Katılıyorum Fıratcan'a adaptasyon sürecini atlattıkmı tamamdır. Bece çok güzel ve hoş olmuş.
Printable View
Katılıyorum Fıratcan'a adaptasyon sürecini atlattıkmı tamamdır. Bece çok güzel ve hoş olmuş.
Bence sitenin görünümü eskiye göre iyi olmamış. :) Yani benim fikrim. Sadece üstteki flash hoşuma gitti. Bu yeni yazar grubu vs. işinde ben bir o gruba, bir diğerine girerim herhalde. Çünkü her zaman aktif olamıyorum. Neyse yine de hayırlı olsun.
bence süper olmuş :)
Avatar yüklemek ne zaman serbest bırakılacak?
Ya bir de bu avatar işi... Ben dosyayı ne yapsam 14 kb yapamıyorum. Sonra da mecburan uyduruk avatar kullanıyorum.. Acaba bu boyut yükseltilebilir mi?
Avatar konusuna Volkan Abi ya da Mustafa Abi konuya baktığında çözüm bulacaktır.
Yazar grubuna gelince sürekli güncellenecek bu grup yani tartışma çıkaran kullanıcılar uyarılmadan yazar grubundan çıkarılacak ve forumda beğenilen bir kullanıcı yazar grubuna alınacak vb. bunun gibi birçok özelliği olacak.
Yei sistem hepimize hayırlı olsun biraz zaman lazım alışabilmemiz için o süreyi atlattıkta sonra tam süper olacak...
Çok güzel oldu yeni görünüm, özellikle bugün eklediğiniz üst kısım harika oldu. Arkaplan ve logo + yazı çok hoş olmuş, flashtan daha güzel. Teşekkürler, tebrikler.
Bence de üst taRaf bugünkü eklemeleRle çok gzl olmuş... Şimdi oturdu herşey TeşekküRler Turksportal Yönetimi...
Arkadaşlar altta eski konular yukarıdada Yeni konular hangisini kullanacağız?
saol kardeş peki ne zaman biter
En kısa sürede tamamlamaya çalışacağız. Kesin bir zaman belirtemiyorum :) akşam saatlerini bulabilir forumun açılması.