aynen bırde oyunıcı cok yavas ve 3d de kasıo ve cok beklıo gırerken :(
sistemım su
1gb ram ddr
128mb geforce fx5200
2ghz işlemci
Printable View
ya arkadaşlar sigamesten hala bi açıklama yok mu bu exe hatasıyla ilgili????
kardesim biz de Fm.exe hatasi veriyo.. sizde
3D oynuyamiyosunuz die isyan ediyosunuz :D bizim durumumuz sizden daha gariban:D
arkadaşlar bi yardımcı olabilirmisiniz ; pc amdx2 2.2ghz , 2gbram ,nvidia 8400msg 256 max 760 mb ekran kartım var...fm sorunsuz acılıyor ancak 3d maça girmiyor takılıyor,bunun nedeni ne olabilir?
Bende verdiğiniz linklere tıkladığımda sayfalar açılmıyor. Site Not Found/Page Not Found hatası veriyor. Ne yapmam gerekiyor ?
arkadaşlar ben birşey soracağım oyunu aşağıya indiremiyorum yani şu çizelge var ya hani.2008'de iniyordu bunda hep arkada kalıyor..onu nasıl halledicem acaba
Beyler bende de fm.exe hatası var anlaşılan çoğu kişide de bu hata var ve çözümü şuan yok gibi gözüküyor,tek çare 14 kasımı beklemek heralde...
:icon_cool: ben oyunu fm nin sitesinden indirdim sopnra yukldim yuklerken dirct x kendini otomatik güncelledi ve oyuna girdim ekran kartım intel 82945 g chipset 224 mb kötü ama şaşırdım kaldırdığına 2d çalıştı 3d çalışması için ayar mı yapmak gerekiyor?:icon_confused:
tıkladığımda üstteki resimdeki şey %99 olduktan sonra alttaki geliyor.
başka yerler seçiyorum olmuyor. 7 GB boş alan var.
1.8(tek çekirdek) işlemci 512 Ram 256 mb ekran kartı(nvidia fx5500)...
http://img218.yukle.tc/thumbs/8041.JPG
benim ekran kartı mobile intel 945m express chipset family 128 mb var 3d calısır mı acep ???