ya bu arada sortitoutsi.net i açabilen warmı
Printable View
ya bu arada sortitoutsi.net i açabilen warmı
selamın aleyküm beyler:)
selamın aleyküm maymuncuk...
yok wala ben de açamıyorum. o yüzden fm-britain sitesine bakıyorum. orası da ii bi site. sortitoutsi gibi. zaten tasarımını bilem aynı yağmış adamlar bi renk farkı var. hazır site kullanıyolar galiba phpnuke tarzında ama başka tabe!Quote:
Originally Posted by FenerBahceLi
ee napıosunuz bakalım:)
naapalım bea yaw? takılıyoz öyle işte! dolanıyorum boşboş! yapcak bişe yok! belki birazdan 1-2 film izlerim. bu arada gs'nin unutulmaz maçlar dvd'sini aldım. arkadaşlar gs'li olan olmayan herkese bu cdyi tavsiye ederim. gerçekten tüyleriniz diken diken olur. mükemmel olmuş tek kelimeyle... tamı tamına 230 dakika... izlerken en sonunda uefa finalinde ağladım yemin ederim ki... gerçekten harika olmuş herkese tavsiye ediyorum...
sen napıyon maymuncuk ?
bende hem telegol hem pc hem fm:D takılıorz işte bole:D
yaw nerden aldın bu dvd yi???
satılıyo her yerde.. yani en azından bu dvd kiralayan dükkanlar war ya.. onlara sipariş verebiliyorsun onlar sana getirttiriyolar. yani bizim ki öyle yapıyor :) ya da galatasaray mega store'dan al! orda satılıyor! bi stadın yanında war bi de bağdat caddesindeki fenerium'un karşısında var. :) ezeli rakip oldukları nası belli oluyor. karşı karşıya dükkan açıyolar. ama bizimkiler maynaklık yapmışlar gidip de fenerin mekanına dükkan açılır mı :D
yarın ilk işim onu almak olcak:)neyse bn biraz uyuyim herkese ii geceler...
ii geceler maymuncuk yarın grşrz. ben de yatıyorum. haa bu arada dvd 19.90 cd 9.90 YTL olması lazım yannış hatırlamıyosam tabe! Tüm Turksportal ailesine iii geceler!!!
herkese selam
iyi geceler arkadaşım
Selam millet kimse yok mu :confused:
Selamlar...
selam batu nbr
İyi senden naber Kerem?
ii baba napıosn..
internet,televizyon ve cm 01-02 :D
ya bana fm2006 için forma vb. şeyler yapabileceğim program lazımya hangilerini kullanmalıyım sizce bilen warsa bi zahmet cvp lasın
abi thaloxx'un hazırladığı pketleri al.eğer sen ben yapcam diyosan yine o paketi al formaları değistir:)
işte nasıl olcağını bilsem çok geniş bişi yapacam ama bilmiyom
abi cok kolay.. once indir..sonra.ister winrarla ister hangi klasordeyse ora ile isimini değistr bi de boyut aynı olcak..
onu demiyorum ben zaten oyunun içinde kullanıyorum o formaları onu nasıl edit edecem yani nasıl formaları başka takımın forması haline getircem bunun için bi program warmış ama adı ne bilmiyorum bende onu sordum işte
abi dosyanın içinde "config"dosyası war onun içinden takımı ve oynuların ıd noları var ordan degiştiropsun die biliorum ..
ya ben yeni forma yapacam anlatamadım ki sana mesele Thalox un yaptığının içinde ispanya 2. ligi yok rusya ligi yok işte ben o liglerin formalarınıda kendim yapacam bunun için program istiyorum
abicim o zaman kendin bi tane config dosyası yapacaksın..
janderson diye grafiker bi adam war. onun hazırladığı forma yamasını indirip yapman gerekiyor. tabii bunun için photoshop kullanman lazım çünkü photoshopta çalışıyor bu patch! sortitoutsi'de bulabilkirsin ya da fm-britishte.
Arkadaşlar okullar tüm Türkiye'de 1 hafta tail oleeeeey!!! :D müthiş sevindim :D
gerçekten mi sölüyosun bak kandırma bizi - rep puanı weririm ha ama eğer doğruysa + rep werecem
Vallahi gerçek diyorum her yerde yazıyo TRT'de de söledi.
günaydınlar..batu arkadaşımız doğruları söylüyor.:)..okullar 6 şubat'ta açılıyor.:)