıncı denemem.....hem genc hem ucuz sayılır ... 5 frıkıkten 3 tanesı muhakkak gol kıme karsı atarsa atsın yanı alex hıkaye
ewt arkadaşlar geldi ve sizin için işinize yarayacak oyuncular araştırdım:
gonzalo pineda
hernan perione
mark gonzalez
jonathan blondel
philippe senderos
cesar delgado
benoit pedretti
kerlon
john heitinga
dario veron
mario igancio regueiro
lucas rocha
maxwell
leonardo
marcelo
amaral
karl swensson
benedict vilakazi
ewt arkadaşlar bu kadar yeter sanırım.devamını bekleyin.
arkadaşlar bu adamı alın kesinlikle pişman olmazsnız gerçekten mükemmel hem de daha çocuk :)
wonderkid kerlon :)
http://img393.imageshack.us/my.php?i...llikler7jv.jpg
fazla oynatmıorm hem kondüsyon yüzünden hemde pancu ve yolua özellikle ligde yatiolar
http://img207.imageshack.us/my.php?i...formans1qs.jpg
şamp ligi ;
http://img207.imageshack.us/my.php?i...erlonnn7ag.jpg
ve barcelonanın teklifi ama kabul etmedim malum yabancı sorunu :) bommel ve ramos neysede saviola ve messi kaçtı elden :)
http://img207.imageshack.us/my.php?i...nteklif9vc.jpg
evet ben de suan almaya çalısıyorum ama takımı satmıyo şimdilik
Ben daha kerlonu alamadım yas sorunu yuzunden.sene sonunda alicam inşallah ama bir sorunum daha var yabancı konteyjanıı :(
cogu önceden sölenmisdi ama genede saol siteleri arastırıp yazdıgın için.Quote:
Originally Posted by cüneyt11
önemli değil rocco kardeş.ben araştırmalra devam edeceğim.
Kardeşim kerlon sende nası böle çıkıo bende aldım FB ye ama bunun kadar deil yaa...Quote:
Originally Posted by francesco10
ewt beyler yeniden geldim
carlos bueno
mario santana
pape diakathe
rodrigo dias
benoit costil
ali öztürk
eloy room
marcelo bravo
jacques faty
cesare bovo
salomon kalov
phil jagielka
mike zonneveld
kamil contofalsky
etienne didot
steffen iversen
kwabena agouda
dayro mauricio moreno
guillaume rippert
walter gaiton
walter baseggio
klaas-jan huntelaar
neto potiguar
biladerm hiç sakatlık yaşamadı şükürler olsn ligde fazla oynatmadm şamp liginde full oynadı ve hermaç gol ve asist , ilk aldığımda böle deildi ztn çoğunkula 18 di şimdi 20 olan özellikler :)Quote:
Originally Posted by caglar0016
bide work rate bende 19 seninkide kaç ona bağlı oyuncunun gelişimi
eğer MR olarak oynatıosan ve asist yada gol yapmazsa o mevkide 6 yle oynar paso , AMR de hakkaten ii oynuo ama bende MR oynatıorm asist ve frikik attığı sürece hep 8-9Quote:
Originally Posted by cüneyt11
sen aldığı puan a göre bakma bence maç istatistklerine bak o kaddar kötü deil bence
bu kerlon süpermiş ama alınması çok zor galiba baksana kaç oyuncuyla takas etmiş üstüne 19 milyon dolar
walla ben fm2005 te lampardı 75 milyon pound a satmıştm , şimdi de kerlon en ii adamım ve çok genç ; 60 milyon euro istedm vermediler onlar kaybettiler :)
vallahi 12 sayfa mesaj var hepsine bakamadım kimler var kimler yok diye ama ben yazayım bir iki adam
1. Edilson-Vitoria D/WB, M R 5 milyon dolar en fazla
2. Junior- Santos Striker 1.5 milyon dolar civarı
3. Emre Köroğlu AM L tam bi fiyat söyleyemem ama 1 milyon dolar bile değil
4. Cleberson-sao paolo striker 100 bin dolar kadar
5. amaral d/wb m r çok genç ve gayet iyi, edilson gibi
çoğu kişiyi zaten yazmışlardır diye yazmadım
ben uğuru her oyunda alıyorum.çok iyi bir oyuncu MR ye koyuyorum ileri ok çıkarıyorum forvete kadar çok iyi oynuyor.frikikleride iyi ,gol atıyor,asist yapıyor daha ne istiosn???(/1)Quote:
Originally Posted by francesco10
beyler araştırmama devam ettim.şu oyunculara bakarsanız sevinirim.hepsi tecrübeli merak etmeyin.
arouna kone
andre ooijer
timmy simons
karel poborsky
tim cahill
kevin kilbane
kevin davies
ivan campo
javier arizmendi
simao
besnik hasi
vincent kompany
melli
mike zonneveld
carlos diogo
javier santos
pablo garcia
sergej barbarez
joan capdevilla
ricardo oliviera
damarcus beasley
joseph yobo(muhteşem)
Umarım yazılmamışlardır:
GK Libis Andres Arenas
GK Carlos İdriss Kameni
DL Jeremie Berthod
DC Thicot
DC Gonzalo Rodriguez
DMC Marcherano
ML Chris Burnt
MC Vyacheslav Hleb
AMC Franco Cangele
AMC Niko Krancjar
ST Maxi Lopez
ST Fernando Cavenaghi
Owen Garven dehşet bir oyuncu 17 yaşında irlanda ümit milli takımında gördüm şimdi 19 yaşında ve irlandanın vazgeçilmezi ilk aldığımda 2.500.000 ing pound verdim ama değdi ortasahanın solunda oynuyor süper bir oyuncu denemeye deyer son vuruşlarına hastayım...
leo messiyi merak edenlere : 0,5M a degmez adam sadece yanındaki adama pas veriyor kısa paslar driblingi 20 ama hic topla kostugunu görmedim sürekli yanındaki arkadasına pas veriyo
ameurno karino , skole alkon , askina korkino 3 'ü de süper oynuyo tavsiye ederim
fm in en iyi takımı solda chelsiden robben,ortada monacodan oliver kapo ,onun yanında man unt tan jonh obi mikel ,solda criistino ronaldo ,forvette arsenalden reyes , fred ,sagbekte real madridden rimos, defansta ferdinand ,ve heinze ,sol bekte john arne rise bu benim takımım
Nİcola Menyhart,ÖzgÜr Can Çakmaz , Adrİano Castİro, Corcİ Hankİ, Lİnko, Coco Vantes Hepsİ SÜpeeerr...:)
(44) Cankİno Alesko Maresko Hepsİ Bİrbİrİnden Çok GÜzel Oynuyor
malatyadan ibrahim altıntaş ı da deneyin bide ali güneş bende çok iyi
jimmy smith herkese önerilir 18 yaşında . . .