Top işi ne olacak olan getirsin yoksa bulunur bir yerden elbet ama olan getirirse güzel olur.
Printable View
Top işi ne olacak olan getirsin yoksa bulunur bir yerden elbet ama olan getirirse güzel olur.
Halı Sahanın kendi topu vardır. Yokmuymuş? :D
Bu halı saha bildiginiz sahalardan değil :D.
Eralp kaleciyse paso gömün uzaklardan...:D
Ben çıkıyorum yarın görüşmek dileğiyle iyi akşamlar. :)
Ayakkabı bulamadım malesef ama maça geliyorum spor ayakkabıyla oynıyacağım artık:D Formayı sağolsun Eralp getiricek heralde, yol paramı,yemek,ps vs. vs. ihtiyaclar için Serhat arkadaşım maddi destek olacak onada buradan teşekkürler :p :D ordan burdan toplayarak geliyorum :D
o nasıl halısahaymış ya:) topu bile yok:D off heryerim ağrıyo bugün maç yaptım halısaha 4-6 arası geberdim resmen bakalım yarın napcaz:D
Toplu halde Mecidiyeköy'den 29Ş'ye binilip İTÜ durağında inilecektir. En kısa yol olarak bunu bulabildik. :)
Foturaf makinası getiren var mı dicital?
N81 var bende. 2 MP açık havada iş görür. Ama makina getiren varmı bilmem.
Ha bu arada top bulamazsak İstinye Park'tan pamuk eller goes to the cep yapıp ortaklaşa bir top alırmıyız ?
peki top da bizden se bu sahanın maliyeti ne kadar:) gelin ben size 20 liraya kiralayım sahayı:) eldivenle top da var:D ha itü kampüsü ha GYTE kampüsü ne farkeder:D
Halı Saha'nın maliyeti tam tamına 0 YTL :D
oha çok pahalı gelemem ben:) daha ucuzu yok mu abi bunun:D
Beleş halı saha bu kadar oluyor artık napalım :D. Olmadı benim yadigar Nike topum var ona hava basar getiririm spor salonunda :D
Beleş meleş topu da versinler
Neyse top işi sorun değil o kadar halledilir. Hele bir buluşalım sonrası gelir :D
burası halı saha dimi toprak fln olmasın
Topunuzu ve Halınızı getiriyosunuz maç yapıosunuz :D
Pamuk eller cebe bir top alırız heralde :D
Top getiriyorum yarın. Havası inik artık şişirtiriz bir yerde :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada yarın fena halde kar yağacakmış :D üşüyeceğiz bol bol.
Bişey olmaz tabiat ana ile görüştüm 16:00-17:30 arası kar falan yok ;) :D Ayrıca internetten baktım yarını bulutlu gösteriyor.
hasta olmayın sonra sıkı giyinin :D
Bugünde yağıyordu güya İstiklal'de terledim vallahi :D
Maçın yıLdızı şimdiden beLLi, gönüLLerin kraLı Seko :D
bol bol fotoğraf istiyoruz siz sevgili üyelerimizden özellikle Kağan'ı iyi yakalayın bir sevap işleyin adamın fotoğrafı yok piyasada.. :D
Ben yatıyorum beyler benim için yarın dolu bir gün olacak. Eren abi sende benim numaram var İstinye Park'a iniş yaptıgınızda ararsın bende damlarım hemen ortama. Ordanda taksiler ile birlikte sahaya geçiş yaparız. İyi geceler yarın görüşürüz.