öyle gözüküyor bu hafta gs'le maçım var kazanırsam belki umudumuz sürer kaybedersek biter zaten .
Printable View
Beşiktaş İçin Ligde ki Tamam mı Yoksa Devam mı Maçı ?
20. HAFTA
http://g1212.hizliresim.com/14/m/h19g6.jpg
Henüz 20. Haftada şampiyonluk yarışına havlu atıyoruz.
Elimizde Şl ve Türkiye kupası kaldı .
umut bitti anlaşılan :(
Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu İlk Maç
Kadrolar
Çeyrek Final Bileti için deplasmanda çok iyi bir sonuç aldık artık her şey İnönü'nün Çimlerinde belli olacak !
Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu İkinci Maç
Çok iyi oynadık deplasman golü uygulamasıyla kaybettik.
Elenmemize rağmen bu sene Avrupa da hiç maç kaybetmedik .
23-34. HAFTALAR
Sezon Sonu Puan Durumu
Oyuncu Verileri
Şampiyonlar Liginden Elenmemizden sonra kalan maçları asistana oynattım zaten şampiyonluk şansımız kalmamıştı ligi 3. sırada tamamladık.
Şampiyonluk şansın kalmaya bilir ama Şampiyonlar ligi şansın vardı , neden asistana bıraktın ki ?
Beşiktaş her sene şampiyon mu oluyormuş , ŞL 'de o kadar güzel gidip ligde nasıl Galatasarıyın gerisinde kaldın hala anlamış değilim.
Kariyerinizi en başından beri takip ediyorum fakat yeni üye oldum geç de olsa , Başarılar Diliyorum..
Zaten Başarılı Bi Kariyer :)
Neyse hayırlısı olur inşallah Avrupa ligini alırız heralde :)
Ligde Şampiyon Olamadık Avrupa da da Çeyrek Finale Kalamadık Sportif Başarı Gelmese de
Maddi Olarak Her Sene Çok İlerliyoruz.
Yeni Sezon Transfer Bütçesi
Hayırlı işler hocam , iyi para
Transfer Bütçesini Çok İyi Vermişler.İyi Bir Transfer Politikasıyla Eminim ki Ligde ve Avrupada Başarı Gelecektir...
Geçen sene deplasman golü ile elenmememiz kötü olmuş hocam bu sene inşalah iyi transferlerle avrupa liginde başarı yakalarız takipçinizim
Yeni Başkan Geliyor :)
Kulüp düzlüğe çıktı ya Yıldırım Demirören geliyomuşş amaannnn :D
Zengin başkan şimdiden hayırlı olsun diyelim.
Hangi bölgeleri transfer yapmayı düşünüyorsun hocam.
Yeni Başkanımız
Transferleri Merakla Bekliyoruz Hocam ;)
Gönderilen Oyuncular
Gelen Oyuncular
Keisuke Honda Bonservis Bedeli Ödemedik
Fabio 3.2 Milyon
Victor Moses 4.7 Milyon
Ariel Gomez 4 Milyon
Transfer Geçmişi
Transferlerden Sonraki Takımımızın Mali Durumu
İlk Onbirimiz
Bence Moses dışındaki transferler iyi , o profile göre biraz fazla vermişsin gibime geldi ama göstereceği performansı bilemiyoruz senin bi bildiğin vardır :) ..
Ayrıca oyuncuları iyi paraya satmışsın ;)
Yabancı sınırlandırılması olsa gerçek hayatta iyi olur ama bu oyunda işi zorlaştırıyor , yerlilere çok para istiyorlar :(
Transferler çok iyi :)
Transferlerden cidden çok iyi kar yaptık muniesayı 200 bin euroya almıştım 7 milyona sattım mesela :)
moses içinde oraya töreyi alıcaktım gelmedi daha iyileride var ama takıma gelmiyorlar bence orada verimli olacaktır .
sağol hocam :)
Avrupa Ligi Grubumuz
Takım çok iyi oldu , Avrupa liginde en az yarı final bekliyoruz.
Finalde chelsea-bjk maçı güzel olur hocam hem de geçen senenin rövanşı olur.
Ve Transferin Son Günün de
Mario Balotelli Beşiktaş'ta (Kiralık)
Balotelli transferi süper olmuş !
Gruplardan çok rahat çıkacağını düşünüyorum , bu sene ülkemize kupayı getirmelisin ;)
Balotelli süper. :)