selam c@fe sakinleri
Printable View
selam c@fe sakinleri
merhaba arkadaslar keyifler nasil
huhu cafeciler nerdesiniz yahu?:D
HoŞgeldİnİz ArkadaŞlar İyİdİr.sİzden Ne Haber?
iyilik sağlık işte daha ne olsun :)
pek bi sakin gördüm buraları :)
iidir ömer abi,diger arkadaslar neredeler ki
bn geldimmmmmmmmm
senderson manali konusupta insanin moralini bozzma.zaten dünden beri sinirliyim,bide sen vurma,uyari almak istemiyorum,allahtan bi 6 atmissiniz.sende 11 subati bekle o gün mükemmel imza,avatar sov yapacam.
Selam arkadaşlar. N'apıyorsunuz? Benim yarına Ülkeler Coğrafyası sınavım var, ona çalışıyorum. :( Arada da bakıyorum foruma..
hava soğuk olunca diğerlerinin ayakları kaydı heralde başka taraflara yöneldiler :D
foruma bakan kisi sayisi artmis,haydi arkadaslar buraya gelin,cafeye :D
n.f..s
c@fe hareketlenmeye başladı, bizde yer edinek bi yerlerden kıyısından köşesinden :D
geliyorum abi ses ver nerelerdesin :D
Tedas'in hedefini anladim elektrikleri kesip vererek benim bilgisayarimi bozmaya calisiyor:D
Merhaba kafe sakinleri, nasılsınız inşallah?
ii,sen nasilsiniz insallah(bkz:vizontele):D
Herkese selamlar :) Dün pek nete giremedim evde değildim. Bugün burdayım :)
Ömer abi ses bekliyorum sende kayboldun yavv :D :D
A.Selam Mert nasıl gidiyor
Süper gidiyor valla Hamza abi. Derslerim süper :D Geziyorum eğleniyorum vs. vs. :D Cumarteside Şebnem Ferah konserine gitcem :) Süperim yani şu an :)
Senin nasıl gidiyor?
naber la ahali :D
iyi bakalım güzel gitsin böyle ;;)
benim pek iyi gittiği söylenemez bunalım takılır oldum, damardan gidiyorum son zamanlarda okul filan iyice baydı bilmiyorum var bi bıkkınlık ama anlamış değilim :S
Gelişmeleri bekliyoruz. :77:
bugün pek bakamadım cafeye,inceleme yazmakla meşgulüm.bi selam verip kaçayım dedim :)
iyi geceler arkadaşlar.
iyi akşamlar ;;)
boş bırakmayın buraları kaparlar sonra :D
abi birazdan dev maçlar başlıyor bi tarafta villarreal bi tarafta fluminense kaç tane yicem accaba :D
hamsi beyinli :D espri yapıyom alınma :D
salak fenerli espiri yapıyom alınma ahahah cok komik allah allah yaa...
Tavlarsın be Berkay :zuhaha
Bugün 2 Tane Aşı oldum...Yarın okul yok :zuhaha Hiçte acımıo :zuhaha
selamlar herkese (muhabbetinizi bozdum ama:D)
ya şaka yaptım yaaa ne kzııyon böle bişi başına geldi die şeyetmiştim yaa :( bak üzüldüm haa
Ya forumda yeni konular açılıyor Reported Post by büyükpivot gibi.. Anlayanınız var mı? :S
ya o bi hata uyarı verince adminler ve modlar onu öle görüyor bi hata yüzünden bizde öle gördük
uff bee aliye iki mactada yenildim napalım olmayınca olmuyor :)
Foruma 4çay1su diye biri üye olmuş.. :n: Bu kesin eski üyelerden. :)
aydın abinin etkisinde kaldıgı kesin canım :D