Yardım etticem ne mutlu banaQuote:
Originally Posted by istanbul1453
arkadaslar ben ceviri hatalar bölümüne sordum ilk ve sondaki ceviri hatasını çünkü burası konusu degil harelde
Printable View
Yardım etticem ne mutlu banaQuote:
Originally Posted by istanbul1453
arkadaslar ben ceviri hatalar bölümüne sordum ilk ve sondaki ceviri hatasını çünkü burası konusu degil harelde
vieri şu yüklediğini bidaha koysana nerde buuuuuuuuu?????????????????
yaw mustafa abi bende hiçbi sorun fln yok tek sorun oyun açılınca türkçe olmuyo. bi oluyo bi olmuyo anlamadım gitti walla.
o cacheden olabilir
Türkçeleştirmede sorun varsa
Eğer 6.0.3 kullanıyorsanız
Belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2006/cache
bu klasörü silin
Eğer 6.0.3 Altı kullanıyorsanız
c:/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2006/Data/cache
bu klasörü silin
Oyunu panelden çalıştırmadan önce Panel Ayarlarından FM klasörünü belirtip Kaydet yapın
Oyunu çalıştırdığınızda kullandığınız Temayı gerçekten Türkçe oluyor görmek için Metallik 2006 olarak değiştirin.
Türkçe yamayı güncellemek için hata almadan...
Turkce yama uygulama dosyası Turkcefm2006.exe
Turkce yama güncelleme dosyası Liveupdate.exe
yanyana olmalıdır.
Eğer panel üzerinden güncelleme yapıyor ve hata alıyorsanız. Turkce yama setup dosyasını sitemiz dosyalar bölümünden indirip Türkçe yama v1.0.1 i kaldırarıp, Turkce yama v2 yi kurup deneyebilirsiniz
eywallah saol.
bende runtime eror 76
path not found die bilgisi olan varmı
Oyunu sil tekrar yükle ve save game yapmadan kısadan bir yeni oyun aç aynı hatayı yapmıyorsa bir de save gameden açmaya çalış ...Eğer save game ise yeniden başlaman gerek....Quote:
Originally Posted by slymndmrcn
Sorun yaşayan arkadaşlar sorunlarının çözümünü aşağıdaki linkten bulabilirler, yine de olmuyorsa buraya yazabilirsiniz, kaynağını bulmaya çalışırız ancak Çözüm bölümündeki adımlar garanti çözümdür...
Aşağıdaki linkte temiz kurulum nasıl yapılır anlatılıyor....
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=18196
ben sorunsuz yükledim ama öncede belirttiğim gibi yinede olmadı.Belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2006/cache klasörüde sildim olmadı
fakat ben güncelleme falan yapmadım.onu nasıl ya***am o tarafı onlamadım.
Bunu nasıl giderebilirim.Quote:
Originally Posted by LaKe
ekran çözünürlüğü ile alakalı bir sorun olmalı ekranın özellikleri 1024*768 üzeri boyutları destekliyormu acaba?
vieri abi bendeki garip bi durum hiç runtime hatası wermiyo we hiç türkçe olmuyo bundan once v1de de sadece ülke adları we bunun yanında spiker turkçe olmuştu ben ne oldugunun anlamadım eger yardımcı olursan gercekten sewinirim abi simdiden tşk ederim buarada sölediklerinizi acıklamalarınızı yerine getirdim...ama hala olmadı...
kullandığın temayla alakalı olabilir, oyunun standart temasını kullanıp dene, ayrıca oyununu tamamen kaldırıp tekrar kur.. tamamen nasıl kaldırılacağı konusunda sitemize döküman ekledik
Destekliyo olması lazım. Çünkü v.1.0.1 i pencere modunda oynuyordum. v 2.0 ı yükleyince bu sorun oldu.Quote:
Originally Posted by Vieri
Quote:
Originally Posted by Vieri
abi tşk ederim ama ben regedit den zaten herseyi yok edip bastan kurdum ama hala aynı tema olayını deneyim belki olabilir
arkadaşlar yamayı yükledim. fakat şu hatayı alıyorum. please insert the correct cd-rom, select ok and restart application. lütfen yardımcı olun. biyerlerden ayar yapmam gerekiyor sanırım. daha öncede buradan yardım almıştım çünkü... teşekkürler...
korsan oyunlarda olur bu hatalar orjinal alırsan o sorun yok olur
daha öncede aynı sorun vardı bende. buradan bi arkadaş ayarlarımda değişiklik yapmamı söyledi. sonra hallolmuştu. ama şimdi nasıl yaptığımı unuttum. böyle 100.113 gibi bi numaraları değiştirtmişti...
Arkadasım Burada Korsana Yardım Etmiyoz Seni Oyun Korsan Ondan Diom Ona Buradan Care Bulmazsın Baska Sitelere Yönel
volkan abi, 2-0'ı yükledim saolunda, ayarlarda pencere modunu kaydetmeme ragmen oyunu giriyorum ve tam ekran imlecini kaldırıyorum, ama pencere modu olmuyor.sonra oyundan çıkıp, türkçe fm'de ayarlardan pencere modunu bi kez daha kaydediyorum.ondan sonra oyuna girip tam ekran imlecini kaldırınca pencere modu oluyo.ne olur yardım et hep iki kere oyuna girmek zorunda kalıyorum :(
bende calıstı elınıze saglık ....
bende böyle dio yaw ne ya***am http://img228.imageshack.us/img228/9818/adszqq2.th.jpg
bende böyle dio yaw nedir bu http://img228.imageshack.us/img228/9818/adszqq2.th.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/9818/adszqq2.th.jpg
bende böyle dio
dostlar ben de daha farklı bir mesaj geliyor... lütfen yardım...
"Please insert the correct CD-ROM select OK and restart application"
arkadaşım bu sorunun verme sebebi anladığım kadarıyla eski versiyon kullanıyorsun. bunun için sitemizden son halini indir. v2.0.19 olacak dosyanın versiyonuQuote:
Originally Posted by Eren91
kopya yazılımlarda bu tip hata alman normaldir. turksportal kopya yazılımlara karşı yardım etmez ve kurallarımızda kopya yazılımlar ile ilgili destek ve sorular sormak yasaktırQuote:
Originally Posted by el bandido
hocam yeni indirdim daha
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=18202 burdakini indirdim hocam :)
Arkadaşlar 2.0.18 versiyonunda hata verio onu silip burdan yenisini yükleyin 2.0.19 u yüklediğiniz zaman runtime hatası almazsınız....Quote:
ben türkçe fm çalıştır diyorum pencere açıldıktan sonra güncelle diyorum allta LiveUpdate.exe bulunamadı diyor neden cevap verirseniz sevinirim
silinmio program ekle kaldırdan
yardım edicek kimse yoqmu?
türkçe paket 1.0 ın üstüne kurmuşsan normal yani 1.0 yüklüyken 2.0 ıda kurduysan pro ekle kaldırda 2 tane turksportal fm oluşur ama sadece 1i silinir ama sadece isim olarak kalır yani yamayı kullanamazsın tekrar yüklersen yamayı yine program ekle kaldırda 2 tane olur ama bi zararı yok sanaQuote:
Kardeş güncelleme onu sil sonra en son sürüm 2.0.19 var onu indir kur zaten sitede upload yapılı olan o sorunsuz bendede 2.0.18 de baya sorun vardı ama 2.0.19 baya iyi olmuş runtime hatası vermioQuote:
Originally Posted by Erdenay