Bak yapma, kimsenin bitirdiği yok. Günde onlarca konu kapatılıyor, taşınıyor. Üyelere uyarı veriliyor. Sana karşı yapılan bir olay yok. Bunu anladığında ortada da bir sorun kalmayacak.;;)
Printable View
O adamın ismini bile duymak istemiyorum.Necati ateş miş hııı
Sahada aval aval gezinen burnu bir karış havada olan bir adam.Ama nedense ne gerets nede Fatih Terim necatiden vazgeçmiyor.Vazgeçmedikleri içine artık isyan noktasına kadar geldik
adamda bi kere hırs yok..isteksiz resmen.oynamak istemio gibi bir hawası war.oynasammıııııı oynamasammıııııııııı die düşünüp duruo heralde..gs ye hırslı adamlar lazım..orhan ak gibi...sabri gibii...arda gibi....resmen menfaatçinin biri
Galatasaray teknik direktörü olsam ilk şutlayacağım adam necati olur.Zaten ne zaman Fm de galatasarayı seçsem direk transfer listesine koyuyom:D:n:
ben direk editörü açıp,oyundan siliorum:):) şampion olduğumuzda kupayı alamamıstık ya...işte o zaman necati ye bi soru yönelio...adam soruo necati ye:şampion oldunu ama kupayı alamadınız.biraz geç alacaksınız....necati ise bunu dio:biz paralarımızı geç aldığımız gibi kupayı da geç alırız..hiç önemli deil,alıstık biz...dio....bu adam dan ne beklersin...
Futbolcular geçen sene bir antremana çıkmamışlardı hatırlarsan.Para krizi yüzünden.Necati bey o gün takım binasına geldiğinde altında son model ferrarisi ile geliyo.sonra para istiyo.Ulan altındaki arabadan utan be.hiç değilse yaptığın greve saygın olsun
eweet..daha düne kadar ferrariyemi biniodu..adana da oynarken ne kullanıodu acaba..adam gs ye transfer olduğu gün gitti ferrari aldı..utanması yok bunun
.Gelip param yok bana para verin diyon altında ferrari.Senin nasıl paran yok paran yoksa nasıl ferrariye biniyon.Hiç değilse Grev zamanı klup binasına ferrarinle gelme.Gösteriş manyağı herif
neyse bırakalım onu başka şeylerden konuşalım..daha önemli şeylerden..
aç bir konu konuşalım o zaman
Gökçe sende altta konuyu görünteleyeceğine biraz sohbete katıl yaw:D
Son guşluğunu izlerekmi geçirmeyi düşünüyon:D
mesela awrupada en beğendiğin futbolcu kim
Ronaldinho ve messiyi çok beğenirim.
Yani anlayacağın barca taraftarıyım
bende barça sewerim.özellikle messi yi..ama en çok juveyi.sonra barça gelir..bu c.ronaldo vs messi konusuna ne diosun
kolay gelsin arkadaşlar maşallah maşallah klavyenize nazar değmesin çok hızlısınız :D
buyur sen de katıl istersen..Quote:
Originally Posted by ermoon
yok ben almiyim.. birazdan gidecem sağolasın :)
hadi size iyi sohbetler..
Messi ,cristiano Ronaldodan bence daha iyi.
Cristiano Ronaldo daha manchester uniteda vermesi gerekenini wermedi.Ama mesii geçen sene fazla oynayamamasına rağmen barcelonaya çok şey kattı.Cristiano Roaldo gereksiz yere çok çalım atmaya çalışıyor.Kendisini düşünüyor.Messi ise daha çok gerektiği yerlerde çalım atmaya çalışan takımını düşünen biri.Bide Cristiano biraz çirkef futbolu seviyor.Düna Kupasında ne zaman cezaalanında olsa kendini yere bıırakıyordu.Messi ise pozitif düşünen bir futbolcu
peki.ii geceler....başka zaman artık
ooooo hoş gelmişsin eray hemen nereye gidiyonn gel sende katıl muhabbetimize:DQuote:
Originally Posted by ermoon
Siz italyanın dünya kupasını almasından memnun musunuz?
eweet çok doğru..messi gerektiği zaman takım oyunu gerektiği zaman da bireysel oynuo..çalımları çok doğal..ronaldo gibi kasmıo kendini..doğuştan gelen bi yetenek yani..ötekisi adam geçeyim derken çok uğrasıo..habire küçük küçük adımlar atıo..göze hoş gelmio..ama messi çok rahat geçio..sanki yürüo adamQuote:
Originally Posted by sherryy
Ben İtalyanın Dünya Kupasını almasından memnun değilim.Uero 2004 de yunanistanla başlayan defansif futbol oynamak dünya kupasında İtalya ile devam etti.Defansif futbol oynanması ile kısır bir futbol gelişti ve futbolun seyir zevkini artıran en önemli özellik gol sahalardan eksik oldu.Bence eğer Bu defansif futbol anlayışı dewam ederse dünya genelinde Futbol seyircisi sayısı azalacak gibime geliyor
açıkcası ben arjantin we italya yı tutuorum..ama italyanın bu şekilde d.kupasını kazanmıs olmasına üzüldüm..fotbolda gol olmalı yaa.ama bu git gide azalıo...keske arjantin şampion olsaydı..ama ben arj nin 2010da çok başarılı olacağına inanıorum.hatta kupayı alacağına da inanıorum
nerdesiniz yaw..uyudunuzmu
Selam kafe halkı.Nasılsınız.Bu arada 10.000'e az kalmış :)
Evet Arjantin 2010'da herzamanki gibi kupanın favorisi olacak gençleri çok ve 4 yıl içinde,iyi tecrübe kazanacaklar.
İtalya'ya gelince defansif oyunu hiç sevmiyorum ve oyunu da İtalya çok güzel oynuyor.Benim gönlüm bu futbolla kupa sahibi olmamasından yanaydı ama Yunanistan gibi onlarda oynayarak değil oyun bozarak kupaya sahip oldular.Nerde o eski dünya kupaları ahhh ahhh.Bu yaşıma kadar 4 dünya kupası gördüm.94-98-02-06 gitgide kötüleşen bir futbol.Belki de takımalrı suçlamamak gerekiyor,büyük paralr dönüyor bu işte tedbirli oynuyorlar ama seyirci de zevk almalı maçtan...
Aslında Brezilya kupayı rahtlıkla alabilecek kapasitedeydi.Brezilyayı zorlayacak takım arjantin olurdu.Fakat Brezilya Teknik direktörü Brezilyayı futbolcuların çoğunun alışık olmadığı bir anlayışla Brezilyayı oynattı.Ronaldinho gibi bir adamı kullanamadı.Ronaldinhonun oynayamamasının 2 nedeni olabilir.Bunlardan birincisi ronaldinho oynamak istemedi.Ama bu seçenek bana mantıklı gelmiyor.İkincisi ise Brezilya takımıRonaldinhoya oynamadı.Ronaldiho kupada çok top kaybetti ama bunu Barcelonadada yapıyor.Fakat Barcelona taktiği ronalidnho üzerineydi.Ronaldinhoya tüm toplar gelirdi Ronaldinho topu dağıtırdı.Fakat brezilya Milli Takımında Dikkat ettiğim nokta bu oldu.Defans adamı bile topla kendisi gitmeye çalıştı.Halbuk buna gerek yoktu.Ronaldinho gibi bir adam var Brezilya milli takımında.İstediği topları bir türlü alamadı.Çoğu Ronaldinhoya top geldiğinde etkili olabileceği pzisyonlarda,Lucio,Juan,Emerson vs.. kendileri gitmeyi istedi.Buda Brezilyanın kupadan erken elenmesine neden oldu.Brezilyada bir etken daha vardı.Forvet hattı.Aşırı kilolu Bir ronaldoyu nedense her maç oynattı.fakat Fred gibi çok yetenekli ve formda bir adamı çok az oynattı.Beence fredi daha fazla düşünmeliydi kupada
öle tabi..göze zewk weren bi arjantin bide brezilya kaldı..onlarda olmasa gol seyredemicez..arj nin gençleri çok mükemmel..2010 akadar da baya tecrübe kazanırlar..herzamanki gibi arj den goller izleriz..umarım o zamana kadar bu defansif futbol anlayısı bozulur.hoş bozulmicak gibi görünüo ama...
Defansif futbol yüzünü Dünya kupasından öncede gösterdi.Bir Chelsea örneği bu anlayışa tam oturur.Chelsea defansı bence dünyadaki en iyi defans.Defansı sadece dfans oyuncuları yapmıyor.Sahadaki tüm futbolcular yapıyor.Adamlar nede olsa bir tane atarız mantığıyla oynuyorlar ve başarılı oluyorlar.Bu olay arsenal teknik direktörü arsene Wengerin canına tak etmişti.Yaptığı bir açıklamada "3 golden fazla gol atan takıma artı puan verilsin "diyodu.Bu bir yönden yanlış bir yönden doğruydu.Yanlış tarafı galibiyet galibiyettir,ister tek golle olun ister 10 golle olsun.Doğru tarafı ise artık seyir zevki kalmamıştı futbolda.Mesela ben golsüz maçlardan nefret ederim.Zaten İngiltere liginde bir Chelsea ambargosu var.İstediği her adamı alabiliyor.Hatta işi daha ileriye götürerek rakip takımların alacağı futbolculara bile el atıyordu.Hiç ihtayacı olmamaına rağmen...
10.000 e azmı kalmış?
1.000 msj geçene kadar kaç hafta geçer