Hollanda için güven tam, Sharapova zaferi ile beraber kombine ettim, Portakallar zafere yakın, yenerlerse gelen parayı panzere basacağım. :)
Printable View
Hollanda için güven tam, Sharapova zaferi ile beraber kombine ettim, Portakallar zafere yakın, yenerlerse gelen parayı panzere basacağım. :)
Hollanda handikap,Almanya handikap atar diyeceğim.
Allahım elim yanlışlıkla Maçın son golünü Afellay atara gitti ve iptal etmeyeceğim :D
Grup dağılımına bakmadım ama Eğer finalden önce karşılaşma durumu yoksa Almanya Hollanda finali bekliyorum...Rusyada bu futbolla süpriz birşeyler yapabilir.Defansları biraz daha iyi olsa Favori diyeceğim ama...
taraftarlar çok iyi :D umarım zevkli bi maç olur
Aferim Agger daha sert vuracaksın oğlum !
Persie yapma sen yada Agger atın :(
6 tane adam dizdim fantezi takıma bugün Hollanda takımından, göreyim koçlarım sizi. Sadece Boulahrouz yok ilk 11'de şuan.
Forevet Portakallar :D Çok gol kaçıyor bir tane atmaları lazım sonra rahat rahat oynarlar.
Bütün kuponlarımı yatıran bu lanet gol için Danimarkaya sövüyorum
Danimarka geldi attı.
Afellay'ı Galatasaray kiralasa ne güzel olur ya :p Neyse sırf Bendtner için Danmarka'yı destekliyorum.
Hollanda'da geçen sene bi Elia vardı ne oldu o?
Oha Persie içine Guiza'mı kaçtı ?
O kadar adam koyduk takıma 3-4 farklı galip gelir diye, had bakalım ilk haftadan eksiler girdi :)
Hollanda kazanır
Yalnız Danimarka'nın golünde çalım çok güzeldi. Ve bir kez geldiler attırlar. İkinci yarının şekli ne olur bilinmez. Ama fazlasıyla Hollanda'ya handikap oynayan vardı ve onlarda yattılar.
Aldım stickerları dergiyi bulamadım :D
Şu maç sonrası bir Kerzhakov daha kazanmış olduk.
persie nie öyle kayıp düşüyo sürekli ? zeminmi kötü acaba ?
Hollanda ya kazanacak ya kazanacak, kazanamazlarsa elenirler bu kadar.
huntelaarda güizaya bağladı
Huntelaar kaleciye kramponu yedirdi adeta.
kaleci güzel yer tuttu iyi açıldı kurtardı kalecinin başarısı ar aslında
Kuyt giriyor. Bakalım belkide o kurtaracak Hollanda'yı :D
Birileri Kuyt mı dedi duyamadım. :)
Bu grupta Danimarka'nın birine çelme takacagı belliydi bu takım Hollanda oldu.Dedigim gibi bu gruptan Almanya ve Portekiz çıkar.Portekiz finale kadar gelebilir.
Üff ne kaçtı yav...Hollanda unutsun çıkma işini Danimarka-Portekiz maçının galibi çıkar bu gruptan...
Hollanda diğer 2 takımdan 3 puan alır çıkar. Güzel oynadılar fakat sonuç gelmedi her maç böyle kaçırmazlar :D
Danimarka şuan öyle bir avantaj yakalada ki, Almanya ve Portekiz maçlarından 1 puan bile alabilirlerse çıkabilirler.
bu robben tam bi looser ya bu ne arkadaş ne zaman izlesem bu adamı maçta tek yaptığı sabit durup top istemek topu aldıktan sonra dışıyla sürüp sola çekip şut çekmek (dağlara taşlara oda )
Robben "hem ŞL hem Euro'yu alırsak bırakırım" dediğinden beri rezil oynamaya başladı :D
Robben geri kalan iki maçda da oynamasın Hollanda kazanır, çok harcıyor hem kendini hem takımını.
Afellay ve Robben bencilliklerinin yüzüne takımı harcadılar.Wesley takımın tek oynayanıydı.B adamlarda hucum ne kadar iyiyse savunmada o kadar kötü.
Robben git bi abdest al diycem de doğuştan böyledir diye düşünüyorum :D Çok kötü oldu Hollanda için.Son 2 maçı almaları şart.Umarım Alm-Por maçı berabere biter.
Elia'yi kadroya cagirdilarmi ? bilen varmi. Su durumda Robben oynatilmaz, mac boyunca deli etti beni.
Hadi bakalım Almanya hadi bakalım Özhil... Arkadaşlar hep beraber Almanya diyoruz. :)
Almanya, Portekiz'e tarihi fark bile atabilir biz 3 tane attıysak. Hollanda'nın da bu kazmalıkla Almanya'yı yenebileceğini zannetmiyorum. Bence gruptan çıkacak 2. takımı Portekiz - Danimarka maçı belirleyecek. Bu maçın sonunda da ya averajla biri çıkacak ya da Danimarka çıkacak. Spy.94 dediydi dersiniz.
Ronaldo'nun 1 şutuna bakar bu maç.