Neyse önemli olan hep beraber olmak:D
Printable View
Neyse önemli olan hep beraber olmak:D
hoşbulduk ahmet nasılsın
ii olmaya çalışıyoruz sen nasılsın.
Hoşgeldin Tansel:p
valla duygulandim ya,siteyi böyle görünce arkadaslarimi hatirladim beraber gezip tozardik mahalle maclari yapardik.falan ah ula ah :(
iyiyiz ahmet
bak o save game hala çalışmadı :D:D
hoşbulduk ibob:)
Günaydın...
Bu sabahları hiç sevmiyorum ya kalktığımda ya boğazım ağrır ya da burnum tıkalı olur ya da başım ağrır. Off... :(
önemli olan kalplerin bir olması,kalplerimiz bir değilmi arkadaşlar :D:D:D
Save Dame ne ;). ?
Çok kötü birşey o Can abi
arkadaslar ben yarim saat sonra cikiyorum antreman var.ondan dolayi son dakikalarimi yasiyorum bugün :D
Selam cakar, ben maca kacar. Hadi Kalin saglicakla .
bugün matematikden 95 aldım ve sınıfın en iyisiyim :D
varol sen:) ilk yazılılar basit olur. Rehavete kapılıpta ipleri bırakma sakın...
Bende 68 beklediğim fizikten 80,
95 beklediğim edebiyattan 98,
75 beklediğim matematikten 85 aldım....
sevdiğim kız 1 yaş büyük benden ama çok seviyorum
kız da birz pas veriyo gibi ama hayatımda hiç saçımı taramam ona tutulduktan bu yana herşeyim düzenli:D
sizce çıkma teklif etmelimiyim??
Hadi görüşürüz arkadaşlar ben dersaneye gidiyorum. =/
Güle Güle arkadaşlar
Evet Yenİ İmzamiz Kullanima Hazir :d
Nasil Ama :d
hadi arkadaslar ben cikiyorum.10 dakika sonra antreman basliyoo,gitmeliyim hadi iyi aksamlar size
Bu konuda biraz bekle bence. Bende senin gibiydim aynıydı yani. Sevdiğim kız büyüktü benden ama sürekli bakıyodu. maçlara geliyodu fln filan. ama noldu (r) böyle olduk:D
İmzan çok güzel:) acaba bunu adminlerle konuşup sitenin en üstüne mi yazdırsak:):)
Süper olur yav....
valla fena olmaz ama ilk teklif onlardan gelmeli :D
Oguzkagan senin imzanda müthiş anlamını biliyosun dimi. ama orda bi eksikli var gibime geldi benim.
"ÜZE GÖK TENGRİ BASMASAR,ASRA YİR TELİNMESER,TÜRK BUDUN İLİNGİN TÖRÜNGİN KİM ARTATI"
orda bi gök olması lazım.
Bende vurulmuştum 2 yıl peşinden koştum ama olmadı.
Anlamı ise Açıklayabildiğim kadarıyla "Üstümüze Gök Çökmese, Yeryüzü Delinmese, Bu Türkleri Kim Yenebilir" gibi bişiydi sanırım. Bizim hocamız sürekli bunu sölerdi bize. Bende Daha çok laf war destanlarla ilgili:)
Mesela Hun İmparatoru Attila:
"Ben Tanrının Kırbacıyım; Tanrı Kimi Cezalandırmak İsterse, Üzerine Beni Musallat eder" Çok güzel bi laf bu ...