bence ilk önce ,yumurta kuştan çıkmıstır
Printable View
bence ilk önce ,yumurta kuştan çıkmıstır
peki o kuş nerden gelmiş o zaman :DQuote:
Originally Posted by tardelli11
Aslında şöyle;
Horaza sormuşlar tavuk mu yumurtadan çıkar yumarta mı tavuktan diye, o da cevap vermiş "ben işime bakarım gerisi beni ilgilendirmez" :D:D
tek kelime :DQuote:
Originally Posted by nart_susruko
biz burada kuşun cevabını arıyoruz :DQuote:
Originally Posted by sekopej
bu bi kabus..Quote:
Originally Posted by nekop
yine başladı.. :n:
hadileyn.. :cool:
yumurta kuştan çıkmıs..o kus da önceden yumurtadan çıkmıs.o yumurtada daha önceden kuştan çıkmıs...bu böle gidio..ama allah ilk önce kusu yarattığı için yumurta kustan çıkmıs oluo...nsl ama:)Quote:
işte bak sende kabullendin birleşik yazıyorsun tek kelime :DQuote:
Ben sana bu olayı bilehare anlatayım, şimdi burası yeri değil...:n: :n: :D:D:DQuote:
yaa önce yumurta yaratılmışsa heh bi kanıtın varmı :DQuote:
ne yapalım bugün son gecesidir dediler, son isteğidir dediler, bizde eyvallah dedik.. :n: :n:Quote:
ilk önce yumurta yaratılırmı canım..mantıksal olarak ilk kuşun yaratılmıs olması lazım..kuluçkaya yatacak ya..ilk olarak yumurta yaratılmıs olsaydı..onunüstüne kim kuluçkaya yatacaktı pekiQuote:
işte beyler serkanın gercek yüzü bu her işten kötü manalar cıkartıyor gecen gelmiş msnde bi kız gördüm süperdi falan anlatıyor bende abdesliyim yapma böyle şeyler ayıptır günahtır dedim dinlemedi banyoya gitti artık ne yapcaksa :DQuote:
birden kandil gecesi aklıma geldi, nedendir acaba.. :roll: :roll:Quote:
kardeşim yumurtayı yaratan yücelik üstüneden bi battaniye örtmüş olamazmı :DQuote:
abdesliydim falan dedimya ondandır:DQuote:
özel hayat...banyoda ne yapılırki....dus alınır:):):)Quote:
iftira atılır da bu kadar mı olur yani? Aynı olayda kişilerin yeri değişik olmasın;;):DQuote:
Seni bu davranışından ötürü kınıyorum. Aramızda böyle bir konuşma hiç geçmemiştir. Lütfen yalan yanlış milleti bilgilendirmeyelim...:D
ben bi "sohbet günlük dosyalarım" a bakayım dedimde hiçte öyle demiyor nedendir acaba.. :roll:Quote:
uluslar arası yazışmalar yapıp konuşmayı alak dicemde seninde başın benimle birlikte yanıcak :DQuote:
Quote:
Aynısına ben de baktım nedense abdestli olanlar başka gösteriyo bende..:D:D
abi o dosyalar genelde bozuk oluyor zaten boşver sen gel iki lafın belini kırak :DQuote:
yavv giderayak bari böyle şeyler yapma.. :D
minare-kılıf-hırsız :n:Quote:
Elinden geleni ardına koyma:D Ben bu konuda iftiraya uğradığım için her yerde kendimi savunurum, çekinmem. Gidebildiğin yere kadar git..:D:DQuote:
valla o konuşmalardan sonra o elektrik aldıgın **** seni öyle bi carparki felegini şaşırırsın :DQuote:
bak yine yıldızlar çıktı yavv.. :D
(2 üye ve 2 misafir) misafirler var ayıp oluyor.. :D
çarpsın ben ona da razıyım da şimdi neden konu oraya geldi anlamadım, konuyu sapıtma:DQuote:
asıl siz konuyu saptırmayın konumuz kuşmu yumurtadan cıkar yoksa yumurtamı ondan öyle bişey işte :D
Ya tamam dedim ya ben sana anlatacam bi ara sen acele etme...:n: :D
neyse guşluk ben kaçar, size iyi geceler, iyi muhabbetler..
ilerleyen saatlerde tekrar uğrayabilirim..
kaç tabi dogrular işine gelmedi kaç hemen :D
güle güle, seni bekleyeceğiz Hamza..:D