Fatih o video nun sesini kıs ban yeme.Biz sabotaj etmek için küfür kullandık bir çok kez :D Bende de resimler vardı bizde az önce dağıldık.Ben, Serkan abi, Baran baya takıldık.Ayrıntılarını artık yazarız bir ara.Maksat El barto bilmesin.
Printable View
Fatih o video nun sesini kıs ban yeme.Biz sabotaj etmek için küfür kullandık bir çok kez :D Bende de resimler vardı bizde az önce dağıldık.Ben, Serkan abi, Baran baya takıldık.Ayrıntılarını artık yazarız bir ara.Maksat El barto bilmesin.
Kısma kısma bir şey olmaz :D
Kıs kıs.:n:
Terbiye yoksunu herifler.
Biz de buluştuk ama bizde küfür eden olmadı hiç.
Kulaklarım tevekkeli değil çın çın çınladı.
Çağdaş'ın fotoğraflarını istiyorum.Çok özel ve güzel kareleri var elimde.
Güzel bir buluşma oldu, geçen senenin rekorunu geliştirdik ve 8 kişi ile bluşmayı gerçekleştirdik.:D
Öncelikle Muhammet ve Umut'a teşekkür ediyorum, geçen seneden farklı olarak bu 2 arkadaşımız vardı, gerçi Fatih'in kuzeni de vardı ama o siteye üye değil yine de biz onu içimizden biri gibi sevdik.:p
Sonra da Baran, Yaşar, Çağdaş ve Fatih'e teşekkür ederim, güzel keyifli bir buluşmadan dolayı.
Agora Çaycısı'nda çaylandıktan sonra (çaycıya oturduk ama kimse çay içmemiş yahu) PS3 oynamaya karar verip, Karşıyaka çarşıda turlayarak PES oynayacağımız mekana adım attık. Şöyle bir rivayet var, hiç PES oynamamış da olabiliriz, duruma göre değişir.:D
PES oynamaktan çok arkadaki muhebbet daha keyifliydi kendi adıma.:p ORtam da loş garip bir mekandı zaten.
PES'te keyifli dakikaları geride bırakınca okey oynamaya niyetlik, Fatih ve kuzeni bu dakika bizden ayrıldı. Umut ve Muhammet'e karşı Yaşar ve ben ekip olduk, sonucu yazmıyorum, utandırmaya gerek yok adamları.:n:
Çağdaş ile Baran da türlü oyunlarla vakit geçirdiler, sonra aramızdan ayrılan Çağdaş oldu, biz de okeyi tamamlayınca kalktık ve Umutla Muhammet'i gönderdik, hava daha kararmamıştı ki sahile oturduk, midye yemeyi unutmadık yine elbette.:p
Sonra Baran ve Yaşar'ı vapura bindirip ben de otobüsle döndüm eve. Pek çok keyifli, bol kahkahalı sohbetler oldu, genel hatlardan sonra detaya gireriz herhalde yavaş yavaş.:D
Sezonun açılış maçı olan Bucaspor-Beşiktaş maçında tekrar buluşmak üzere sözleştik, gelmeyen arkadaşlar keyifli bir günü kaçırdı diyebilirim.
Küfüre karşıyız yahu.:p
Fazla dedikodu yapmadık, şöyle kıyısından hafif konuştuk, daha doğrusu site ile alakalı pek konuşacak zaman olmadı, site alakalı konuşmak adına bir buluşma daha yapalım gençler, cidden ilk mekan harici pek konuşamadık yahu.:p
Tüm görüntüleri paylaşmayacaklardır herhalde galiba, umarım.:p
belki bizde yaşamak istiyoruz o anı,paylaşmamak olmaz :p
Serkan abi, Baran'ın attığı fotoları sen atsana.Bendekiler bozulmuş görüntülenemiyor :D Ayrıca bende teşekkür ederim herkese.Baya güldük, eğlendik.Hele okey oynarken :n: Kahin gibi adamım ya :p
Bencede paylaşmamak olmaz özellikle pes maçlarını görmemiz lazım :icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin:
Bizim Brezilya olduğumuz maçtan mı bahsediyorsun Umut?:n:
Atarım da, yarına artık Yaşar, geçen seneye göre daha az yürüdük ama ben hala kendimi yorgun hissediyorum yahu, yatacağım şimdi. Ayrıca senin olduğun ortamda okey oynanacaksa hep seninle eş olurum Yaşar, ben dediğini yapan, sözünü bu kadar tutan, asla sözünü emeyen birisin okeyde.:D
Aynen bende sizi Brezilya diye biliyorum Serkan abi :n: Eee ben ne dedim ? Bir gösterge bir okey farkı açarız :D Banada iyi anlaliz yapan açtığı halde büyüklük yapıp açmayan eş lazım :D İyi dinlenmeler Serkan abi sana.Yarın atarsın o zaman.
Video'yu upload ediceğim bi yer var mı youtube dışında :n:
hersey güzeldi ya ne diyeyimki PS3 iyiydi hoştu güzeldide okey neydi öyle ya. hele gösterge denilen seyden en az 5-6 sayı yedik:) gösterge varmı diyince ben niye atlarım ki var var diye:( al sana gösterge
neyse hersey cok guzeldi herkese cok tesekkurler
İşte resimler..
http://img441.imageshack.us/img441/872/fotoraf0181.jpg
Yaşar abiyle Serkan abi, biraz kayık çıkmış.
http://img412.imageshack.us/img412/1941/fotoraf0182.jpg
Şu menünün ardına saklanmış olan Fatih.. Diğeri de Yaşar abim (aslansın abi, okey uğurum var. )
http://img189.imageshack.us/img189/4527/fotoraf0184.jpg
PES'ten bir görüntü. Baran abi, Umut, Muhammed.
http://img801.imageshack.us/img801/2643/fotoraf0183.jpg
O bir admin.. O bir fenomen.. Karşınızda Serkan abi.
VE İŞTE SON BOMBA !
Serkan abi, Yaşar abi, Umut, Muhammed okey oynarlarken biz de Baran abiyle tavla ve pişti oynadık. Skorları söylemek istiyorum.
PİŞTİ : ÇAĞDAŞ 5-3 BARAN
TAVLA: ÇAĞDAŞ 5-0 BARAN
Baran abiyi yenmenin keyfi bambaşkaymış. Şimdi de oyundan sonraki fotoğraflar.
http://img168.imageshack.us/img168/643/fotoraf0185.jpg
TAVLA 5-0'DAN SONRA
http://img213.imageshack.us/img213/9766/fotoraf0186.jpg
PİŞTİ 5-3'DEN SONRA
Arkadaşım, şu benim son resmimi kaldırsana, dün de demiştim, o ne iğrenç bir resimdir, tanımıyorum resimdekini ben.:D
Dün biraz şanslı günündeydin Çağdaş ya da Baran da mı bir sorun vardı acaba?:D Yok yok sen iyisin tamam.
Çağdaş ile 15.30'u biraz geçe buluştuk, merdiven olmayan taraf dememe rağmen yürüyen ama o esnada yürümeyen, çalışmayan merdiven tarafında anlamış herkes, diğer tarafı Muhammet ve Umut anlamır bir tek, onları da biz anlamadık.:p
Çağdaş ile sahilde biraz yürüyüp, oturduk, sohbet ettik. O esnada da Konak tayfası gelmiş, bizim ilk gittiğimizde orada olan 2 elemanı da aralarına almışlar, insan yanaşır, Sekopej sen misin diye sorar.:D
İlk buluşmada olur öyle ama tarif ettiğim yeri doğru anladığınız için de ayrıca teşekkür ediyorum size.
ne demek abi görevimiz:):)
Güzel bir buluşma olmuş.. ÇAycıya gidip çay içmemekte güzel bir aktivite :D
Az şunlardaki tipe şekle bak.
Kıskanmaa bi yaa kıskanmaa :p Çaycıya gittik çay içmedik ama, öyle bir mekanda çay içmekte abes olurdu.Hele 8 kişi :D Acayip bir hava sezdim mekanda :p
Dün baya eğlendik.En azından ben eğlendim gerisi beni bağlamaz :p Umut ve Muhammed arkadaşlarımıza geldikleri için teşekkür ediyorum.Umarım bundan sonraki buluşmalarda da yanımızda yer alıcaklardır.Bir Teşekkür de Çağdaş'a bu sefer daha uzun süre kaldı.
Okeye gelince arkadaşlar aslında hızlı başladı.İlk el okey atınca Serkan abiyle; Bak ben yöneticiyim, Serkan abi Admin biliyonuz demi gençler ? :icon_cool: tehditi işe yaradı sanırım :D Çağdaş'ta sağolsun arkadan benim ıskatayı gördükçe abi ne güzel elin varr, ooooo falan diyerek arkadaşları psikolojik olarak bitirdi.Bizde son darbeyi vurduk :p
PS3 ben oynamadığım için içeriğini bilemiyorum.Şahsen arkadaki koltukta Pes oynayanlardan daha çok eğlendik diyebilirim.:D
Bir çok ayrıntı var daha.Hele Serkan abi ben Baran'ın fotoğraf çektirme çabası :p Onuda Serkan abi anlatır :p
okey olayı zaten saygıdandı ben 3 yada 4 kez bittim ama acmadım dermişim:icon_lol: psikolojik olarak umut çökmüştü dakika bası off cekiyordu el acmadan bitirdigim bir okey...:icon_redface:
iyi buluşma olmuş herkes eğlenmiş sevindim, ben bir haftadan fazla süredir karaburun tarafındaydım; malum mekan biraz köhne kalıyor net bulamadığım için konudan bihaber kaldım geri dönüş yapamadım kusura bakmayın :), dün gece döndüm eve bir dahaki sefere umarım müsait olurum da katılırım :)
Kıskanma Yaşar'ın dediği gibi sayın barto.
8 kişi sadece çay içip kalksak da olurdu aslında.:D Okeyde ben de bir admin olarak sizleri kırmamak için elimden geleni yaptım ama olmadı, zaten farkettim Muhammet, hep işime yarayan taşlar attın, anladım bilerek yaptığını.:D
O fotoları koyarken yazacağım Yaşar, telefonun kablosu evde bir yerde, bulduğumda da koyacağım fotoları.
Bir buluşma daha yapacağız, Buca-Beşiktaş maçı olmasa bile ağustos ayı içerisinde bir kez daha buluşacağız. Yine foruma yazarız, uygun olursan bekleriz Therson.:) Herhelde gelen arkadaşlardan pişman olan yoktur niye geldim ben diye.:D
Güzel bir buluşma gerçekleşti, ben şahsen baya keyif aldım. Ayrıca diğer arkadaşların da buluşmadan çok keyif aldıklarını düşünüyorum. (:
Gelen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum, umarım bir sonraki buluşmada yer alabilirim. Buca-Bjk maçı için sözleştik, eğer bir aksilik çıkmazsa maça gideceğiz hep beraber.
Tavla ve Pişti hakkında konuşmak istemiyorum, çok şansızdım. :D
Hangi tribünde olacaksınız? Siz kesin Buca tribününe gidersiniz. :p
Tabii ki Buca tribününde yer alacağız. :D
Arma görünmesin diye Fenerbahçe formasını ters çevirip giyeceğim, maça öyle gideceğim.:D