http://youtu.be/YFn6r4PAVxk
Printable View
Bir kesim Aziz Yıldırım'ı Desteklerken Bir Kısım Desteklemiyor Bu Normal.Forum da Nasıl Bir Kısım Aykut Kocaman Israrla Kalsın Diyorsa Bir Kısım Isrırla Gitmesini İstiyorsa O Misal.Ama Bağıran Daha Cok Numaralı Kesim.Pota Arkaları Videonun 30.Saniyesinde "FENERBAHCE SEN COK YAŞA" Diye Bağırmılşar.
Tribünlerde bağıran kesim olan GFB devamlı maçlarda protestolarını sürdürecektir.Bugün bu videodaki gibide bir kısım Aziz Yıldırım destekçisi olucaktır.Bölünmüşlük hat safhaları ulaşıcaktır.Dediğim gibi Aykut Kocaman istifa sesleri,Aziz Yıldırım oley seslerini bastırıp daha çok yankı uyandıracaktır.
Aykut Kocaman istifa edip geri göndü ancak 1-2 ard arda puan kaybıyla daha şiddetli günler geçirecektir.O zaman diyecektir keşke"o gün"bıraksaydım diye.Kendisini daha zor bir yola soktu.Bu yüzden hata yaptığını düşünüyorum.
Abdullah Kığılı zaten belirsizlik yoktu demiş, 4 gündür neyin muhabbeti dönüyor o zaman, boş yere gündem oldu.
Protesto meselesinde de enteresan iddialar var, protestocu gruptan kişiler alınmamış salona yani onlar alınmadıklarını söylüyor. İstanbul'da yaşayan bir arkadaşım maç çıkışında Söğütlüçeşme metrobüs durağında bir grubun Aziz Yıldırım aleyhinde küfürlü tezahürat yaptığını söylüyor. Kadıköy'deki ilk maçta olay çıkarabilir bu grup önlemi alınmazsa.
Şuana kadar anladığım kadarıyla Fenerbahçe'de aslında problem olmadığını, tek sorunun 2-3 transfer eksikliği olduğunu, yöneticilerin "Hocam sen merak etme 2-3 adam alırız onları sustururuz" politikası izlediğini ve bizlerin hala keriz yerine konulduğunu söyleyebilirim.
Mesele gerçekten Aykut Kocaman'ın veya başka birinin kalıp kalmaması değil. İnsanları açık açık keriz yerine koyma, Abdullah Kiğılı diyor ki "Yönetim Kurulu Toplantısında hocamızın durumu konuşuldu, kaldı ki onunla ilgili her şey Pazar günü netleşmişti. Hocamız; Başkanımızla, Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla ve futbolcularla yapılan görüşmeler sonrasında o gün görevinin başında kaldığını karşılıklı olarak teyit etti. Bugüne kadar da değişen herhangi bir şey olmadı. Transfer çalışmaları devam ediyor. Cuma gününe kadar, Fenerbahçe’nin ihtiyacı olan yerlerde teknik kadro, yönetim kuruluna oyuncuların isimlerini bildirecekler ve Pazartesi gününden itibaren de daha önce de belirttiğimiz gibi asgari 2 ya da 3 tane oyuncu için transfer çalışmasını bitireceğiz. Yanlış hatırlamıyorsam, 2 Ocak’ta Antalya kampı olacak ve 12’sinde de kamp bitecek. 10 gün boyunca da Antalya’da yeni transferlerimizde beraber, ikinci yarı hazırlıklarına başlamış olacağız"
Edit: Son paragrafta ekliyor ve devam ediyor: "Fenerbahçe; Başkanıyla, Yönetimiyle ve futbolcularıyla bir bütündür."
Peki ya Taraftar ? Müşteri...
Daha bunların üzerine ne denilebilir ki ? Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor. Hayırlı olsun bakalım zamanında Fenerbahçe taraftarına koyun yakıştırması yaparlardı da kızardım yönetim bu algıyı gütmüş bir kere, hey gidi günler.
Allaha sükür geri döndü Türk futbolu, Fenerbahce ve bizler icin iyi olmasi dilegiyle.
Simdi istifa ettimi ? etmedimi ? veya gittimi ? kaldimi ? diye sorim
Takımda kaldığı açıklandı. :)
Şimdi tamamen bilmediğimden soruyorum tezgah diyen arkadaşlara. Ortada bir sözleşme var ve sözleşmenin taraflarından biri olan Aykut Kocaman ben sözleşme şartlarını değiştirmek ve görevi bırakmak istiyorum diyor. Bunu karşı taraf kabul etmezse zaten yapamaz. Yanlış mı düşünüyorum? Hocanın istifası kabul edilmezse zaten dönmek zorunda değil mi? ya da tazminat ödemek?
Galatasaraylılar işi iyice dalgaya vurmuş ancak bu kadar olaydan sonra oyuncuların daha hırslı olacağı ve Başkanın Aykut hoca mutlu olsun diye verilen transfer listesini gerekirse daha fazla para vererek transferleri yapacağı aklına gelmemiş.
Bu en fazla onlara zarar verir ve olası bir şampiyonlukta #StayWithUsAykutKocaman diyenler fena yanılgıya düşmüş olur.
Aynen katılıyorum artı benim takıldığım bir nokta daha var;
hea daha yeni isimleri bildirecekler yani. Bu da bizim yoneticilerin transfere nasıl yaklaştığını gösteriyor. Her klüpte böyle. Sonra tabi haliyle çöplere kalıyorsun.Quote:
Cuma gününe kadar, Fenerbahçe’nin ihtiyacı olan yerlerde teknik kadro, yönetim kuruluna oyuncuların isimlerini bildirecekler
Türk takımların transfer politikalarına hayranım :) Ne zaman köşeye sıkıştılar hemen 1 oyuncu getirip taraftarın ağzına 1 parmak bal sürmeye çalışıyorlar...