Arkadaş sen hangi takımla oynuyosun onu söyle ben sana kim yakışır o takıma onu söyliyeyim............Quote:
Originally Posted by exoticyido
Printable View
Arkadaş sen hangi takımla oynuyosun onu söyle ben sana kim yakışır o takıma onu söyliyeyim............Quote:
bursa spor
brezilyalı olursa ve aroujo yu al cruzeiro da genc istersen whoshington tadeu veya jonathas ı al(bunlar forvet)
uzuz olması lazım
Quote:
Originally Posted by tolgahan132t
5 saniye nasılmı.............kopyala - yapıştır
Quote:
Arkadaş öyle bi takım söyledin ki kala kaldım ben Türkiye Ligine yabancıyım sana yardıncı olamıcam......
sağol
mmmmmmmmmm
dm olarak sivok var mükemmel bi adam ilk senede 3.5 milyon$ a alınıyo tavsiye ederim
arkadaşlar güiza adlı adamı bi deneyin derim.dribling 20 ve forvet.bir forvette aranan hiçbir özelliği noksan değil.ayrıca ofsayt tuzağını bozmayı secdiği için çok iyi.durdurulamıyo.getafede altın ayakkabı aldı benle.38 maç 36 gol...
Arkadaşlar sezon sonunda ümit özatım gıdıyor onun ıcın defansin soluna bı wıng back yada dl soyleyın wıng back tercıhım turk yabancı fıyat fark etmez :)
malik fathi iyidir orayaQuote:
Originally Posted by hakansimser
yok kardeş olmadı o adam gelmiyor bı zahmet dl türk yada yabancı 5-6 civarı €
foulad takımında kaebi die bi oyuncu var dr/wbr/amr tavsiye ederim atletico madride aldım(6.0.3) sezonu 8.50 ortalamayla kapadı...
Kameni kardeş saolda ben L dedim sol yanı ...Sen sag a yazmışın
arkadaşlar 2006 da 3. sezonum ilk sezon youla ve ailton iyyi olmalarına rağmen ikisinide iyi paralara sattım ve henüz 19 yaşındaki marcelinho rodrigues i 2 milyon dolara aldım ve iki sezondur mükemmel oynuyor bu yaşta nasıl olduğuna inanamayacaksınız ayrıca ben şampiyon olduğum zaman para alamıyorum tüm paralar şampiyonlar liginden geliyor bunu nasıl düzeltirim bu oyuncuyu sakın kaçırmayın
adem dursun solda mükemmel oynuyor
pardon ben dikkat etmemiştim o zaman zafer ercan die bi adam var 17 yaşında 2 sene sonra özellikleri fırlıo adana demirsporda sanırım...
sevgili fm severler bana bir kaleci söyleyin şöyle ucuz ve ab uyruklu.ama baştan söyliyim frey gitti,espen johnsen yok,stakelenburg 8 m dolar verdim gelmiyor.palermoya gelebilecek bi kaleci söylerseniz sevinirim.
Morgan De Sanctis ya da Sporting'li Ricardo....Bunlar olmazsa da Ivan Pellizzoli
demirhan heryerde yetişiyosun imdadıma valla saol yaw. :) yalnız baktım pelizzoli co owned olduğu için alınmıyo yani make an offer çıkmıyo ricardo yu alırım heralde
vincent degre, apula bete, libis arenas bunlar ucuz olanlar pahalı istiyosan kameni
Ben şu an Sporting'i yönettiğim için kaleci olarak Ricardoyu oynatıyorum...Çok memnunum Reflexleri oldukça güçlü...Kaleni rahatlıkla emanet edebileceğin ucuz sayılabilecek bir kaleci ;;)Quote:
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
livornonun kalecileri var amelia ve dierinin ismini hatırlamıyorum ama ikiside güzel bide anderlette proto var genç tavsiye ederim...
nec takımında oynuyor edgar barreto çok yetenekli ama hemen almazsanız ya lazio ya yada palermoya gidiyo...
fernando genro(brezilya)
müthiş bir forvet
Kerlon ve vitti diycem 2 sini alın gerisini boşverın yeni gelen kardeşler
alessandro azevedo-fernando genro
beyler park joo young koreli ofansiff ortasaha japonyada oynuyor fiyati çok ucuz degil ama muthiş bir topçu yaşinin 21 olmasi da ek bir avantaj
yok kardeş olmadı o adam gelmiyor bı zahmet dl türk yada yabancı 5-6 civarı €
julio arca sunderland de oynuyor tam bir dl
kardes julio arca sunderland ta oynuyor tam bir dlQuote:
Originally Posted by hakansimser
gerek etafia kaleci arayanlar için ucuz ve super
pablo zabeleta tartişmasiz sag kanadin en iyisi espanyol de oynuyor u 18 şampionasin da şampiyon olan arjantinin yildizlarindandi
ALE' VİOLA FİORENTİNA
ve tabiki luca toni gol makinasi arayanlara önerilir
Daniel Carvalho
5 maçta 5 maçın adamı
ben başka bişey demem
maçlardan biri BJK GS biri şampiyonlar ligi biri Türkiye kupası
3 maç üstütste tık yok adamda
diğer iki maç birer maç arayla oynattım
AKINFEEV
FREY
POLAT KESER
LAHM
AMARAL
ZONNEVELD
HEINZE
STOICAN
DAVID CORTES
MAXWELL
MUTLU
TOURE
BEYE
NIGEL DE JONG
V.BORRE
MASCHERANO
PIZZARO
PEDRETTI
QUARESMA
TUNCAY
ANDERSON
JIMENEZ
DOUDIN
RONCATTO
AROUCE
MAGNO
nihat
kerlon
zigic
iaquinta
areouna kone
vitti
celsinho
cisse
cesar delgado
diego
toro
BARRETTO
soldado roberto
fabio aurelio
daniel carvalho
jesus navas
iraola
kikin fonseca
gladstone
gillet
bodmer
beasley
ali muntari
Güzel oyuncular kardeş cogunu bılıyordum saten
bu amaral bjk de oynayan amaral değil di mi...
değildir heralde
adam o zamanlar 30 küsür yaşındaydı
arkadaşlar iskoç hearts ın başındaym ve ciddi transfer sıkıntısı çekiyorum.şöle bana genç iskandinav oyuncular önerirseniz sevinirim!!!!!!:)
Foruma bir göz at istersen. Yeterince isim bulabilirsin.
Markus rosenberg ı öneriyorum isveçli yeter sana forvette o
siz böyle uğraşacağınıza kendiniz edtörden genç yetenek yapın (mesela kendinizi) mükemmel oluyor ama özellikleri fazla aşırı abartılı yapmayın çünkü o zaman kulübü küçümsüyor!
OYUNUN Bİ ANLAMI KALMAZ Kİ OZAMAN (vv)Quote:
Originally Posted by aberkay37
ben size oyuncu tavsiye etmeyecem ama depo tavsiye decem :)
orlando prates takımı inceleyin real madridede oyuncu var sakarya sporada müthiş bi yer
Brezilyadan Tüm takımları tek tek inceleyin gördüklerinize aklınız bile şaşacak..
Norveç liglerini inceleyin ne cevherler var..
diego yazın ve tüm çıkan oyuncuları inceleyin süperler.
arkadaşlar aranızda beye (DC/R)adlı oyuncuyu deneyen var mı? adam en az bir cannavaro kadar performans sergiliyor.kesinlikle bu oyuncuyu deneyin.