valla buradan bahçeşehir geçmiyor.. yani taksim, beşiktaş, şişli fln var.. bahçeşehire hangisi gider ki? :DQuote:
Originally Posted by comandante
valla buradan bahçeşehir geçmiyor.. yani taksim, beşiktaş, şişli fln var.. bahçeşehire hangisi gider ki? :DQuote:
Originally Posted by comandante
eyvallah yücel kardeşim
burak işini de şöle yaparız biz taşkınla eminönünde buluşuruz. sonra da burak la aksaray metro nun önünde buluşuruz. sonra da :D sizinle stadın önünde buluşuruz. sonra da :D cihan la kapalı da buluşuruz.
başka buluşucağımız birisi varsa söyleyin onla da buluşalım :D
neyse samiyenden otobüs kalkarsa benim bi sorunum kalmaz.. eğer kalkmaz taksi fln olmaz 90 - 100 milyon yazar bizim oradan.. tanıdıklar getirmezse artık ne yaparım bilmiyorum.. M.Köy'den, Şişli'den giden yok mu yaw?
eray zannedersem taksim den bahçeşehir e araba var başakşehir de olaabilir ama bende ne olduğunu tam hatırlamıyorum bi sorarım otobüs şöförlerine her gün otobüslerdeyiz nasıl olsa
arkadaşlar istanbulun heryerinden stada sık aralıklarla otobüs olucakmış. aynen ŞL finalinde olduğu gibi ben direk esenlerden stada gidebilirim yani bi açıklansa net olarak
burak sen İzmir den otobüsle gideceksin değil mi maça? ben susurlukta oturuyorum. sende buradan geçeceksin zaten doğal olarakk. otobüsler de bizim burada mola veriyorlar. Eğer sen gidersen bende susurluktan senin otobüse binerim beraber gideriz. Ama bende istanbulu bilmem :D benim gitme durumumda sana bağlı :D sen gideceksen bende geliyorum ;)
ben gidiyorum hızlıoğlu :D ama istanbulda beni esenlerden alcak bir allahın kulu çıkarsa
bende maça gitmek istiyorum fakat çevremde maç giden kimse olmadığı malesef bu maçada gidemicem
bende maça geliyorum ben esenlerde oturuyorum zaten seni alırım otogardanQuote:
Originally Posted by hurmet
:D ok bende o zmaan çok büyük ihtimal gelecem senle aynı otobüste. Bir babama da danışayım bu konuyu :) ama %99 geliyorum. bizi hurmet ile esenlerden alacak gönüllü vatandaşlar lazım o zaman :DQuote:
Originally Posted by hurmet
sizi almak için yeni transferlerden emre1905 i görevlendirdim :n:Quote:
Originally Posted by hizlioglu
ee kadro gittikçe artıyo iyi reklam yaparız :n:
ben varımyaQuote:
ben sefayla buluşup gidecem. burakı alırsak yetişemeyiz. ben işten saat 7 de çıkıyorum arkadaşlar.
ok o zmaan sorun yok. ama maçtan sonra da otogra bırakıcan deme yoksa istanbulda kayboluruz biz burak la :DQuote:
Originally Posted by emre1905
tamam kesin geliyorum alan bulundu :D
dönüşte metroyla gelirsek metro zaetn otogardan geçiyor benim birakmama bile grek yok
hocam o işi eğer gelirse emre halledicekQuote:
Originally Posted by TaşkınMahmut
önemli olan biz 7 de çıkıpta o trafikte stada nasıl yetişcez bi de bilet sırası bekliycez tabi biletleri önceden birisi almazsa ..
en iyisi biz erken bi tarihte buluşup ASM den biletleri alalım taşkın ..
ali samiyenden satılmayacakki . 3-4 gün içinde biletixlerden satılacak.Herkes kendi biletini alacak.Ama herkez kapalı üst alsın.
taşkın, eminönü taraflarında biletix biliyomusun sen oralardan alıcaksan benim de haberim olsun senin dükkan bana çok yakın parasını veririm almaya gidersen bana da alırsın veya beraber giderizQuote:
olmazsa merterde migros un oralarda bi biletix vardı kapanmadıysa ordan alırım
sefa tünele binecem istiklalde ada kitap var orada var biletix. oradan alacam.
ben hurmetle hızlıoğlunu alıp direk stada mı gitecm yoksa biyerde buluşulacakmı
stadın etrafından bir yerde buşuşucaz sanırım diğer aslanlarla :)Quote:
Originally Posted by emre1905
benim açımdan tek sorun maç günü çalışıyorum izin almam laızm aslında ben olimyat satdın orda çalışıyorum dakat sizi alcağim için o gün izi almam lazım
valla al izin :D 16:30da orda olcaz çünkü
3de çıksam 4,30 ordayım sonra tekra aynı yere çalıştığım yerden stad gözüküyor o akdar yakını yani
esenlerden ikitelli süre olarak ne kadar? bir de metro ile mi gidecez ikitelli ye emre1905 ???
dağ başında metronun ne işi var :D
:D:D yaw ben ne bileyim abi istanbulu soruyoz işte :D:D:D bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :D ki şimdi map.google.com dan öğrenmeye çalışıyom işte :D:DQuote:
taşkın bunlar ne diyo :D 4:30 ta stadda mı olcaksınız siz ..?
ben 5:30 ta çıkıyorum sen 7 de çıkıyosun demek ki saatlerimizi 3-4 saat geri almak zorunda kalıcaz :n::n:
4:30 da istanbulda olucaz yaa :)Quote:
Originally Posted by SefaReis66
kalbime iniyodu valla :n:Quote:
ama yine de geç gelicez biz 7 de çıksak en erken 1 saatte geliriz 8 de de siz içeri girmiş olursunuz artık içerde buluşuruz