tmm. yaw :Dalla allaa:)
Printable View
aha inter 1. dk da gol attı ya :(
pardon yanlis bilgi verdim daha arkadas bile degiliz kizin sadece resmini gordum tabi iki gundur attigim 50 mesaji saymazsak gercekten arkadas degiliz :D
Kafe batıyorr.Selamlar.
beni gene özlediniz siz!! :D
Nerdeydin Memo ?
Merhabalar kafe sakinleri .
merhaba Emre abi..
Ne oluyor bu kafeye yahu hiç taılan yok gerek yoksa kaldıralım gitsin..
:)
Merhabalar ahali,burasi iyice sessiz sakin bir ortam olmus.
Kaldırın abi.
herkese iyi akşamlar site işlerinden 5 dk mola isteyip geldim:Dnasılsınız bakalım.
ben geldim selam millet
S.a Gençlik...
yahu kimse neden yok burda:Dherkesi çağırıyorum msn den gene boş:D
Cafede ki pasifliği protesto amacıyla kafeyi kapatalım bari yahu. biraz kapalı dursun millet özlesin biraz cafeyi :)
Merhabalar...
Grev nedeniyle 1 gün kapalıyız... :)
İbo orayı kapattı ama burayı kapatmayı unutmuş galiba :)
Benden sonra yazan olmaz heralde, belki nart abi gelir :)
sana inat yazarım kanka :zuhaha
yorgunum bi fm yapim 2dk yatıcam yorgun olmasam sabahlardık kanka...
Benim yarın idmanım olduğu halde sabahlıcam, sen yorgunluktan bahsediyorsun kanka. :D
Kanka nolacak benim bu halim:D
oha diyorum :D
sessiz & derinden
:icon_cool:
selam millet
kimsecikler yokmu buralarda,
sesimi duyan varmı?
Slm beyler bu aralar nadirce girebiliyorum nete malum yazılılar başladı 3 te 3 yaptm 5 bekliyorm hepsinden. Matematik, İngilizce ve edebiyattan.
kimsecikler yokmu buralarda,
sesimi duyan varmı?
yok:D:D bvurda kimse
selamün aleyküm arkadaslar
Selam beyler;)
Yarın sınav var. :( Hiç çalışasım yok ama bir kaç dakkika sonra ben elime test kitabına alınca anlamsız saatler başlayacak. Ben çıkıyorum herkese iyi günler.
Herkese selamlar. Avrupa Yakası'nda reklam konuldu. Bende TSI'ye uğrayayım dedim :D Bugün olduğumuz yazılılardanda çok yüksek notlar bekliyorum. Yarınada tarih ve kimya var. Kimyadan çözemediğim soru yok :) Tarihe de bakmadım fazla. Genelde yorum sorcakmış çünkü.
Yaa Mert bizim de önümüzdeki hafta başlıyor. 7'si Ülkeler Coğrafyası, 8'si Genel Türk Tarihi, 9'u Türkiye Coğrafyası. Aynı haftada İngilizce sınavı var ama tarihini bilmiyorum. :)
Bizde hergün 2-3 sınav var :mad: 2 Haftaya sıkıştırmışlar sınavları. Sanki gün yok gibi. Hergün 2-3 sınava çalışmaktan şaşı şaşı bakıyorum...
size çalısan demir pas tutmaz diyerek moral vermek isterdim ama malesef veremedigim için siz en iyisi tekrar tekrar calışın :D