Avrupa'dan gelecek kim var başka Oğuz abi,Sekocan,Mustafa abi,ben hariç ?
Printable View
Avrupa'dan gelecek kim var başka Oğuz abi,Sekocan,Mustafa abi,ben hariç ?
Valla arkadaşlar bende başka şeyler yapalım diyenlerdenim ama hava malum, başka öneri veren olursa onu yapalım. Bana kalsa oturup muhabbet etsek yeter ama,
Aygün, Anıl var, Eren var,
yani ne bileyim eskiden biz Tophane'ye falan giderdik muhabbet eder milli takimin maclarini seyrederdik deli gibi de guler eglenirdik yahu. Eren ve Serhat da bizzat bilirler bunu hatta.
Hmm 6 kişiyiz ama bi taksiye sığar mıyız acaba :)
Paintball paintball :p
Tophane'ye gidelim o zaman, bana uyar sizler içinde tamamsa gidelim.
Ps3 güzeldi yahu.
her zaman Osmanli tabii ki de (::) ne de olsa kutsal mekanim. :n: :0:
yalniz herkes gelmek istiyosa gidilmeli du$uncesindeyim ayni zamanda. cunku ne kadar acik alan olsa da tutunden, nargile dumanindan rahatsiz olan arkada$larimiz vardir elbet.
bi de kesin gideceksek haber verin o gun Engin'e yer ayirttirayim. Osmanli'yi feth etmeyelim durduk yere. :n: :n:
ayrica tavla oldugundan oturu tavla turnuvasi bile duzenleyebiliriz Osmanli'da. boylece farkli bir organizasyon yapmi$ oluruz. (::)
tabii ki orası da var.. O zaman rahatsızlığı olan ne bilim astımı fln olan ya da rahatsız olan belirtsin? ona göre bişiler ayarlayalım..
Ya tophane ye falan gitmeyek :D Halı saha ve ya ps3 iyidir son defa aynı şeyi yapalım :D Benim ilk geldiğim bulusma olacak çünkü :) bende avrupa'dayım bu arada adamdan saymıyosanız bilemicem ;)
Yazarak koyuyorum oğlum.Olur arada öyle..:icon_smile: Ayrıca nargile olayı bana uygun değil maalesef.Tütün ve mamüllerini kullanmıyorum.Çocukken astım hastalığı başlangıcı vardı.Tedavi olup kurtuldum Allah'tan ama yinede tetiklenme ihtimali var.Gerçi şu ana kadar bir çok kez sigaralı ortamlarda bulunmak zorunda kaldım bir şey olmadı Allah'a şükür.Yinede hoşuma gitmiyor.Eğer çoğunluk böyle isterse o zaman bakarız bir hal çaresine..
eger hali saha maci yapilacaksa ben oyuncu degil hakem olurum onu ba$tan soyliyeyim de kari$iklik cikmasin. (::) :0:
Hafta sonu doncakmışız tv ler öyle diyo :)
Evet ben de haberlerde görmüştüm.Kapalı bi alana gitsek daha iyi olur sanırım.
Maç fikri nerden çıktı yahu :D:D:D
Tophane olmaz derseniz, bir yere gidip oturalım muhabbet edelim, o gün maç vardır onu izleyelim, yok bu da olmazsa PS3 yaparız
Açıkçası ben geçen yıl gibi donmak istemiyoruum:)
oglen lig maci var mi o gun?
Denizli - trabzon olabilir..
Bi kaç sayfa önce belirtmiştim aygün :) Son kararı beklemekteyim hala :D
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-i...spx?m=ISTANBUL
yukaridaki linkte de gorulecegi gibi haftanin en soguk gunu olacaktir kendisi. soguk haricinde bir de yagmur olacagindan arkada$larindan dedigi gibi mecburi istikamet kapali mekanlar olmalidir.
eger istenirse Istiklal Caddesi'ndeki kafelere gidilinebilir. aklima da oyle cok bi yer gelmiyot acikcasi. ya da ne bileyim Cevahir'de de takilinabilir aslinda. belki de bowling oynayabiliriz mesela. bu da bi alternatif hem kapali alan.
O gün iki maç var.
İBB - Kayserispor - 13:30
Denizlispor-Trabzonspor - 16:00
Güzel bir gün olabilir. Hatta daha sonra Liverpool - Arsenal maçı var ki işi daha da zevkli kılar :D
Ama bu kadar adam bi kafede maç izlemesi garip olabilir bi arkadaşın evinde topplansak :n::n::n: ve ya ps3 diyorm :D
Bi aktivite yapalım ya maç izlemeyelim çok basit kalıyo o :)
Çok fazla muhabbet döndü. Ben hepsine yorum yapamıyacağım. Öncellikle PS3 olarak düşündük. Böyle yazdık. PS3'ümüzü oynarız. Ondan sonra başka bişi yaparsak konuşuruz. Tabii benim için herşey olur. Sonuçta birlikte vakit geçirmek istiyoruz.
İkinci olarak Kadıköy Buluşması yapacağım. Gelmek isteyenler bana ulaşıp haber versinler. Saat 11.30'da Beşiktaş Vapur İskelesi önünde buluşacağız. Çağrı senle beraber geçecez haberin olsun. =))
Benim sponsorum kim olacak :D