-
Sezonu 2 Kupa İle Açtık 2 Kupa İle Kapattık !
-
-
Tebrikler hocam. :) Yılın menajeri senin olman gerekirdi aslında ben senin yerinde olsam Monaco'ya giderim.Yabancı sınırı falan zorluyor baya Türkiye insanı.Zevkli bir kariyer olur Monaco. :)
-
Quote:
Originally Posted by
KadirGok
Tebrikler hocam. :) Yılın menajeri senin olman gerekirdi aslında ben senin yerinde olsam Monaco'ya giderim.Yabancı sınırı falan zorluyor baya Türkiye insanı.Zevkli bir kariyer olur Monaco. :)
Teşekkürler. Şartlar ne getirecek bakalım. Henüz karar vermedim. :)
-
http://img439.yukle.tc/images/521l.png
Ümit Boğa Fransa'ya Uçtu !
Sezonun tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde Fransa'ya giden Ümit Boğa basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı. Kulüpten alınan bilgiye göre Ümit Boğa'nın transfer için Fransa'ya gittiği ve Kurt Zouma, Etienne Capoue, Younes Belhanda gibi isimlerle görüşme yapacağı öğrenildi...
-
-
Hayırlı olsun hocam. Bu arada ne kadar bütçe verdiler. :)
-
Yeni takımın hayırlı olsun,ilk işin Cristian"ı göndermek olsun :zuhaha
-
Selçuk Şahin'i de al hocam takıma Cristian'la oynasınlar :zuhaha
-
Monaco tercihi çok iyi olmuş. Bütçe iyidir ama sıkıntı olursa Stoch ve Cristian'dan kurtulursun yine. :D
-
-
Quote:
Originally Posted by
KadirGok
Hayırlı olsun hocam. Bu arada ne kadar bütçe verdiler. :)
Ranieri bitirmiş yahu takımı. :) Şu an 17 m € civarı olacak herhalde.
Quote:
Originally Posted by
Moussa Sow7
Yeni takımın hayırlı olsun,ilk işin Cristian"ı göndermek olsun :zuhaha
Bizim kaderimizde var. :) Yine Cristian.
Quote:
Originally Posted by
Tuskarr
Selçuk Şahin'i de al hocam takıma Cristian'la oynasınlar :zuhaha
Sivasspor verirse neden olmasın.
Quote:
Originally Posted by
torres10ur
Monaco tercihi çok iyi olmuş. Bütçe iyidir ama sıkıntı olursa Stoch ve Cristian'dan kurtulursun yine. :D
Bütçe çok yüksek olmayabilir bu sezon. Ama göreceğiz bakalım ne verecekler. :)
Quote:
Originally Posted by
MuraTBudaN
Abi oldu mu şimdi ?
Sıkılmaya başlamıştım o yüzden bıraktım.
-
-
transfer sow bekliyorm :D
-
Quote:
Originally Posted by
24kobebryant
transfer sow bekliyorm :D
Oldu mu şimdi bu :) Görüşmelere en kısa zamanda başlamayı planlıyorum. Şimdilik ara verdim.
-
Transfer listesinde olanları çok iyi incele derim. Ucuza kaliteli bir çekirdek kurabilirsin. Satacağın oyuncularla birlikte hareketli bir transfer dönemi olacaktir. Özel isteğim hala Lyon daysa Yassine Benzia.
-
Arkadaş'a katılıyorum.Benzia çok iyi bir golcü. bende çok iyi gelişti,gelişiyor,gelişmeye devam ediyor :D
-
Quote:
Originally Posted by
torres10ur
Transfer listesinde olanları çok iyi incele derim. Ucuza kaliteli bir çekirdek kurabilirsin. Satacağın oyuncularla birlikte hareketli bir transfer dönemi olacaktir. Özel isteğim hala Lyon daysa Yassine Benzia.
Quote:
Originally Posted by
KadirGok
Arkadaş'a katılıyorum.Benzia çok iyi bir golcü. bende çok iyi gelişti,gelişiyor,gelişmeye devam ediyor :D
Evian kiralamış Benzia. Sene sonunda ilgileniriz bir daha.
-
http://img444.yukle.tc/images/6760l.png
Monaco Transfer Listesi Bir Hayli Kalabalık !
Fatih Terim'den sonra yurtdışında takım çalıştıracak olan ilk Türk TD Ümit Boğa hız kesmeden çalışmalarına başladı. İlk etapta yeni teknik ekibini belirleyen Ümit Boğa transfer için de çalışmalarına başladı. Kadrodaki birçok oyuncu ile yollarını ayırması beklenen genç teknik adamın öncelikle takımlarından ayrılması gündemde olan Emmanuel Emenike, Kevin Gameiro, Guillermo Ochoa, Emilio Nsue, Yohan Mollo gibi oyuncuları kadrosuna katarak başlaması bekleniyor...
-
-
hımm monaco ya geçmişiz bu yıl sadece ligle idare etcez demek ki:D bütçe ne kadar harbiden
-
Quote:
Originally Posted by
The Special One
hımm monaco ya geçmişiz bu yıl sadece ligle idare etcez demek ki:D bütçe ne kadar harbiden
18.000.000 € :)
-
Tüh ya fenerbahçe yi bırakmana üzüldüm. Monaco hayırlı olsun=) fenerliler olarak şu baroniden kurtulamıyoruz hiç=) her takımda karşımızda
-
Quote:
Originally Posted by
Moussa Sow
18.000.000 € :)
bütçe azmış ya bi 40 50 bekliyoduk
-
Oyunda monaco o kadar zengin değil ya :D
-
-
Quote:
Originally Posted by
bhll
Tüh ya fenerbahçe yi bırakmana üzüldüm. Monaco hayırlı olsun=) fenerliler olarak şu baroniden kurtulamıyoruz hiç=) her takımda karşımızda
Baroni'yi yine yolladım. Kesin sövüyordur bana. :)
Quote:
Originally Posted by
The Special One
bütçe azmış ya bi 40 50 bekliyoduk
Quote:
Originally Posted by
reys111
Oyunda monaco o kadar zengin değil ya :D
Ranieri sağolsun. 2 sezonda 43 m € harcamış. Transferden gelen 1.3 m €.
Quote:
Originally Posted by
wladcas
Monaco'da başarılar.
Teşekkürler.
-
-
Quote:
Originally Posted by
davidalaba27
Monaco'da başarılar.
Teşekkürler.
-
Üst düzey oyuncular bekliyorum açıkçası.Ancak fransa zor lig allah kolaylık versin :D
-
-
Fransa ligi zor ama bir o kadar da zevkli. Yeni gelen oyuncular gayet iyi olmuş, birkaç kaliteli isimle hiç beklenmedik şekilde şampiyonlar ligi potasına bile gidebilirsin. Baroni yi kim aldı merak ediyorum. :D
Hoop edit geldi, çok kaliteli isimler gelmiş uyum sorunu olmazsa ilk 3 ü zorlarsin rahatlıkla.
-
-
Quote:
Originally Posted by
torres10ur
Fransa ligi zor ama bir o kadar da zevkli. Yeni gelen oyuncular gayet iyi olmuş, birkaç kaliteli isimle hiç beklenmedik şekilde şampiyonlar ligi potasına bile gidebilirsin. Baroni yi kim aldı merak ediyorum. :D
Claudio Ranieri !
-
galiba gidenler iyi para bıraktı:D baya para harcamışsın ama aldığın oyuncular gayet iyi
-
Quote:
Originally Posted by
The Special One
galiba gidenler iyi para bıraktı:D baya para harcamışsın ama aldığın oyuncular gayet iyi
Kafaya oynamak için bu takviyeleri yapmamız şart. Biraz da alternatif olacak, kenardan gelip katkı yapacak isimler almaya çalışacağım.
-
Quote:
Originally Posted by
Moussa Sow
Claudio Ranieri !
Rafineri Lyon a mı gitti? Baroni ile ilişkisi Ziya Doğan ve Ayman gibi oldu herhalde. :)
-
nacer barazite iyi gelişmiş galiba
-
Quote:
Originally Posted by
torres10ur
Rafineri Lyon a mı gitti? Baroni ile ilişkisi Ziya Doğan ve Ayman gibi oldu herhalde. :)
Yok Villas-Boas var. :)
Quote:
Originally Posted by
The Special One
nacer barazite iyi gelişmiş galiba
Evet fena değildi. :)
-
transferler müthiş.gelirler de çok iyi.şaşırdım mı tabi ki şaşırmadım :D başarılar