Futbolu bırak hocam seri katil olarak namın daha çok yürür.Bu herif kendisine faul yapan adamlara da aynısını yapar kesin :D
Printable View
Futbolu bırak hocam seri katil olarak namın daha çok yürür.Bu herif kendisine faul yapan adamlara da aynısını yapar kesin :D
belki de 1 senedir yorum dahi yazmıyordum buraya ama hikayen bu denli güzelleşince dayanamadım, eline sağlık gerçekten. sadece değişik değil aynı zamanda çok kaliteli bir yazı dizisi oluyor. umarım daha çok vaktin olur da bizi biraz daha beslersin :)
Aboovv neler olmuş neler! benzema35 doğru demiş :D ya da çift kimlik mi takılacağız? Sabahları futbolcu, akşamları kiralık katil
Yorumlar için teşekkürler 2. Sezon için biraz bilgi vermek gerekirse çoğu aksiyonun saha içinde olacağı bir sezon olacak.
İlk başlarda Goal filminden etkilendiğin apaçık belliydi ancak ondan sonra bir Jason Statham edasıyla milleti katlettin :n:
Abi gerçekten çok yaratıcı ve iyi bir kariyer yapıyorsun valla,bizde zevkle takip ediyoruz.
Sezon finali çok güzeldi, severek izliyoruz :D
Harika bir kurgu. Başarılarının devamını dilerim çok beğendim. Ellerine sağlık.
Sezon finali harikaydı. Bu dizi hiç bitmesin pardon kariyer. :)
Yalnız sana bir tavsiyem var İbrahim. Sinyor'u da ortadan kaldır. Yoksa ileride yine başın ağrıyacak. Sonuçta insanlar çiğ süt emmiş. Bu devirde kimseye güvenmeyeceksin. :)
Yorumlar için teşekkürler. 2. sezonun ilk bolumu tahminimce hafta sonu yayınlanır. Fragman da 1-2 gün içinde.
abi resmen katliam yapmışsın yeni bölümü merakla bekliyoruz
Bir seri katilin günlüğü olsun kariyerin başlığı :zuhaha
Kendimizi tekrarlamak yok (: Olan oldu Ölen öldü Kalan sağlar bizimdir.