İyi işte.Üzgünüm ben...:(
Printable View
İyi işte.Üzgünüm ben...:(
Neden?..........
Söylemem uygun olmaz herhalde....
Site için ve benim için....
Tamam :) Sen bilirsin.
Güzin ablalığamı soyundun mert:D
Muaahahahah :n: :n: :n: Bende Mert Abi olcam fena mı? :D :DQuote:
Originally Posted by Aegnor Míriel
Yav biriside benimle gelsin yanlız kaldım. :(:(:( :n:
@Elem_Kelem: Mutfağamı :zuhaha
Selamlar beyler..
İyi akşamlar beyler... :)
İstanbul'a dönmeden önce buraya mesaj atim dedim kısmetse yarın 7:30'da İstanbuldayım. :)
Yahu baktımda çoğu slm iyi akşamlar mesajların, geçelim bunları söyleyin bakalım napıyonuz?..:D
Heach... Video seyrediyorum.. Sen? :)
Haklısın işte öyle yazıyoruz biri konu açsada konuşsak diye sen açtın bari başlayalım bildiğin gibi devam ediyor dersahane+arkadaş+ev+test şeklinde yaşam devam ediyor. :) Haftaya bu okul+arkadaş+dershane+ev+test+okul ödevi olacak. Ya siz...Quote:
Originally Posted by sekopej
zuhahahahahah:DQuote:
Originally Posted by Aegnor Míriel
aman mert abla olmada :n: :DQuote:
Originally Posted by LaKe
iyi iyi hayat devam ediyor yani, ben de yarın badana işine giriyom galiba, söyle bi evi renklendirelim dedim...
Kolay gelsin Serkan işin zor olacaktır. Bende kaçtım beyler yarın yemek de var uyku toplamam lazım enerji şart herneyse iyi geceler...
hadi iyi geceler batuhan...
iyi geceler senin iş daha zor be Batuhan. Ben 2 günde hallederim de sen öss için baya çalışman lazım...
şuna bak ya bilip bilmeden öyle rastladığı bir videoyu koyuyolar ve ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar diyolar..araştırın biraz her şeye inanıylıyor bu memlekette durum içler acısı
Tam çıkacaktım arkadaşlar arkadaş msn de tuttu beni ben gene iyi geceler diyorum herkese... demekki arkadan ne yazdıklarınızı gördüm. :)
valla bende mutfakta ederim sağurumu hiç yani dimi atıl
@Elem_Kelem: Güzel yemek varsa geliom :n:
yok bu gece ben atıllardayım :)
Ben hiç yatmayacağım için sahurada kalkmıycam :)
@Ahmet @Tansel : Buyrun gelin her şey var. :):) Aygün sende gel hatta yönetici abilerde gelsinler sitecek bizim evde sahur yapalım da kaç kişi gelceniz yav? :n:
ben zaten şu an yoldayım :)
Ben Sahurda Çok yerim.Ertesi günü düşünerekten ;;)