http://i.imgur.com/4jh5a.jpg
Printable View
hocam goni yi çekin sağ açığa sağ açıktaki adamdan fayda gelmez
maç çok yordu :) gidip biraz oğlumla vakit geçireyim. gelirim yine bir ara... Ajax karşısında çok iyi bir mücadele ortaya koyduk ama olmadı. sağ kanattaki oyuncumun yokluğu beni çok etkiledi. Neyse,nasip...
http://i.imgur.com/Hvs2v.jpg
Olsun hocam UEFA'ya gitmemiz belkide bizim için daha iyi olur. Mesela Galatasaray UEFA kupasını aldığı sene Chelsea'den evinde 5 yiyip elenmişti ama sonra UEFA kupasını almışlardı. :)
hocam kapatmadan sağ açık transferi yapın bence acil olarak
Zaten UEFA'ya düşmüştük Sheriff'e elenerek :D Şimdi Malta'ya döndük :n:
Hocam kontraya dönseydin ya neyse geçmiş olsun.Bu sezonu hızlı geç seneye avrupada iyi şeyler bekliyoruz senden.Telafi etmen lazım bu seneyi:)
Maddi sıkıntı olabilir gibi bi kaç adam satmak gerekebilir heralde
Hocam saglık olsun moral bozmak yok. Olur böyle şeyler arada sırada. Ajax maçı cok iyiymis ama :D
Bu sezon avrupada olamamak bize maddi anlamda çok zarar vereceği gibi yabancıların huzurunu da kaçıracak çünkü geçen sezon 4 tane ön eleme 6 tane de grup maçında çoguna şans vermiştim. Ligde sınır 4. değişimli bile kullansak en fazla 10 yabancıyı kullanabiliriz. Elden çıkarmayı düşünmüyorum kalitelileri ama 4 yıldızın altındaki yabancıları satabilirim. bir bakıcam. bu sezondan sonra lig maçlarının ss lerine gerek yok. gelişmeleri ve sonuçları topluca yazarım ara ara.
Ajax maçı çok yüksek tempoda oynandı. Rakip takım 120 biz 115 km koşmuşuz o maç. Yani cidden tur için elimizden geleni yaptık ama olmadı
64. sayfada her şey çok güzeldi, 65. sayfaya geçmemle hayallerin yıkılması bir oldu :D
@nannar lige başladınız mı ?
Selamlar Kariyeri baştan sonra okudum iş yerinde özellikle vaktin güzel geçmesi açısından güzel oldu. :D Lig geliri düşük olan Ülkelerde oynamak gerçekten çok zor oluyor çünkü gelirlerin yüzde 90 ını Avrupa maçlarından alınan primler oluşturuyor. Bu da ilerde gelir artmasıyla birlikte yıllık maaşların artmasına ve olası bir erken elenmede de Balance'nın sürekli eksiye gitmesine neden oluyor.
Bende bu sefer değişik bir Kariyer başladım. Normalde küçük alıp onu zirveye oynatırdım bu sefer küçükten başlayıp kendimi zirveye çıkarmaya çalışıyorum :D
İşsiz başaldığım kariyerimde KSK (Uefa Aldı), Metalist Kharkiv (Uefa Aldı. Samp. Liginde Çeyrek Finalde elenip durduk ama Gruplara 1. Torbadan Giriyordu) Şimdide Sevillia ya geçtik sene 2022 oldu bakalım Barca ya da Real e geçebilecek miyiz :D
Kolaylıklar dilerim
Ajax kurası tam bir talihsizlik. Neyse hocam moral bozmadan devam, seneye iyi hazırlanmak lazım.
Bu arada yabancılara iyi fiyat veren olursa satıp gençlere yatırım yapmak daha iyi olur. Çünkü Avrupa maçları olmayınca yabancılar çok çabuk huzursuzluk çıkarıyorlar.
Avrupada olamamak gerçekten kötü oldu. Hayırlısı olsun, seneye daha iyi bir kadro ile, daha iddialı bir şekilde kaldığımız yerden devam ederiz artık :)
1 maç yaptım sonra kapattıydım şimdi devam ediyorum.
teşekkürler... alt ligleri ve alt liglerde bir takımda efsane olmayı çok seviyorum ben :D yani bir takımla özdeşleşmekten hoşlanıyorum.dediğin gibi balance kaydı bizim :D ekonomi dagılabilir bu sene.
Talihsizlik oldu ama artık önümüze bakacağız.Yabancıların belki 1-2 tanesiyle yolları ayırırız ama gerisi kalacak. 10. sezondan sonra rahatlayacagız ama işte önümüzdeki 4 sezon baya zor olacak :D
Daha iyi bir kadro demek para demek. para avrupadan kazanılan birşey oldugu için seneye daha iyi kadro zor :D
Hocam bence bu sezonu tatile al :D Avrupa maçları haricinde pek bi atraksyon yok :n: Sıkılıyoruz :)
Kadrodaki yabancıların Malta vatandaşlığı için kalan süreleri:
Nico Olvera: Bizim için en değerli yabancılardan.Her kulvarda hücum hattında vazgeçemediğimiz tek isim.Daha kadroya yeni katıldı sayılır. Yaklaşık olarak 4,5 yıl sonra vatandaşlık alabilecek...
Samson Keshi: Ortasahaya bu sezon aldığımız oyuncu henüz 2 aydır takımda :) Onun yolu çok uzun... Ligde de Avrupada da ilk 11'de sahada.
Bolaji Moneke : Hem sol kanat hem satrafor özellikleri taşıyan genç yıldızın sürati inanılmaz. O da Keshi gibi bu sezon katıldı ve 5 senesi var. Ligde 4 yabancı sınırına rağmen genelde ilk 11 çıkarıyorum sahaya.
Thomas Johansson: Orta alanı yöneten isimlerden birisi.Ligde yabancı sınırına takılıyor 1 yılını tamamladı. Ama onun da daha 4 yılı var.
Arturo Fernandes: Sadece Avrupa maçlarında forma giyebildiği için istikrarsız bir görüntü çizse de avrupa maçlarında sol bekin değişmezi. 1 yılını tamamladı... 4 yılı kaldı :)
Omar: 20 yaşındaki ön libero takımın aynı zamanda da kaptanlık görevini yürütüyor.Hem ligde hem de avrupada ilk 11'in değişmezi durumunda.2 sezonu tamamladı ve 3 sezon sonra Malta vatandaşlığını hak edecek.
Rafal Bosacki: Ne ligde ne de Avrupada ilk 11'de sahaya çıkacak düzeye gelmemiş olsa bile takımda 2 yılını doldurdu. Savunmaya alternatif oyunculardan.
Alireza Seifi: Sağ kanatta forma buldugunda rakibin o kanatını adeta çürüten İran asıllı alman oyuncu sakat olmasaydı belki de şu anda Şampiyonlar ligindeydik.1,5 yılını tamamladı sayılır. Ligde sakatlığı geçtiğinde kadro seçiminde beni çok zorlayacak.
Noe Pasqual: Kadrodaki en kaliteli 2-3 stoperden birisi. 2 yıldır takımda. Hava toplarındaki zayıflığı dışında çok yetenekli bir oyuncu. Ligde yabancı sınırlaması yüzünden genelde formayı Malta'lı arkadaşlarına bırakıyor. Vatandaşlık için 3 yılı var.
Hector Goni: Hücum hattının önemli alternatiflerinden Goni 1,5 yıldır takımda ve 3,5 senesi var daha. Olvera geldikten sonra pabucu dama atılmış gibi görünse de rotasyon açısından çok değerli bir santrafor.
Jeff Wood: Savunmanın en önemli isimlerinden birisi olan Wood yaklaşık 3 sezon sonra Malta vatandaşı olabilecek.
Panagiotis Milkoidis: Omar'ın en önemli alternatifi olan yunan oyuncu takımda yaklaşık 3 sezonunu tamamladı ve 2 sezon sonra vatandaşlık alabilecek.
Bastian Chatelain: Bir ara birçok takımın takibine takılan genç stoper de 2 yıldır takımda ve daha 3 sezonu var.
Anton Hansson: Avrupa maçlarında sağ bekin değişmez ismi olmasına rağmen ligde sınırdan dolayı forma bulamayan Hansson yaklaşık 2,5 yıldır takımda ve bir o kadar daha geçmesi lazım vatandaşlık için.
Theodorou: Ne ligde ne de Avrupada bir türlü istediğim performansı sergileyemeyen orta saha oyuncusunun hala gelişimini beklemekteyim. 2 sezondur kulüpte ve 3 sezon sonra vatandaşlık alabilecek.Eğer takımdan yabancı göndermeye karar verirsem ilk tercihim olacaktır
Xhaka: Olvera ve Goni'nin gölgesinde kalmasına rağmen görev verdiğimde iyi oynayan genç oyuncu 3 sezon sonra vatandaşlık alabilecek
Walter Fraga: Moneke gelene kadar sol kanatın tek ismi olan Fraga 3 sezondur takım için ter döküyor ve çok da sevdiğim bir stili var.
Bu oyuncuların dışında da 5-6 tana yabancı oyuncumuz var fakat en göze batanlar bunlar...
Quote:
Anton Hansson: Avrupa maçlarında sağ bekin değişmez ismi olmasına rağmen ligde sınırdan dolayı forma bulamayan Hansson yaklaşık 2,5 yıldır takımda ve bir o kadar daha geçmesi lazım vatandaşlık için.
Theodorou: Ne ligde ne de Avrupada bir türlü istediğim performansı sergileyemeyen orta saha oyuncusunun hala gelişimini beklemekteyim. 2 sezondur kulüpte ve 3 sezon sonra vatandaşlık alabilecek.Eğer takımdan yabancı göndermeye karar verirsem ilk tercihim olacaktır
Xhaka: Olvera ve Goni'nin gölgesinde kalmasına rağmen görev verdiğimde iyi oynayan genç oyuncu 3 sezon sonra vatandaşlık alabilecek
Walter Fraga: Moneke gelene kadar sol kanatın tek ismi olan Fraga 3 sezondur takım için ter döküyor ve çok da sevdiğim bir stili var.
bu 4 lüyü kiraya göndermeye çalışıyorum ama Malta'dan talip yok.Dışarıdan çok ama dışa vermem.
yıllar ilerledikçe oyun yavaşlayacak :) var mı bunun çaresi ? yüklemeler esnasında lig maçlarının ss lerini vereyim bari sizlere. Ama daha maçlara gelemedik :D
dışa verince vatandaşlı süresi sıfırlanıyordu sanırım...
tr de süre sıfırlanıyor :S
PAF'a gitmeye de razı değiller. 2 tanesini yolladım ,hemen arıza çıkardılar.Özür dileyip geri aldık takıma :n: