Quote:
Originally Posted by
ibo1919
Süper bir sezon tebrik ederim hocam bakalım seneye ne olacak merakla bekliyorum. :)
Quote:
Originally Posted by
RagnarLothbrok
Helal olsun be sana ! Artık hedefimiz sırasıyla süper kupa ve dünya kupası onlarıda getir kolleksiyonu tamamla
Quote:
Originally Posted by
Leonadias
Teşekkürler beyler :)
Yeni sezona bir sonraki güncellemede giriş yapacağız.
Kısaca yeni sezonda bizleri neler bekliyor onu anlatmak istiyorum.
1- Öncelikle takımdaki yüksek maliyetli isimlerle yollarımızı ayıracağız.
2- Takımdan ayrılan isimlerin yerine, yine onlarla eş seviyede kaliteye sahip fakat daha az maliyetli ve gelecek vaadeden isimlere yöneleceğiz. (çoğunlukla Türk olacak)
3- Bu sezon duygusallığı bi yana bırakıp, finansal politikamız doğrultusunda acımasız kararlar alabiliriz. "Hadi be neden sattın" diyeceğiniz isimler ya da " bu adamı neden aldın " diyebileceğiniz isimleri de kadromuza katabiliriz. Unutmamak gerek ki bu kariyerin başında, isimlerle değil performanslara göre oyuncu tercihinde bulunacağımızı belirtmiştim.
4- Son olarak önümüzdeki iki sezon büyük ihtimal final sezonum olacak. UEFA Süper Kupası ve Dünya Kulüpler Şampiyonası'nı kazandığım taktirde önümüzde başka sportif hedef kalmayacağı için erken bitirme taraftarıyım. Çünkü ilerleyen sezonlarda gerçek dışı oyuncular ve gelişmeler oluyor. Bu da benim oyuna olan motivasyonumu sarstığı için böyle karar verdim.