Tünaydın arkadaşlar. :p
Printable View
Tünaydın arkadaşlar. :p
valla benim bilgisayardaki tüm programlar tikir tikir isliyo da babam beni hemen kaldiriyo,neymis ödevlerini yap gözleirin agrayacak falan off offf
Bayramın 3. Günü nasıl geçiyor bakalım gençler?
Bizim evdede çok durunca kızıyolarda, ADSL olmadığı için turnuva maçlarımı yapamıyorum. Öyle olmasa takmazdım. Babamın laptopunu kurdum ordan giriyorum nasılsa. Ama bu bilgisayarda FM yok. Babam izin vermiyo doğal olarak :D Bu ADSL problemini 3 gün içinde halletmem gerek.
Abi artık benim için bayram bitmiştir. Ama dışarda çocuklar silahla kavga ediyolar.:D
Zaten bu tür patlayıcıların satılması yasak değil mi? Her yerde böyle, çocuklar patlatıp duruyor, bir kaza çıkacak yahu...
arkadasim senin gene fm2006 oyunun var,ben bu yaz izmire tatile gittim yanimdada fm2006yi götürdüm arkadaslar oynar diye falan,cdmi türkiyede unuttum,temmuzdan beri fm oynamiyorum.artik fm2007yi bekliyorum
Bana da mantar tabancalarıyla çapraz ateş açıldı birde roket sesleri geliyor :D
Ben bisikletle bi yere gidecektim inanın korkudan öldüm. Gözüme bi tane Boncuk gelse ALLAH korusun.
beyler lütfen ama.daha 2 hafta önce çocukların birinden boncuklu alıp çocukları vurmuştum:D
Arayıp bakkalı şikayet edeceksin ama polis gelip birşey yapmıyor ki. Bizde düzen böyle, sonumuz hayrola bakalım...
Banada bayramın ilk günü sıkmışlardı.Yakaladım bunu silahı kırcaktımda sonra parasını filan ister diye kırmadım.
çocuklar işi ilerletmiş biz küçükken sadece tabancamız vardı.şimdi tüfek felan almışlar çok tehlikeli oldular:D
S.a Kafe ahalisi. Çocuklardan korkmak lazım :)
Selam gençlik nasılsınız bakalım.. Direk dalayım konuya.. İtiraf ediyorum küçükken bende yapmıştım:)
Ben bikere komşunun bahçesinde yanlışlıkla maytap patlatmıştım küçükken :n:
Patladıında herkeş cama çıktı ben bi kaçtım :zuhaha
vala hemde baya tehlikelilerini yaptım:D parktaki demir boruların içine maytap koyardık bomba patlamış gibi ses çıkardı:D
Sonra çöp bidonlarını yakıp kapağını kapardık:D Ah ulan neydi o günle be:D
cihan pestilin anlami su genelde karadeniz ve dogu anadoluda bazi yiyecek(ne oldugunu hatirlayamadigim icin yiyecek yaziyorum) birlestirilir sonra kurutulur ve pestil haline gelene kadar yugurulur islem bittikten sonra kati ile sivi arasi bisey olur bu yani icindekileri ayiramazsin ayrica o bolgelerde marketlerde falan satilir banada pestili cikmis denince herkes guldu bende o cevabi verdim allahim roman yazdim gene :D
Pis veletler.:D
Pestili çıkmışa gülen bir grup, senin sözüne kahkahalarla gülmesi lazım :DQuote:
Originally Posted by nekop
ben hele sirketin muduru olim hergun pestiliniz cikmis diye espiri yapcam zorla glucekler :D
haydaaaa hala ordamısın ya ben yazdımya anlamının ne olduğunu biliyorum diye espriyide anladımQuote:
+
arda turan nickli kardeşimin dediği gibi :
bence bu espriyi anlayabilmek icin o anda nekopun yaninda olmak ve isi daha ii anlamak gerekiyo ne yalan söyleyeyim bende gülmedim ama orada olsaydim durum degisebilirdi
;)
Stajyerlikten müdürlüğe :D Hedefin büyük yani :pQuote:
yakışır sana:DQuote:
abi bugun mudur geldi yanima bana senin burada kalman icin elimden geleni yapicam sen yeterki boyle calismaya devam et dedi bu ne demek ilerde sen mudur olcan demek :DQuote:
Originally Posted by LaKe
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=23414 Arkadaşlar 1. Inter-Toto Cup turnuvası başladı ;;)
iyi olmus baslamasi turnuvaya katilamayan baya kisi vardi...
Selamlar..
selam aygün
sitede kus varmi kus...
olmaz mııı.. ses vermiyoruz o başka.. :D
bütün guşlar toplandık toplandıkk..
abi sen gittin gideli zaten 1 sayfa atliyamadi burasi senden baska ses veren yok :D
olur mu ya, lütfen yani.. :D
biz gitsekte gözümüz arkada kalmaz, guşluk sahipsiz kalmaz.. :D
hem sen nörüyon bu vakitte bakim..
abi beyaz showu izledim bari savura kadar oturim dedim yatarsam asla kaldiramazlarda :)
elemana borudan bi nefes çektiremediler ya.. :D:D
valla yaa adam nefes almasini bilmiyor yakisikli olsa ne cikar yanliz montoyada bayaa atakmis yaa karisinin ustene hemen kizi tavlamaya calismis vee tabi raikkonenin nehride unutmamak lazim :D
hepsini izlemedim ben bilmiyorum o muhabbetleri.. boruyu izledim ama.. :D:D