abi sinirim bozuldu yav ben aylardır ugraştım didindim adamın biri cıktı bunlar calıntıdır diyor valla heves falan kalmadı...
Printable View
abi sinirim bozuldu yav ben aylardır ugraştım didindim adamın biri cıktı bunlar calıntıdır diyor valla heves falan kalmadı...
Doğru aslında kurcalaya kurcalaya öğreneceksin başka yolu yok. Benim de mutlaka ve mutlaka autocad öğrenmem lazım işte kurcalayıp yapacaz artık...
İyi geceler yatanlara...
sekopej o kadar zor değil kod larla gidiyor yani basit bir kod ne bilim çizgi çiziyor biri o kişiyi bölüyor yani böyle böyle o kadar zor değil inanki..
ben bilmiyorum ama komşu öğrenmişti ordan biliyorum..
Ya ben de duydum ama bi giriş gösteren olsa ben devamını getirecem zaten. Usta bi arkadaş vardı askere gitti ondan yardım alamıyoruz:D
Arada girip bişeyler çizmeye çalışıyorum, o kodlar onlarda iş bitiyo zaten. Bakalım hoca seneye öğrenin ben ders mi işlicem size autocad mi öğretecem demişti. Bi şekilde öğrencez ama sınıfta bakıyom daha doğru düzgün pc kullanmayı bilmeyenler var nerde autocad, zor bizim hocanın işi...:n: :D
yavv abi ne takıyorsun ya, boşver gitsin, konuşadursun o da kimse artık..;)Quote:
Originally Posted by nekop
bende freehand, corel draw, quark, photoshop, flash 3dmax hepsini ögrendim bi o kaldı onuda bu sene görünce cözücez...Quote:
Originally Posted by sekopej
İnşaat felan mı okuyorsun :)Quote:
Bizdede ares var devre çizim programı hemen çaktım programı elektronik okuyoruz :)
photoshop biliyorum flashda macromedia ile yapiyoruz işte bişeylerQuote:
corel daha çok maatba işine yönelik ps ye benziyor ama :)
3D maxda kynakları çok yani öğrenilir..
ben hafif hafif yatar arkadaşlar.Size iyi guşluklar...
Takma kafana be serhat adamlar aynı resmi kullanımışdın diyorlar.Ulan zaten Google da grafik arattır dediğinde Herkes ilk baştaki güzel reimlerden alır bir kaç tane yapar.Quote:
Sen kafana takma koçum.Yok neden Galatarasaray SK yazmışsın demiş olan zaten klubun adı o lan.Bunlar illaki bir şeye çamur atarlar.Yok bilmem biz superupdate ismini şey yaptıkda bu isim içinde geçen dosya indiremezsinizde bilmem ne
Ellerine sağlık çok güzel olmuş çalışman
İnşaat sayılabilir belki, Peyzaj Mimarlığı okuyorum,
Aslında Serhat saydı da benim de bunların çoğunu öğrenmem gerekir, corel mesela o da lazım bize. Az buçuk onla da bişeyler yapmaya çalışıyom...:D
Serhat takma kafana biz seni biliyoruz, dün de gelmişti biri, geldiği gibi gitti. Birileri her fırsatta bizi kötülemeye çalışıyorlar ama bilmiyorlar onlar uğraştıkça biz daha da büyüyoruz....
millet ben gaçar hadi ii geceler ..
iyi geceler yatan tüm arkadaşlara, kalanlar sohbete devam...:D
boşuna dememişler meyve veren ağaç taşlanır diye.Turksportal en iyisini yapıyor onlarda gelip çamur atmaya çalışıyolarQuote:
erken mi gidiyoruz bana mı öyle geldi.. :roll:Quote:
Originally Posted by SefaReis66
öncelikle sagolun neyler ugraşıyoruz görüyorsunuz...
abi freehand biliyorsan coreli en fazla 4-5 saatte çözersin corel freehandın biraz daha ayrıntılısı...Quote:
guşluk teknolojiye dalmış.. :D
dediğim gibi çoğu programı bilmiyorum, az buçuk işte, artık sen yardım eder öğretirsin..:n: :D
biz teknolojik guşlarız:n::DQuote:
Originally Posted by nart_susruko
hatta kuş bile degiliz ucagız :DQuote:
Originally Posted by sherryy
Teknolojiye uymaya kalksak uçmak bile yetmez...:n: :D
slm guşlar
Oooo serhat senide en sonunda guşlukçu yaptık ha:DQuote:
iyi ne yapalım, bende öyle sade guş statüsünde dolaşırım buralarda.. :DQuote:
dur abi ürkütme guşu, son gecesiymiş bugün.. :D :DQuote:
ne kuşuymuş varsa yoksa CAFE :DQuote:
ahanda ben açıktım, bakalım ne bulacaz mutfakta bu saatte:D Ben karnımı doldurup geliyom arkadaşlar siz devam edin...:n: :D:D
selamlar..Quote:
Originally Posted by tardelli11
bu arada Sefa yine çıkan söylentileri doğrular nitelikte bugünde.. klayve-yastık ben inanmıyordum ama tezi doğruluyor kendisi.. :D:D
hadi guşlar bi konu açın..konuşalım:)
abi durun konu buldum :DQuote:
Originally Posted by tardelli11
Kuşmu yumurtadan çıkmıştır, yumurtamı kuştan.
:D:D:D:D:D
hımmmmmm.zor bi soru:)
abi hee deyince olmuyor yavv.. :D
haydiiii.. :n:Quote:
kim :D