Hayret hala o meşhur espriyi yapan olmamış ben yapıyım havada kalmasın.
O paraya öküz alınır öküz :n::n:
Printable View
Hayret hala o meşhur espriyi yapan olmamış ben yapıyım havada kalmasın.
O paraya öküz alınır öküz :n::n:
Anlaşılan bu sene de lig Galatasaray-Fenerbahçe arasında geçecek makas zaten açıktı daha da çok açıldı.
Hayırlı olsun
Engin gecen sene de sol kanat oynamadi zaten.
Aydın veya pino gider umarım.
Riera gitse keşke diyeceğim ama onun yıllık parasını ödeyemez Kayseri. Zaten ödemek de istemez.
Yigit gokoglani verelim elimizde yeterince kanat var , culio,aydin,emre,amrabat,hamit vesaire olcak
o yuzden yigit gitsin , pino,riera,baros,"da baska takimlara giderse cok iyi olcak.
O değilde Burak için daha borsaya bildirim bile olmadı.
Galatasaray, Amrabat'ın karşılığında Kayserispor'a 8.5 milyon avro ve Gökhan Zan'ı verecek. (Kaynak: DHA)
Baros gidiyormuş bi de :)
Gökhan Zan gidecekse bir stoper almamız gerekecek.Serdar Aziz gelir mi dersiniz ?
Oyuncu almaya başladık, artık oyuncu satmaya da başlamamız gerekiyor. Pino, Riera 3'e 5'e bakmadan gönderilmeli. Baros da Avrupa Şampiyonasından sonra satılabilir mi bilmiyorum, ama umarım gönderilir artık. 2 sezondur ben bunu söylemekten bıktım.
Edit: Merthan, Berk İsmail, Okan Derici gibi oyuncular da forma şansı bulabilecekleri yerlere kiralanmalı.
8.5 mi yuhhh diyorum mehmet topuzdan sonra ikinci büyük vurgun olmus
gs adına çok sevindim ben kanat için daha iyi oyuncu bekliyodum ama amrabatı aldılar
Gökhanı verirsek pastayı ters çevirip defansa çilek alırlar o zaman :D
Kayseri Gökhan'ı kabul etmemiş bana da Pino gibi geliyor.
Biz Gökhanı vermek istiyormuşuz onlar Ceyhun'u istiyormuş.
Valla ilk başlar diğer lig takımlarıda hamleler yapar diye bekledimde yapabilcekleri pek kaynak yok heralde yapılanlarda açıkçası boş transferler yani bu 2 takımı (GS-FB) kim durdurabilecek merak ediyorum şu iki takımın arasına girecek her takım sürprizdir :)
Trabzon'un en önemli adamları 2 sene içinde kayboldu gitti Jaja,Teofilo,Burak,Engin,Selçuk,Egemen
Beşiktaş desen içler acısı durum başkanda pek vizyon yok onların.
Bursaspor'da iyi takım fakat şu 2 takıma ulaşması çok zor oyun olarakda.
Maşallah amma popülermiş bizim transfer konusu : )
http://i1099.photobucket.com/albums/...akana/gstr.png
ceyhun yekta aydın rotasyon da önemli oyuncular olucaktır bence bu sene kesinlikle gitmemeli pino var colin kazım var baros var riera var gidicek sercanıda verebiliriz yiğitide
Pazartesi : "Umut" Salı : "Hamit" Çarşamba : "Burak" Perşembe : "Amrabat" Cuma : "Melo" Cumartesi Pazar TATİL :D
Alıntıdır....
Arkadaş , Amrabat bu kadar etmez ne Amrabat'ı ya tam unutmuşken , 5 Mn € kadar bir rakamı sponsorun karşıladığı Galatasaray'lı İşadamlarından bağış alındığı söyleniyor yani bizim vereceğimiz duruma göre 2.5 Mn € ila 3.5 Mn € arasında değişecek.
Sana geliyorum allahim.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=223357
Burak borsaya bildirilmiş.Hayırlı olsun :)
Kap manyagı olduk :D
Yönetim,KAP şukunu :D
Beyler Abdürrahim Albayrak Sadri Şener'e Olcan Adın için Pino + Para teklif etmiş twitterda geçiyor bune yahu delireceğim.
http://twitter.com/kayserispor
Son twite bakınız hocam , 8 Mn € + 1 oyuncu.
Resmi site kilitlendi...
İşte bu be ünal aysal a laf edenlere gelsin
resmi sitede ilk 4 haber transfer ile ilgili çilek kim acaba.. :D
Olcan tek kelimeyle müthiş bir transfer olur çok isterim.Yanlız Amrabat'ın maliyeti gerçekten inanılmaz yüksek umarım kulüpten çıkmaz denildiği gibi.