Dün herkes benim gibi büyüklerini dolaştı heralde :D Kafeye topu topu 13 mesaj yazılmış :)
Herkese günaydın diyerekten yine kafeyi açıyorum :D
Printable View
Dün herkes benim gibi büyüklerini dolaştı heralde :D Kafeye topu topu 13 mesaj yazılmış :)
Herkese günaydın diyerekten yine kafeyi açıyorum :D
Herkese İyi Bayramlar nasılsınız bakem iyi bayram harslıgı topladınızmı sahsen ben 0 ytl falan topladım :D
saol iimm...........
merhaba cafeciler nasilsiniz
arda tavla bilirmisinn
bilirim ama benim su anda cok önemli bi isim var,yanlislikla kontrol panelinden epostami degistirdim,simdi futbol bölümüne msj yazamiyom adminler bii baksalar cok sevinecem.:(:(:(:(:(:(
offf yaa hala basvurum kabul edilmedi,hay ben kafama,ne oynarsin epostayla birak orda kalsin demiiiiiiiii offf offff :(
kabul ederler canını sıkmaa
Dün akşam bayaa şamata olmuş.
Selamlar..
Merhaba Aygün. :)
valla yaa neden taktın bu kadar...
Herkese SeLamLar..
biraz sonra çıkıcam yarın yolculuk var tabıı alı samı yen bekle beni bursa_mmmmc geliyo:)
aman abi dikkat taşkın abinin koltuklardan biri gelmesin :D
aaaah karnım ağrıyo kaç gündür ya off :(:(
fazla tatlı yemişsindir ondan agrıyordur :)
:D eveet açılışı karete maçı ile yapıyoruuuz
heyaaaaaaa huuuyt peyaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhuuuuuuuuu haaaayt tfıssssss pat küt gümmm höyt hu ha hııı ıııııııhhhhhh çat kırrrtttt aaaaahhhhhhhhhh lan anan...küt güm heyaaaaaaaa çaaattttttttırrrrttttt ahhhhhhsgrokgmtrhıyrhjistrdgımiwp(öldü)hossssssss
guşlar selamınaleyküm
güzel bir açılış olmamış anlaşılan:D Neyse burada olduğumuzu hatırlatıp çalışmaya devam edelim...:)
selam millet nasilsinizz???
hürmet abi imzanı değiştir bugün değil dün olucak o
bide senin adın burakdı demi
iyiyiz sen ;)
Burak ben sana dedim, oğlum hergün büyüyoruz sen nasıl imzanı kontrol edeceksin diye ama dinleyen yok ki...:n: :D
evet buraktı dur değiştiriyim
arkadaslar bu haftasonu mustafa abi ile buluscaz ve ben hayatimdaki ilk roportajimi yapcam... suan soru hazirlamakla mesgulum bana yardimci olurmusunuz??
Yeni Bir Konudan Selam Guşlar :)
Naparsınız Anlatın Bakem ?
Tertemiz Bir Konuda Anlatın Bakalım :)
Hea Bu arada Eski Konu Fazla Mesaj Atıldığından Dolayı Değişiklik Zamanı Geldiydi
Onuda Yaptık ;)
Buradan Bomba Gibi Devam..
Kuşluk alanına sadece 00.00 - 08.00 arası mesaj atabilirsiniz. Bunun haricinde atılan mesajlar silinir...
Artık Buradan Devam ;)
http://forum.turksportal.net/vb/show...485#post357485
Ahanda guşluğumuz da terfi etti, hayırlı uğurlu olsun. Nice yeni başlangıçlara guşluk bunu hakediyor...:D
evet yeni guslugumuz hayirli ve ugurlu olsuun... nide 7 bin kusur msjlara :D
başlıktaki [2] kaldırılacakmı bi süre sonra,hoş durmuyorda Hasan Sas 11 abi? :)
küstüm sana hani ben açcakdım bu konuyu(0)
Sami Bey sizin gibi oturduğu yerden sallamak da kolay. Şimdi bakdım da 840 tane mesaj atmışım ben o guşluğa kim yatmış belli oluyo...:D
eski nickini diyordum abi :n:
neyse, takılın beyler siz, görmüyosunuz beni zaten :p fm oynayayım biraz daha ;)
abi SCN'den Shevchenko ben,bu arada FM beni bekliyo be :D
İmzandan Belli :)
alkaweb'den tanıdın heral :)