Oyuncu aradığımız kısımda scroll ile aşağı doğru iniyorum oyuncu araştırıyorum. Bir oyuncunun profiline tıklayıp geri döndüğümde listenin en başına dönüyor :( her defasında böyle mi olacak ?
Printable View
Oyuncu aradığımız kısımda scroll ile aşağı doğru iniyorum oyuncu araştırıyorum. Bir oyuncunun profiline tıklayıp geri döndüğümde listenin en başına dönüyor :( her defasında böyle mi olacak ?
Aşırı derecede sakatlık yaşıyorum. Sırf bende mi bu sorun var yoksa herkes de var mı?
Az önce 8 hazırlık maçından sonra süper kupa maçını oynadım. Sakatlık olarak 3 tane sakatlık yaşadım ve oyuncular iyileşmiş durumda. Sakatlıkla ilgili bir sorun yok.
Mali durum göz önüne alınınca transfer yapmak zor olmuş. Galiba taksitli bile olsa tüm miktar transfer bütçesinden düştüğü için baya bir zor oluyor.
Tek sıkıntı maç motorunda, önceki oyunlara göre daha iyi olmasına rağmen saçmalıklar devam ediyor. Oyuncuların topa geç müdahale etmesi, altı pastan deli gibi kalecinin üstüne vurması erken yere yatan kalecinin üstüne şut çekilmesi gibi bazı sıkıntılar devam ediyor. Oyuncuların şutlarının taca çıkması ve ceza sahası içinde topu stadın dışına göndermeleri de devam ediyor açıkçası. Ama taktik ve antrenman gibi özellikler çok hoşuma gitti.
Geçen seneki beta sürecinin aynısı yaşanıyor sanırım yorumlara bakılırsa :)
Ben gecen seride oldugu öyle cok sakatlik yasamiyorum sans heralde bu.
Bu sakatlık muhabbeti her sene oluyor durduramıyoruz :) benim ki şans sanırım pek rastlamıyorum sakatlıklara, hatta diğer serilere göre daha az sakatlık yaşanıyor maç içinde. Ama bu sakatlık tartışmaları her seri çıktığında yapılıyor ve bana her sene yeni çıkan pes oyunlarından sonra yapılan; öyle ronaldoyu messiyi alıp gidemiyon artık. Yorumlarını hatırlatıyor.
2. sezondayım. Bir Hamit 3 ay mı ne sakatlandı. Onun dışında 18-19 kişilik kadrom var, çok da sıkıntı yaşamadım.
Ben maç öncesi hazırlığını baya beğendim ve maçlarda etki yaratıyor. Maç öncesi hazırlıklarını takıma ne çalıştırırsam takım çalıştırdığıma yatkın oynuyor. Ben Arsenalla oynuyorum ve büyük takımlarımla maç yaparken maç öncesine savunma yapıyorum M.city ve Chelsea(D) den gol yemedim. M. Unt. evimde golsuz deplasmanda 2-2 (82 ve 90+2 de gol yedim) takımına göre maç öncesi hazırlık yaptırıyorum. Genelde savunma çalıştırıyorum. Küçük takımlara karşı hücum çalıştırıyorum çok gol buluyorum. Şuan ligin ilk yarısı bitti ligde en az gol yiyen takımım ve en fazla gol atan 2. takımım ve ligde chelsea nin ardından 2. sıradayım. Sadece Championlar liginde sıkıntı yaşadım. Zar zor gruptan 2. olarak çıktım. Ajax'a karşı 1g 1m aldım Milan 1b 1g bide çok güçsüz bi takım vardı ismini hatırlamıorum ona karşıda 1g 1b zar zor çıktım gruptam. :)
Şu yazı boyutlarının ayarlanabilmesi durumuna çok sevindim de %85 olarak falan ayarlıyamıyor muyuz ki acaba?
Ciddi ciddi rakipten oyuncu almak kolaylaşmış ve biraz daha gerçekçi olmuş bana göre. Şöyle deyim mesela Fenerbahçeden gözlemci raporuna göre Alper Potuk ve Mehmet Topal Galatasaray'a gelmeyi kabul ediyor. Fenerbahçe satmaz o ayrı mevzu ama adamlar sözleşme önerirsen kabul edecekler. Ve eminim ki reelde de böyle olur durum. Umarım beta diye değildir bu durum böyle. Volkan gelmez tamam ama Topal gelir yani Gs'ye sonuçta biz onu Topal yaptık :D
arkadaşlar 2014 de taktiklerde klasik taktik yapma seçeneği yok mı ben mi göremedim yoksa yani ok işareti ile yaptıgımız taktik var mı
Kalecilerin aut atışlarını ne yaparsam yapayım ayarlayamıyorum bir de defans çizgisi ayarlanamıyor, bir tek ben miyim bu sorunları yaşayan?
Çok gıcık olduğum bir olay var.
Trabzonspor'la oynuyorum Beşiktaş'la maçımız var maç öncesi basın toplasın da Erciyesspor'lu Mangane ile ilgili soru geliyor bana. Bu bir hata mı yoksa normal mi?
ve bu sürekli tekrarlanan bir durum.
4 maçta 8 topun direkten dönmüş ayıp lan ayıp! 3ü fenerbahçe derbisinde bi de : ! Acilen düzeltilmesi lazım bunun. Ayrıca ayarına uygun şekilde - maç skorları aşırı artmayacak şekilde - forvetlerin karşı karşıya kaçırmasını da düzeltirlerse tadından yenmez. Ha bi de kaleci degajları vardı :D Savunma hataları 14.0.3 ile düzeltilmiş gibi
Şu oyunu inşallah full sürümde adam gibi yaparlar! Maç motoru rezalet ya bildiğin rezalet kaleci kafasına göre oynuyor rakip takım oyuncuları ceza sahasında yakaladıgını atıyor aynı pozisyonun daha kolay olanını bizim oyuncular taça atıyor ya varmı böyle bi dünya
maçta kendi takımım yerine rakip takımın istatislerini görüyorum maçı izlerken şu oyunu doğru dürüst hiç bir zaman çıkaramadılar
her takımdan 10-15 şut yiyorum birde aşırı derecede kaleci ile karşı karşıya pozisyonlar oluyor hem benim takım hem rakip ama saçma sapan şutlar çekiyorlar o şutlar can sıkıcı
1-6 pastan gol kaçırma rekoru kırıyorum, bu rekoru kıran isimler ise messi neymar iniesta xavi gibi isimler daha uzatmayayım.
2- atılan şutlarda auta giden topların %70 i kalenin sağ ve solundan 1 2 metre dışarı çıkıyor bu şutlar ceza sahası içinden veya yayın hemen oralardan atılan şutlardır artık top messide olduğunda heyecanlanmıyorum o derece yani mutlaka yandan auta gidiyor....Kaleyi bulan şutlar da hep kalecinin üstüne gidiyor.bir maçta 20 şut çekiliyor mesela, 10 u kaleyi bulsa 9 u kalecinin üstüne giden toplar...
3-top degajda olsun frikiklerde olsun havalandığında 2D de belli olurdu önceden şimdi top yerden gidiyormuş gibi görünüyor...
daha önceki serilerde toplamda 3 kez falan crash dump alan ben şu bir haftada 3 kez crash dump aldım..
umarım tam sürümde giderilir sorunlar..
her ne kadar crash dump pc ile ilgili bir sorun olsa da yazılım-işletim sistemi uyumsuzluğundan kaynaklanıyor. yeterince optimize edilmemiş sanırım.
tam taktiği oturttum en kritik 4 maçımı art arda kazandım kaydetmeden hata verdi. sinirlendim bıraktım.
kontrat saçmalamaları devam ediyor, kaleci atışları rakibe gidip gol yemeye devam...
Karşı karşıya gol atabildiğimi hatırlamıyorum, o derece.
Beta benim için hayal kırıklığı oldu, çok fazla saçmalık mevcut. 3-5 gün oyalandım ve full sürümü beklemeye başladım.
Boş kale direğe vuran bi Burak düşünün o derece gerçekçi yani :D Karşı karşıya gol atmak imkansız, anca karambol golü!
Yazmıyım diyorum da, adamlar her sene aynı şeyi yapıyor.. Ocak ayından sonra -devre arası trasnferleriyle beraber- gelecek yamada düzelir anca oyun demedi demeyin..