Ligin son haftasına girdik
Ligin son haftasına girdik
Maçlar başlıyor.Son 90 dakikalar.Şampiyon belli olacak
Çok heyecanlı :D Umarım şampiyonluk gelir.
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 10.Maç
OLMAZ.OLAMAZZ. Aberstywth deplasmanda 2-1 mağlup olmasına rağmen bizde maçımızı kaybediyoruz ve 2.sırada kalıyoruz.Yazık oldu çok yazık.Aberstywth takımı Galler Ligi'nde ilk şampiyonluğunu kazanıyor.Rakibimizi tebrik ederiz
Ligi 2. sırada bitiriyoruz ve Uefa Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazanıyoruz.
Çok kötü olmuş bu mağlubiyet.Olsun UEFA'da başarılar :)
Son maç talihsizlik, neyse sağlık olsun futbol 1 seneyle bitmiyor seneye şampiyon olman dileğiyle şimdiden UAL'de başarılar.
Ligde oynanana Uefa Avrupa Ligi eleme maçları sonucu oluşan puan durumu
Bolton'dan ayrılan Connoly'i renklerimize bağlıyoruz.
Uefa Avrupa Ligi'nde 1. tur ön eleme kuraları çekildi.Rakip Slovenya'dan Domzale
Turu geçen takım Kıbrıs'tan Paralimnou ile eşleşecek
Birinci turu rahat geçeriz aman 2.takımı Trabzon sandım baştan formalardan :D
Bu arada yönetimin yaptığı sözleşme uzatma teklifini kabul ediyoruz ve 2015'e kadar sözleşme imzalıyoruz.
Port Vale'den ayrılan Tom Pope takımımıza katılıyor
UEFA Avrupa Ligi 1.Ön Eleme Turu 1.Maç
Gol yemeden kazansaka daha iyi olurdu.Deplasmanda mutlaka gol atmamız gerekecek.
Orta sahadaki 2 as oyuncusu O'Leary(35) ve Whitley'in(34) sözleşme yenileme teklifini kabul etmemeleri ve takımdan ayrılmaları, Noble'ın Carmarthen'e transferi sonrası orta sahaya takviye arayışlarına giren Neath takımı Crystal Palace'dan ayrılan Andy Dorman'ı kadrosuna kattı.Teknik direktör Ömer Yıldız , Dorman'ın bu sene takım için kilit oyuncu olacağını ve ona çok güvendiğini söyledi
Domzale maçı güzel olmuş.Transferler katkı sağlar.Forvete de Nicolas Medina'yı al bitsin bu çile diyorum :D
Yeni sezon da başarılar ;;)
UEFA Avrupa Ligi 1.Ön Eleme Turu 2.Maç
Nefesleri geçen bir maç sonrası adımızı üst tura yazdırmayı başarıyoruz.Çok zor bir maç oldu bizim için rakibin bu kadar iyi oynayabileceğini düşünmemiştim şans faktörüyle turu geçtiğimizi söyleyebilirim
Tebrikler güzel galibiyet iyi şanslar.
Maç güzel de sende o son golü atan adamın adı ne öyle :D
Teşekkürler.
:DBulduk beleşten aldık.Orta sahada adam yokluğundan oynattım geçen sene pek forma vermemiştim.Paralimnou maçında yeni transferlerden birini seçebildiğim için orta sahaya Dorman'ı aldım.Forvet Pope turu geçersek bi sonraki turda alacam.
UEFA Avrupa Ligi 2.Ön Eleme Turu 1.Maç
Henüz maçın başında Trundle penaltı yaptırdı ve rakibin 10kişi kalmasını sağladı.Penaltıyı da gole çevirdi.Her şey daha kolay olacak sandık ama rakip maçı bırakmadı.Maçın sonlarında köşe vuruşunda bi anlık karambolde boşta kalan topu yeni transferlerimizden Connoly ağlara yolladı ve deplasmanda çok avantajlı bi skorla dönüyoruz.
Çakma Trabzon'u rahat geçmişsin. 3.Tur neredeyse garanti artık :)
Turu geçersek Çek Cumhuriyeti'nden Jablonec ile eşleşeceğiz
Gayet güzel gidiyorsun :) Geçen sezon şanssızlık olmuş.
Jablonec'i de geçeriz bence.